Intalnire TARABA DE JOCURI nr.29 @ Lente - 15.05.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.29 @ Lente - 15.05.2012
Va asteptam la a cea de a 29-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 15 mai 2012, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii mai va fi comunicat in curand.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii mai va fi comunicat in curand.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.29 @ Lente - 15.05.2012
prima propunere as vrea sa o fac chiar eu: BATTLESTAR GALACTICA!
Pana acum, suntem 2 persoane: eu si Eduard F. Mai avem 4 locuri disponibile. Eu as propune sa incepem cu Galactica si pe urma vedem ce jucam...
Deci...who's in?
Pana acum, suntem 2 persoane: eu si Eduard F. Mai avem 4 locuri disponibile. Eu as propune sa incepem cu Galactica si pe urma vedem ce jucam...
Deci...who's in?
- dmx85
- King Meeple

Cred ca ma bag si eu (dar nu la Battlestar Galactica,(ci la intalnire). Martea trecuta am dat teapa, dar am fost sambata 2 ore si am jucat Tigris si Euphrates (foarte interesant joc btw). Daca nu intervine ceva, maine pe la un 6-7 sunt acolo. E cineva interesat de Bootleggers sau Merchants & Marauders? Le-as putea aduce desi sincer as prefera sa incerc ceva nou.
-
biionut
- Wizard Meeple

Daca nu se aduna lumea pentru AGOT contati si pe mine (mai tre sa imi si explicati reguli, dar asta stiu ca se rezolva). 
- mihai
- Special Meeple

@biionut - no problemo, si eu tb sa mi le reamintesc un pic. Speram sa fie Eduard in forma pentru explicatii 
- VickdaReaper
- Super Moderator

O sa fiu si eu prezent. In plan am una bucata Ground Floor si una bucata wargame. Sper ca nu ai uitat, Mihai.
In rest, ce mai intra printre randuri...
- mihai
- Special Meeple

nu am uitat, nu am uitat...dupa Ground Floor/Galactica, poate reusim si un wargame...si o bere 
-
Eduard F
Sau mai inscris doi la Galactica: Gino + Petronela. avem deja 5. cu siguranta explic jocul
este unul din cele mai reusite jocuri!! Recomand cu caldura! voi aduce jocul impreuna cu cele 2 extensii.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
-
Eduard F
AGOT ii dam o pauza. ca il tot jucam non stop. revin cu AGOT Vineri sau martea viitoare. 
-
Cristi_P
Sunt eu disponibil pentru AGoT, atat pentru joc, cat si pentru explicatii. 
EDIT: Aduc cateva completari:
- fiindca AGoT s-a jucat destul de mult in ultima vreme (si - sper eu - se va juca multa vreme de-acum incolo
), nu e nici o graba sa-l jucam chiar martea asta, mai ales ca nu as vrea sa-i fur lui Eduard "echipajul" de BSG (a fost baiat de treaba si ne-a "gazduit" pe harta lui la aproape toate sesiunile de AGoT de pana acum); v-as ruga sa va ganditi bine inainte sa va alegeti jocul, mai ales ca BSG nu l-am prea vazut jucat in cele aproape 2 luni (cred) de cand vin la intalnirile ForumBoardGames;
- daca va hotarati totusi sa jucati AGoT, va reamintesc ca eu am 1st edition (aproape identic cu 2nd ed., cu cateva "artificii" suplimentare care fac jocul ceva mai interesant si mai dinamic); daca vreti 2nd edition (mai potrivit pentru incepatori), trebuie sa-l aduca altcineva.
EDIT: Aduc cateva completari:
- fiindca AGoT s-a jucat destul de mult in ultima vreme (si - sper eu - se va juca multa vreme de-acum incolo
- daca va hotarati totusi sa jucati AGoT, va reamintesc ca eu am 1st edition (aproape identic cu 2nd ed., cu cateva "artificii" suplimentare care fac jocul ceva mai interesant si mai dinamic); daca vreti 2nd edition (mai potrivit pentru incepatori), trebuie sa-l aduca altcineva.
-
Eduard F
AGOT se va juca foarte mult de acum incolo... no worries! vor fi multe sesiuni initiate chiar de mine. 
Voi Aduce si AGOT 2nd Edition ca sa puteti juca si acest joc in seara asta. eu personal voi incerca sa joc Galactica cu cine este interesat.
ia zi Cristi nu vrei sa incerci ceva nou?
Voi Aduce si AGOT 2nd Edition ca sa puteti juca si acest joc in seara asta. eu personal voi incerca sa joc Galactica cu cine este interesat.
ia zi Cristi nu vrei sa incerci ceva nou?
-
Cristi_P
@Eduard F: Daca nu se aduna lumea pentru AGoT, ma bag si eu la BSG sau ce vreti voi.
-
Eduard F
Intre timp ma sunat Alin (Plu) si sa baga si el la Galactica.
So far suntem:
1) Mihai
2) Gino
3) Petronela
4) Alin
5) Ionut?
6) Me
So far suntem:
1) Mihai
2) Gino
3) Petronela
4) Alin
5) Ionut?
6) Me
-
Eduard F
Ok Cristi te pun si pe tine in lista. acest joc se poate juca si in 7.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
E chiar recomandat sa jucati in 7 cu Cylon Leader (agenda ostila).
-
biionut
- Wizard Meeple

- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Of, furtuna, ploi torentiale si descarcari electrice - asta ne mai lipsea azi.
- cristianf
- King Meeple

Nici o stire despre ce s-a jucat aseara ? Eventual niste pareri despre Ground Floor ? 
- Chuckila
- King Meeple

Si eu sunt curios ce zice lumea de Ground Floor. Anyone?