Dar mai ziceti ceva si de celelalte, ca sa stiu ce sa mai bag in traista. Ca nu pot sa vin numai cu Morels si cu speranta ca cineva stie Through the Ages, Antiquity sau Die Macher.
Jocuri la Hajdúszoboszló
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Jocuri la Hajdúszoboszló
Sigur ca da, e pe lista celor "musai de adus".
Dar mai ziceti ceva si de celelalte, ca sa stiu ce sa mai bag in traista. Ca nu pot sa vin numai cu Morels si cu speranta ca cineva stie Through the Ages, Antiquity sau Die Macher.
- Chuckila
- King Meeple

Pai am crezut ca Tzolk'in si Terra Mystica sunt batute in cuie pe langa Morrels, la fel ca si Die Macher plus Antiquity.
Cat ne mai putem indinde, ca sa stim cate mai putem cere?
Cat ne mai putem indinde, ca sa stim cate mai putem cere?
- DanielIndru
- King Meeple

Daaaa, Tzolk'in si Terra Mystica vin.
Antiquity si Die Macher vin cu o conditie:
Toata lumea a zis ce aduce, dar putini au zis ce vor de la ceilalti.
Antiquity si Die Macher vin cu o conditie:
Cat despre intins, nimeni nu s-a prea intins pana acum.djdano wrote: Un mic amendament: nu am de gand sa explic regulile la Die Macher, Through the Ages sau Antiquity.
Dureaza o ora explicatiile plus intrebarile de pe parcurs si as vrea sa ne folosim timpul acolo mai cu folos.
Deci daca vreti sa jucati oricare din astea, trebuie sa promiteti ca veti citi macar o data regulamentul. Nenegociabil.
Sau poate e altcineva dispus sa explice.![]()
- imba
- King Meeple

pai pentru cei de la 700+ km e cam batut in piatra de la pestera cu ce vin.djdano wrote: Cat despre intins, nimeni nu s-a prea intins pana acum.
-
Swindler
- Baby Meeple

Salutare,
Colectia noastra, din care putem aduce orice este:
http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
De jucat, mi-ar place sa incerc:
Mystery Express(l-am vazut in colectia lui Sebishor)
Shadow Hunters(de la imba)
Si daca are cineva si are si chef sa aduca:
Shadows over Camelot
Infiltration
Last will
Incan gold
Dar sunt dispus sa joc cam orice se afla pe masa. Mai putin vreo 3-4 chestii cu care am eu o problema. Stie Suf cat de mult imi place Ricochet Robots, de ex.
Colectia noastra, din care putem aduce orice este:
http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
De jucat, mi-ar place sa incerc:
Mystery Express(l-am vazut in colectia lui Sebishor)
Shadow Hunters(de la imba)
Si daca are cineva si are si chef sa aduca:
Shadows over Camelot
Infiltration
Last will
Incan gold
Dar sunt dispus sa joc cam orice se afla pe masa. Mai putin vreo 3-4 chestii cu care am eu o problema. Stie Suf cat de mult imi place Ricochet Robots, de ex.
- alia
- Special Meeple

In principiu as fi incercat Through the Ages dar eu nu pricep nimic din manuale, abia cand joc imi dau seama cum merg lucrurile (nu din lene ci pur si simplu asa merge capul meu:D ). Eu am sa ma feresc de jocurile super lungi, gen Twilight Imperium, pentru ca as vrea sa incerc mai multe
Evident, e strict o chestie personala.
- sebishor
- Chief Meeple

Voi aduce si Shadows over Camelot, Mystery Express si Last Will.
Eu sunt mai aproape plus ca vin singur cu masina. Deci nu e o problema sa aduc mai multe jocuri.
Eu sunt mai aproape plus ca vin singur cu masina. Deci nu e o problema sa aduc mai multe jocuri.
- DanielIndru
- King Meeple

djdano wrote: Agricola
Antiquity
Ascension
Automobile
Brass
Caylus
Container
Die Macher
Dungeon Lords + Festival Season
El Grande
Hansa Teutonica
Hawaii
Imperial / Imperial 2030
Indonesia
Keyflower
Khronos
Navegador
Planet Steam
Prêt-à-Porter
Reef Encounter
The New Era
Through the Ages
Tinner's Trail
Vinhos
De la mine nu vrea nimeni nimic?
Lista asta nu inseamna ca le aduc pe toate, ci ca astea le-as rejuca - deci primesc by default un vot de la mine.
Daca le mai voteaza si altii, atunci le aduc. Altfel o sa joc si io Shadows Over Camelot...

