JOCUL SAPTAMANII: SMALL WORLD

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Mihnea

JOCUL SAPTAMANII: SMALL WORLD

11 May 2012, 00:31

Salut,
Ne-am pus capetele la contributie, am mai vorbit una alta cu prietenii care ne viziteaza in ceainarie si am ajuns la urmatoarea idee:

Incepand cu miercuri, 16 mai 2012, vom organiza in fiecare saptamana evenimentul "JOCUL SAPTAMANII" in Ceainaria Tabiet.

Cu ce se maninca:
In fiecare miercuri vom promova un joc, anuntat cu o saptamana inainte (asta nu inseamna ca nu va puteti juca altceva).
Vom avea citeva exemplare desfacute, prezentam jocul, va ajutam cu regulamentul si il jucam impreuna (daaaa, fara taxe pe joc). Saptamana miercuri-marti vom avea reducere 5% pentru cei care cumpara jocul respectiv din magazinul de board games (avem o pagina oarecum functionala, unde puteti vedea descriere, poze etc: http://www.board-game.ro). (O sa studiez intre timp cum se pune ca lumea un link pe forum)

Jocul saptamanii 16.05-22.05: SMALL WORLD

Spatiul a devenit insuficient in Small World. Traiesc mult prea multe rase pe pamantul tau, lasat mostenire de stramosii tai in speranta ca vei construi un imperiu cu care ai putea domina lumea.

Distributia jocului creat de Philippe Keyaerts este formata din personaje inspirate din basme precum pitici, vrajitori, amazoane, uriasi, orci si chiar oameni. La inceput iti alegi o rasa fantezista si o putere speciala pe care sa le combini, iar apoi vei folosi abilitatile unice ale acestora pentru a aduna monede de victorie. Amplasand trupe in diverse regiuni si cucerind terenurile invecinate, vei castiga la sfarsitul fiecarei runde monede de victorie.

Detalii, poze si regulament gasiti aici:

http://www.board-game.ro/14-small-world.html

rezervari la 0722525963, eventul pe facebook e aici: http://www.facebook.com/events/301483863266614/ (ok...trebuie neaparat sa vad care e treaba cu linkurile)

Cel care va fi cel mai priceput miercuri in ale jocului va primi premiu din partea noastra extensia promotionala "Small World Tunnels"
Nu uitati, peste 2-3 saptamani vom organiza si un concurs de Small World, cu premii consistente :))

Pentru urmatoarele jocuri avem in minte citeva titluri, speram sa va placa.

Incercam prin acest proiect (da..cam mult spus proiect, dar suna inteligent) sa aducem ceva nou intalnirilor dezorganizate de board games. Parerea noastra este ca a trecut vremea haiduciei, in care dam anunturi "intilnire de board games" si gata, asta a fost tot. Am facut si noi o gramada din astea, singuri sau in parteneriat. Avand in vedere ca cele aproximativ 150 de jocuri+extensii desfacute din Ceainaria Tabiet sunt disponibile non stop (ba le si inchiriem pentru acasa), in fiecare zi poate fi intilnire de board games la ceainarie, pentru oricine, nu credem ca mai e cazul sa dam anunt dedicat.
De asemenea vrem sa raspundem dorintei mai multor vizitatori ai ceainariei care ne-au spus ca ar vrea sa se joace dar isi conving prietenii cu greu sa iasa, au program diferit, fiecare vrea altceva si pana la urma pasionatii raman fara parteneri de joc. Fiind un eveniment dedicat oricine isi va gasi parteneri de joc cu aceleasi preferinte si sigur se vor inchega noi prietenii.

Le multumim tuturor celor care au contribuit (alfabetic: Alex, Cezar, Dan, Diana, Cip, Octav, Vick si multi altii).

Va asteptam cu drag!

UPDATE: la sugestia lui Chuckila, am sters, desi sintem patiti ;)
Last edited by Mihnea on 11 May 2012, 09:25, edited 1 time in total.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: JOCUL SAPTAMANII: SMALL WORLD

11 May 2012, 08:42

Mihnea wrote:Ideea nu e copiata (si daca e ... ce o sa se intimple? Noi oricum o facem mai bine :D )
.....
Daca se simte cineva lezat si doreste drepturi de autor il anunt de acum ca nu am timp si chef de discutii idioate in care sa ma justific si sa incerc sa demonstrez ca este o coincidenta ...
Nu sunt sigur ca era nevoie de asa ceva in cadrul acestui anunt.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

11 May 2012, 13:50

Ha!? Yo! cu ce am contribuit? Cu datul din cap la idee?
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Mihnea

11 May 2012, 16:14

Draga Vick,

Avand in vedere ca nu ne-ai desfiintat ideea si ai mormait aprobator...consideram ca ai contribuit decisiv :)

stai linistit, vei fi in lumina refelectoarelor atunci cind jocul saptaminii va fi CATAN, preferatul tau :twisted: Sintem convinsi ca nu vei refuza asa o oferta tentanta, sa explici CATAN :twisted: :twisted: :twisted:

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

11 May 2012, 16:54

Abia astept acea zi memorabila dedicata Catanului, zi in care voi dezvelii tatuajul gigantic cu insula Catan ce mi l-am desenat pe spate... ;)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

11 May 2012, 16:57

Ahaaaa... de-abia acum incep sa aiba sens alte afirmatii ale domnului Vick. :)
VickdaReaper wrote:Am intins ieri "componentele" jocului Ground Floor pe masa si m-am apucat de o sesiune test.
Impresia este ca va fi un joc (foarte) greu, despre optimizat strategii de productie si vanzare si maximizat oportunitati.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”