Sid Meier's Civ
-
Diana
Sid Meier's Civ
Este cineva interesat de un joc Civ in Tabiet (am vazut ca au niste mese noi spatioase) in 3-4 (suntem deja 2), miercuri sau joi?
- mihai
- Special Meeple

-
Diana
-
Eduard F
Re: Sid Meier's Civ
Daca mai faceti un joc poate ma chemati si pe mine. vreau sa invat si eu jocul..
-
jakkal
Nu stiu daca Diana si cu Dan mai pot, dar si eu as vrea sa-l aprofundez. Desi am castigat, a fost o victorie "de circumstante". 
-
Eduard F
-
jakkal
Mie imi convine, de principiu, vinerea, deoarece pot pleca mai devreme de la munca si ajunge la o locatie pana in 16.30. Ca loc, as prefera Tabiet.
Daca aceste coordonate sunt ok si pentru tine, putem incerca sa ne vedem saptamana viitoare (eu azi plec din Bucuresti).
Si mai e ceva: ar trebui sa mai facem rost de 1-2 persoane (de preferat cineva care a mai jucat).
Daca aceste coordonate sunt ok si pentru tine, putem incerca sa ne vedem saptamana viitoare (eu azi plec din Bucuresti).
Si mai e ceva: ar trebui sa mai facem rost de 1-2 persoane (de preferat cineva care a mai jucat).
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
-
jakkal
Actually, suntem 2: eu si Eduard - prima parte a threadului a fost discutata acum aproape o luna. Esti binevenit... mai trebuie sa ne punem de acord cu timing-ul si locatia.
- Mono
- King Meeple

-
jakkal
Eu am jucat singura partida in 3 si mi s-a parut ok. Nu am probleme sa fim 4 - trebuie doar sa mai gasim un doritor.
-
Eduard F
Sunt ok cu locatia si ziua
cine aduce jocul? eu nu o sa il pot aduce vineri.
Diana, Mihai va alaturati si voi? (aveti si jocul?)
Diana, Mihai va alaturati si voi? (aveti si jocul?)
- mihai
- Special Meeple

@Eduard - eu nu pot vineri, daca vrei putem incerca marti in Lente. Din pacate nu mai am jocul momentan.
-
cosmin.alex
Marti in lente ma bag si eu... si vin si cu jocul... dar partea cu explicatul o predau primului binevoitor
(Mono?)
- mihai
- Special Meeple

Deci cati am fi marti?
Dupa numaratoarea mea, ar fi Eduard, Cosmin, Mono si eu...daca exista a 4a persoana normal ca cedez locul...dar o sa stau la tutorial
Dupa numaratoarea mea, ar fi Eduard, Cosmin, Mono si eu...daca exista a 4a persoana normal ca cedez locul...dar o sa stau la tutorial
- Mono
- King Meeple

-
Eduard F
Ok. atunci ramane un prim joc pentru Marti. suntem 4. eu o sa ajung pe la 17:30-18:00.
am citit si o sa repet din nou regulamentul...
am citit si o sa repet din nou regulamentul...