Last edited by DanielIndru on 23 Nov 2012, 16:23, edited 1 time in total.
-
Ioan76
Nuu ...djdano wrote:Daca le mai voteaza si altii, atunci le aduc. Altfel o sa joc si io Shadows Over Camelot...![]()
Acuma fie nu am reușit eu să înțeleg de fapt ce e cu jocul ăla fie pentru că ideea de joc cooperativ mi se pare așa ... cam ciudată dar în afară de niște componente bine realizate eu nu văd nici un merit la jocul cu pricina.
-
adixor
- Special Meeple

da, poate e de la faptul ca nu intelegi de fapt ce e cu jocul ala si poate pentru ca ideea de joc cooperativ ti se pare asa .. cam ciudataNuu ...
Acuma fie nu am reușit eu să înțeleg de fapt ce e cu jocul ăla fie pentru că ideea de joc cooperativ mi se pare așa ... cam ciudată dar în afară de niște componente bine realizate eu nu văd nici un merit la jocul cu pricina.
- imba
- King Meeple

@djdano Khronos si Dungeon Lords primesc voturi si de la mine.
Nici un Galaxy Trucker nu m-ar speria daca l-ar aduce careva. Din cate vad eu, cu Resistance si Shadow Hunters o sa fiu go to party game guy for big crowds.
Battlestar Galactica nu aduce nimeni?
Nici un Galaxy Trucker nu m-ar speria daca l-ar aduce careva. Din cate vad eu, cu Resistance si Shadow Hunters o sa fiu go to party game guy for big crowds.
Battlestar Galactica nu aduce nimeni?
- alia
- Special Meeple

Dungeon Lords il pot aduce eu, ca vin cu masina. Adica oricum il aduceam...
- suf
- King Meeple

Hai ca vreau eu de la tine, na! Sa zicem Automobile si Die Macher. Merg si altele, dar astea se pot juca in mai multi. Celelalte le jucam pe-aici.djdano wrote:De la mine nu vrea nimeni nimic?
- DanielIndru
- King Meeple

Las'ca e bine sa nu vrea nimeni nimic. Le aduc atunci numai pe cele de weight 3.5+. 
- suf
- King Meeple

Vad ca tot vine vorba de Twilight Imperium. Eu l-am jucat de cateva (putine) ori si am pofta de el, dar e un monstru greu de inteles din prima. Ultima data am jucat in 6 cu 2 jucatori care nu mai vazusera jocul si a durat 9 ore. Mda, stiu ca sunt niste zmei care-l dau gata lejer in 5-6 ore. Eu zic ca ia aproape toata ziua. In plus, regulile nu se pot retine in totalitate si la ora 4 din 9 cineva explodeaza "Ceeee?!?!? Eu n-am stiut ca e voie asa! Toata strategia mea se baza pe asta. Sunt pierdut. Eu ies...". Sau pe la jumatatea jocului cineva isi da seama ca "N-am facut bine, hai sa jucam de la inceput". Nu merge sa "explici pe parcurs"; cineva vorbeste o ora pana raguseste si ceilalti baga la cap. Exista riscul (de fapt s-a intamplat de fiecare data in ciuda sfaturilor) ca cei care n-au mai jucat sa inceapa sa-si atace vecinii in primele runde, lucru care aproape le garanteaza pierzania. Daca cineva isi pierde interesul undeva pe la jumatatea jocului si incepe sa ravneasca la party game-urile de la masa alaturata, atunci mai adaugam o ora la durata jocului pentru "Psst! E randul tau! - A, da? Ce trebuie sa fac?". Nu vreau sa fac pe grozavul, dar (cu extensii) e vorba de 100 de pagini de regulament. Agricola e pistol cu apa daca e sa facem o comparatie, si nu stiu voi cum sunteti, dar eu la primul Agricola abia am supravietuit.
Asa ca hai sa vedem cine CHIAR vrea sa joace jocul asta, si daca sunt destui atunci cucerim Universul.
Asa ca hai sa vedem cine CHIAR vrea sa joace jocul asta, si daca sunt destui atunci cucerim Universul.
- DanielIndru
- King Meeple

Gata, m-am scos singur din ecuatie. Si nici macar nu eram o necunoscuta. 
- suf
- King Meeple

- suf
- King Meeple

Am facut o lista cu cam ce e in colectiile celor care participam la intalnire. Posibil sa fi scapat pe cineva, ca nu stiu care cine-i pe BGG.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... sYH#gid=16
- sebishor
- Chief Meeple

Gizăs!!! Dar chiar ai avut rabdare, nu glumasuf wrote:Am facut o lista cu cam ce e in colectiile celor care participam la intalnire. Posibil sa fi scapat pe cineva, ca nu stiu care cine-i pe BGG.
- DanielIndru
- King Meeple