Dupa care putem sa trecem la playing wishlist. Nu de alta, insa altfel risca sa devina un bâlci in care imi va fi destul de greu sa urmaresc care ce vrea, cine ce a cerut si daca suntem toti la zi.
Cat despre:
si ceea ce a propus Imba, cred ca amandoi vorbiti acelasi lucru in mare.djdano wrote:Cred ca cel mai bine ar fi sa plecam de la ce AVEM in colectii, nu de la ce AM VREA sa jucam.
Construim o matrice cu ce ne dorim sa jucam din ce este disponibil si apoi discutam care ce aduce in functie de posibilitati si cati oameni si-au manifestat interesul.
Idea este ca lumea nu va sta sa se plimbe prin colectiile a 15-20 alti useri, sa verifice daca nu cumva jocul pe care ar vrea el sa il joace exista la cineva in colectie. Doar nu avem destule exemple cand lumea refuza sa citeasca trei paragrafe de orice? E mult mai simplu sa cream un thread de discutie in care eu zic de exemplu "as juca Tzolkin, Space Empires 4X, A Game of Thrones LCG, Terra Mystica, etc - hint: chiar le-as juca) si daca le are cineva pur si simplu se anunta ca le aduce.
Asa am facut la Moieciu, a mers ca uns. Lumea a avut la cabana jocurile pe care le-a vrut sa le joace, nu am adus (decat vreo doua) dubluri si ca un side-effect, lumea a si stiut cu cine va putea juca acele jocuri functie de acel request wishlist. In afara de SmallWorld .... Ioana (daca mai citesti acest forum