Ora et Labora
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
- suf
- King Meeple

Re: Ora et Labora
Hehe! Buna ideea cu extensia de Romania. Motorul jocului ar suporta un set diferit de cladiri care ar putea chiar sa ofere noi strategii.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu consider ca o extensie cu Romania pentru O&L este nefezabila. Ar trebui sa introduca mult prea multe elemente si nu prea vad cum ar reusi: statul, ca sa faci afaceri de genul " transformi x bani -> 3x bani"; baronii locali, care fac mai multi bani decat tine; fiscul, pe care sa-l eludezi; speculantii si "pestii economici", care sa te oblige sa le vinzi lor produsele (ieftin) si ei sa vanda mai scump mai departe.
Si astea sunt doar primele 5 exemple care imi vin in gand...
Si astea sunt doar primele 5 exemple care imi vin in gand...
-
acidutzu
Varianta ta merge mai mult pentru Merchants & Marauders.
Eu mi-am pus in cap sa-mi fac cartile & piesele pt RO. Macar asa pentru distractie (prin parc ne-am gandit la porumb
malai
mamaliga
), ca nu am pe nimeni sa-mi faca grafica.
Fara sa imbunatateasca nimic din mecanica mai vad posibile 2-3 extensii numai cu schimbarea tarilor. Frumusetea jocurilor modulare.
Eu mi-am pus in cap sa-mi fac cartile & piesele pt RO. Macar asa pentru distractie (prin parc ne-am gandit la porumb
Fara sa imbunatateasca nimic din mecanica mai vad posibile 2-3 extensii numai cu schimbarea tarilor. Frumusetea jocurilor modulare.