Are careva chef de Die Burgen from McDonalds, Trajan sau Dungeon Petz? Ca la un Ora et Labora nu stiu daca are sens sa ne intindem daca suntem mai mult de 3.

Da, asa pot si celelalte factiuni sa faca rost de influenta. Altfel, cu doar 2 din fiecare regiune era mai dificil.tretiak wrote:2. Părerea că o alianță între Hacan (primește influența pe deployment) și Lazax (primește influența pe bidding) ar fi broken poate fi combătută de faptul că nu am jucat corect.În Collection Phase fiecare unitate colectează 2 influență. Deci dacă ai 3 unități întro zonă cu 10 influență, colectezi 6 odată.

tretiak wrote:Vreau să aduc două precizări în legătură cu sesiunea de Rex de miercuri.
1. Deși errata nu există, pe bilețelul ce vine cu jocul (și pe care nu l-am consultat) se precizează că în cazul combinării abilităților Jol-Nar și Xxcha (Cha-cha-cha, în traducere liberă), abilitatea Xxcha se rezolvă înaintea abilității Jol-Nar. Adică oponentul poate fi obligat să nu joace un anume combat card, iar doar după aceea poate fi obligat să arate ce card are de gând să joace (în manual apare ca exemplu exact interpretarea lui Chuckila, însă bilețelul o declară nulă).
2. Părerea că o alianță între Hacan (primește influența pe deployment) și Lazax (primește influența pe bidding) ar fi broken poate fi combătută de faptul că nu am jucat corect.În Collection Phase fiecare unitate colectează 2 influență. Deci dacă ai 3 unități întro zonă cu 10 influență, colectezi 6 odată.