[Closed]April Romanian Math Trade?

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Post Reply
Rautz

Re: April Romanian Math Trade?

24 Apr 2012, 01:54

Un sfert va fi dat unei persoane alese aleator dintre cele care au donat cel putin 1 GG
Doar 'carcotesc', nu am eu treaba cu 13GG, dar nu scrie niciunde ca sansele sunt in functie de marimea donatiei, iar din formularea de mai sus inteleg ca toti care doneaza minim 1GG au aceleasi sanse.

Legat de Trade Manager, eu ce naiba adaug acolo? ca nu cred ca pot adauga sume de bani. Pun un joc random?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Apr 2012, 01:57

Bahaus wrote:Legat de Trade Manager, eu ce naiba adaug acolo? ca nu cred ca pot adauga sume de bani. Pun un joc random?
Nu, dai nimic pe nimic. Si mentionezi in sectiunea de comments ca e vorba de transfer bancar.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Apr 2012, 02:01

Bahaus wrote:
Un sfert va fi dat unei persoane alese aleator dintre cele care au donat cel putin 1 GG
Doar 'carcotesc', nu am eu treaba cu 13GG, dar nu scrie niciunde ca sansele sunt in functie de marimea donatiei, iar din formularea de mai sus inteleg ca toti care doneaza minim 1GG au aceleasi sanse.
Da, imi dau seama ca nu a fost cea mai clara exprimare in acel moment si imi cer scuze. Doream sa spun ca e nevoie de cel putin 1 GG pentru a intra la tragerea la sorti. Am postat azi mai pe dupa-masa cum va decurge, nu am "scos-o" acum pe loc :)
Chuckila wrote:Acum trebuie sa fug neaparat in oras sa imi platesc datoriile, insa dupa ce intru la birou mai pe seara voi anunta si castigatorii tragerii la sorti a geekgoldului.

Eu voi adauga 10 GG la acel prize pool si nu voi intra in acea tragere la sorti. Asadar 25.5 se vor duce in mod oficial la Jeff pentru ca ne-a pus la dispozitie tool-ul, 12.75 unui fericit castigator (fiecare are o sansa pentru fiecare GG oferit) si restul am sa ii sparg pe beutura si femei (aka ii dau la urmatorul Math Trade).
Daca s-a inteles altfel si vreti sa fac o tragere cu fiecare sa aibe 1 entry indiferent cati GG s-au pus la bataie, facem re-roll :)

Rautz

24 Apr 2012, 02:04

Nah e ok, nu sta nimeni in 13 GG, dar cum pe tine te racaie cele 299 VP-uri ale lui djdano, pe mine ma racaie regulamentele neclare sau nerespectarea regulilor asa cum le inteleg (uneori se intampla sa si gresesc, dar in acel caz invat ceva util)

Scuze din nou de 'atentionare' dar asa sunt eu, cand nu inteleg ceva, intreb.

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

24 Apr 2012, 18:37

Datu drumu la chain. Am primit dom de la fyl. E f ok si jocul arata perf

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

suf
King Meeple
King Meeple

24 Apr 2012, 23:44

Eu inca n-am apucat sa le trimit. Pana de timp si de cutii :lol: Sper sa nu va suparati extrem :( Le trimit cat pot de repede

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Apr 2012, 23:58

Dupa meciul de azi eu nu mai am cutii pe acasa. Nici televizor. Nici laptop. Nici forum. NIMIC! Le arunc pe toate pe fereastra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rautz

25 Apr 2012, 00:06

Chiar ma gandeam ca fotbalul poate fi atat de urat uneori, am inteles ca Abramovici ar fi un gentleman, lui nu ii e rusine de tot acest joc urat, cu trageri de timp si agresivitate gratuita? Si o plictiseala ingrozitoare chiar si cu asa miza, nici un sut pe poarta timp de 30 minute, nimic interesant. In fine, mai bine ma uitam la snooker.

Cat priveste Math Trade-ul, cei care confirmati primirea jocurilor/banilor puteti sa lasati si un feedback pozitiv pe BGG celui de la care le-ati primit
Last edited by Rautz on 25 Apr 2012, 00:11, edited 1 time in total.

Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

25 Apr 2012, 00:09

De ce, l-a luat Chelsea pe Pitzi sa bage autocarul in poarta? :lol:

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Apr 2012, 00:19

Imi cer scuze pentru offtopicul creat, mi-am dat warn si doua palme.

M-as si v-as ruga sa revenim on-topic :D

Eu maine voi incerca sa ii trimit lui suf Civ-ul si probabil pe joi/vineri, dupa ce iau de la bvicthor jocul, ii trimit si lui Bahaus bunatatile.

arthuriovan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Art Meeple

25 Apr 2012, 10:03

Amuzante comentariile "crainicului" de la TVR - s-a dovedit ca si extraterestrii sunt oameni... m-a lasat paf ce sa mai. Back on topic - am trimis ieri seara Reteaua Energetica lui tzcone (sa il joci cu placere) si am primit azi dimineata cash-ul de la Bahaus (tks). O sa fac mentiunile de rigoare si pe bgg.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Apr 2012, 13:34

Un sfat referitor la BGG Trade Manager. Chiar daca nu "ati primit" nimic in acel trade (de exemplu sunteti cel care trimiteti jocurile), va recomand sa lasati positive feedback (nu neutru). Si puteti lasa coment "Empty side of the Math Trade" sau "Sending side". Orice sa reflecte ca nu ati primit nimic, doar ati trimis.

Feedbackul neutru este in general oferit daca jocul a venit in alta stare decat cea promisa sau daca au existat probleme cu componentele. Iar un feedback negativ eu unul nu l-as da decat in momentul in care jocul nu vine sau vine cu cutia distrusa in urma proastei ambalari.

Ca veni vorba: responsabilitatea expeditorului NU ESTE doar aceea de a trimite jocul in starea in care a fost descris, ci SA AJUNGA in starea in care a fost promis. Asta inseamna sa fie pus in cutie de carton, daca se poate ambalat in folie cu bule, daca nu macar in folie alimentara pentru a-l proteja in cazul in care cutia va fi udata. Plus cocoloase de hartie (din multele ziare si reviste de reclama care ne floodeaza cutia postala) pentru a evita lovirea cutiei jocului la colturi, in urma transportului - aceste cocoloase de hartie au rolul de a amortiza socurile.

Spor la trading!

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”