Twilight Struggle se pare că nu prea are adepți din ce citesc pe-aici, nu ? Nu că ar ocupa mult loc dar ca idee ...
Jocuri la Hajdúszoboszló
-
Ioan76
Re: Jocuri la Hajdúszoboszló
Apropo de jocuri și spațiul ocupat de ele : aduce cineva Dominioane-le sau nu ? Că dacă nu aduc eu extensiile pe care le am - nevastă-mea a zis că vrea să aibe un back-up dacă altceva nu o atrage - dar na ... ocupă destul de multișor loc în portbagaj ... și la o adică asta reduce din ceea cu ce poate contribui DjDano ...
Twilight Struggle se pare că nu prea are adepți din ce citesc pe-aici, nu ? Nu că ar ocupa mult loc dar ca idee ...
Last edited by Ioan76 on 26 Nov 2012, 15:44, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

-
Ioan76
Nu fi rău ! Dădusem și eu ENTER din greșeală și s-a salvat mesajul incomplet !!Chuckila wrote:AsaIoan76 wrote:Apropo de jocuri
Ce joc mai dificil se va juca ( aproape ) sigur - să știu să profit și să citesc regulamentul zilele astea ( că oricum la lucru e încă liniște și pace văd
- alia
- Special Meeple

Lucian, Dominant Species vrei sa-l joci? Crezi ca o sa ai timp si chef sa-l explici?
- Chuckila
- King Meeple

alia, nu stiu daca voi reusi sa il joc. Insa da, il am chiar sus de tot in lista de jocuri pe care as vrea sa le joc. Dintre jocurile de 4+ ore, este alaturi de Space Empires 4X si Runewars printre jocurile pe care as vrea sa le incerc. Prefer sa zic pas la Twilight Imperium 3rd Ed sau chiar Eclipse, pentru a le incerca.
Din cate spunea, imba este si el interesat de o partida. Daca mai adunam vreo 2 interesati ne putem intinde la un joc. Regulile chiar nu par grele, totul suna destul de bine legat dpdv al flowului. Dar daca avem analizati paralizati printre noi, ne-am scos, sub 5 ore nu terminam
Din cate spunea, imba este si el interesat de o partida. Daca mai adunam vreo 2 interesati ne putem intinde la un joc. Regulile chiar nu par grele, totul suna destul de bine legat dpdv al flowului. Dar daca avem analizati paralizati printre noi, ne-am scos, sub 5 ore nu terminam
- alia
- Special Meeple

Eu si Mathias neaparat:) Ne luam biletel cu rezerva, ca la bal:D Primul dans! si nu suntem fani analiza/paraliza
Last edited by alia on 26 Nov 2012, 15:58, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

Pai dintre cele mai "stufoase" pana acum se anunta a fi:Ioan76 wrote:Ce joc mai dificil se va juca ( aproape ) sigur - să știu să profit și să citesc regulamentul zilele astea ( că oricum la lucru e încă liniște și pace văd) ?
- * 1830: Railways & Robber Barons
* Twilight Imperium 3rd Ed
* Runewars
* Space Empires 4X
* Dominant Species
* Die Macher
* High Frontier
* Vinhos
* Pret a Porter
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
1830: Railways & Robber BaronsIoan76 wrote: Ce joc mai dificil se va juca ( aproape ) sigur - să știu să profit și să citesc regulamentul zilele astea ( că oricum la lucru e încă liniște și pace văd) ?
Brass
De Vulgari Eloquentia
Dominant Species
Eclipse
High Frontier
Mage Knight
Prêt-à-Porter
Runewars
Terra Mystica
Through the Ages
Vinhos
Cele in BOLD o sa incerc sa le joc si eu.
Spor la citit!
- Chuckila
- King Meeple

