Offtopic Fun Stuff
-
Puf
Re: Offtopic Fun Stuff
sa te iei de mana cu fra'miu la fazele cu chuck norris...ca ala e la fel de pasionat de glumele astea
))...fun stuff trebuie sa recunosc!
-
adixor
apropos de chuck, dar nu e gluma: maica-mea de cand ma stiu daca e vreun film cu chuck norris la televizor sta lipita de ecran, nu poti sa o iei de acolo
ii mai place si steven segal de exemplu dar chuck e Zeul.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Pai, avand in vedere ca sunt cam de aceiasi varsta, e de inteles de ce il favorizeaza atat de mult (l-a vazut crescand sub ochii ei, sunt din aceiasi generatie, etc.). 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Trebuie neaparat sa va arat poza asta, chiar daca e putin mai kinky. Prea am ras cu lacrimi ca sa nu o impartasesc si cu voi...
I hope you'll bear to the finish...
I hope you'll bear to the finish...
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
chrislove
f tare
. persoanele de fata se exclud, nu? 
mi-a amintit de filmuletele din copilarie:
ca bonus are si subtitrare
asta imi placea cel mai mult
PS. pt nostalgici, exista siteul latrecut.ro
mi-a amintit de filmuletele din copilarie:
ca bonus are si subtitrare
asta imi placea cel mai mult
PS. pt nostalgici, exista siteul latrecut.ro
-
ririmia
Am trecut si eu prin site-ul latrecut.ro si nu am putut sa nu observ un BoardGame al copilariei mele:
Dacii si Romanii

Mai are cineva jocul asta?
LE: Trecand peste Comment-urile lor am aflat ca exista si un review al jocului inclusiv regulamentul la http://www.krossfire.ro/dacii-si-romanii-jocul/
Dacii si Romanii

LE: Trecand peste Comment-urile lor am aflat ca exista si un review al jocului inclusiv regulamentul la http://www.krossfire.ro/dacii-si-romanii-jocul/
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
badeamarius83
da! dar intr-o stare nu foarte buna.ririmia wrote:
chiar l-am jucat recent
-
ririmia
Super! Ce n-as da sa mai pun odata mana pe piesele alea... sa ma intep in sabiutele alea.badeamarius83 wrote:da! dar intr-o stare nu foarte buna.ririmia wrote:
chiar l-am jucat recent
-
fixpix
Sa topesc la aragaz picioarele soldatilor incercind a suta oara sa le lipesc de baza...ririmia wrote:sa ma intep in sabiutele alea
-
ririmia
La aragaz??fixpix wrote:Sa topesc la aragaz picioarele soldatilor incercind a suta oara sa le lipesc de baza...ririmia wrote:sa ma intep in sabiutele alea
-
badeamarius83
fixpix wrote:Sa topesc la aragaz picioarele soldatilor incercind a suta oara sa le lipesc de baza...
-
fixpix
Se rupeau in continuuuuuu. Sau poate aveam eu o metoda prea agresiva de joc. Le topeam la aragaz ca nu era Supeg Glue la supermarket. De fapt nu era nici supermarket. Nici market. Nici ket. Nici t. Asa ca le lipeam si eu cum puteam. In final, dupa multe topiri succesive, ramineau toti ologi, dar cui ii pasa...Cei ologi ieseau primii din lupta oricum. Era asa, tematic, sa zicem.
Apropo de topitul la aragaz, imi topeam cowboy si indienii pentru a-i prelucra mai usor si a-i transforma in cavaleri sau soldati din al doilea razboi mondial...dupa nevoi. In final aratau ca oamenii de zapada la sfirsit de sezon, dar asta e mai putin relevant. Sau ii echipam cu arcuri si sageti din ace cu bolduri. Inca nu stiu cum am reusit sa evit sa ma intep constant. Poate pentru faptul ca umblam cu magneti dupa mine tot timpul?
Nu se poate! Voi nu?
Apropo de topitul la aragaz, imi topeam cowboy si indienii pentru a-i prelucra mai usor si a-i transforma in cavaleri sau soldati din al doilea razboi mondial...dupa nevoi. In final aratau ca oamenii de zapada la sfirsit de sezon, dar asta e mai putin relevant. Sau ii echipam cu arcuri si sageti din ace cu bolduri. Inca nu stiu cum am reusit sa evit sa ma intep constant. Poate pentru faptul ca umblam cu magneti dupa mine tot timpul?
Nu se poate! Voi nu?
-
chrislove