Bun, deci la primul dans de Dominant Species avem alia, durk, imba si Chuckila. Mai sunt doua locuri. Cine mai doreste, cine mai pofteste.alia wrote:Eu si Mathias neaparat:) Ne luam biletel cu rezerva, ca la bal:D Primul dans!
Partida programata vineri la prima ora, chiar dupa micul dejun. Sau joi noaptea, daca lumea are chef sa ne intindem si nu ajungem cu imba pe la 1 dimineata
- DanielIndru
- King Meeple

Cu un efort minim poti baga TOATE cartile Dominion aparute pana acum intr-o sigura cutie daca renunti la insert si iti tiparesti niste separatoare.Ioan76 wrote:Apropo de jocuri și spațiul ocupat de ele : aduce cineva Dominioane-le sau nu ? Că dacă nu aduc eu extensiile pe care le am - nevastă-mea a zis că vrea să aibe un back-up dacă altceva nu o atrage - dar na ... ocupă destul de multișor loc în portbagaj ... și la o adică asta reduce din ceea cu ce poate contribui DjDano ...![]()
Uita-te pe BGG in sectiunea Files si o sa gasesti mai multe alternative.
Un exemplu am dat si eu aici pe forum.
- Chuckila
- King Meeple

Gata, eu am pus jocurile la "Want to play" list.
Daca joc repede-repede si din 15 in 15 secunde recurg la reminderul "E randul tau!", am vreme sa mananc un mic dejun in cele 4 zile, sa dorm 3h 45min intr-o noapte si sa imi permit 10 min intre jocuri (in care voi alege probabil sa dorm). Sau sa ii fugaresc pe cei care vor 30 min pauza ca a fost jocul "lung si greu si neuronii mei crapa".
Perfuzii aduce cineva?
Daca joc repede-repede si din 15 in 15 secunde recurg la reminderul "E randul tau!", am vreme sa mananc un mic dejun in cele 4 zile, sa dorm 3h 45min intr-o noapte si sa imi permit 10 min intre jocuri (in care voi alege probabil sa dorm). Sau sa ii fugaresc pe cei care vor 30 min pauza ca a fost jocul "lung si greu si neuronii mei crapa".
Perfuzii aduce cineva?
- alia
- Special Meeple

Hmm...credeam ca vrei sa joci si Castles of Burgundy?:D Si eu am trecut ce vreau sa joc. Daca mai sunt intrebari sau cereri se pot face direct pe lista. 
- Chuckila
- King Meeple

Il joc, dar celelalte au prioritate! De fapt cine mai are nevoie de mic dejun? I'm in!

- DanielIndru
- King Meeple

Ce prostie, tabelul asta nu stie mai mult de T coloane.
Dorintele mele sunt perfect realizabile, dar trebuie sa ma limiteze un tabel. Pfff...
Dorintele mele sunt perfect realizabile, dar trebuie sa ma limiteze un tabel. Pfff...
- Chuckila
- King Meeple

Want to play 16 Want to play 17 Want to play 15 Want to play 19
Cineva a chiulit in clasa intai.
Cineva a chiulit in clasa intai.
- suf
- King Meeple

Pfff digieiul nu stie ca se pot pune mai multe coloane.djdano wrote:Ce prostie, tabelul asta nu stie mai mult de T coloane.
- suf
- King Meeple

Am un intrebarici: De ce nu punem noi in dreptul fiecarui joc cine vrea sa-l joace? E mai buna lista aia orizontala?
- Chuckila
- King Meeple

Aia probabil e sa vada altii ce vrem sa jucam. Prima lista e mai frumos asa curata. My 2 mini-USD.
- alia
- Special Meeple

Am putea sa ne trecem numele in coloana D in dreptul jocurilor pe care dorim sa le jucam:)
- suf
- King Meeple

Sa "facem echipele" 
Ma intreb cate din jocurile astea apucam sa le jucam si cat de bine o sa facem planningul astfel incat sa fie timpi morti cat mai putini.
Ma intreb cate din jocurile astea apucam sa le jucam si cat de bine o sa facem planningul astfel incat sa fie timpi morti cat mai putini.