Weekend la munte 14 - 16 decembrie 2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- cristianf
- King Meeple

Re: Weekend la munte 14 - 16 decembrie 2012
@cristina Sincer chiar nu stiu. Dar ne luam numai pijamale si periute de dinti si incapem noi cumva.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Noi ajungem sambata dimineata in jur de 9-10. Sper sa nu ne incurce prea tare zapada din Bucuresti si de pe traseu.
De asemenea, sper sa se poata lua si masa acolo ca sa economisim downtime cu mersul in alte parti
De asemenea, sper sa se poata lua si masa acolo ca sa economisim downtime cu mersul in alte parti
-
cristina
@sebik: Masa se poate servi la restaurantul pensiunii. Sa inteleg ca nu ai gasit masina pentru vineri?
Toata lumea stie cu cine/ce si cand vine?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Am mutat discutia intr-un loc mai propice si mai vizibil si o sa adaug un link in primul mesaj catre lista de jocuri.
LE: Eu o sa ma mai retrag de la cateva dintre jocuri, deoarece nu cred ca o sa am chiar atat de mult timp de joc...
LE: Eu o sa ma mai retrag de la cateva dintre jocuri, deoarece nu cred ca o sa am chiar atat de mult timp de joc...
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Nu am gasit pentru vineri insa nici nu as vrea sa o las pe Otilia sa conduca sambata pe zapada... Nu ca eu as fi mare Schumi sau Loebcristina wrote:@sebik: Masa se poate servi la restaurantul pensiunii. Sa inteleg ca nu ai gasit masina pentru vineri?
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Ca sa stabilim clar ce si cum facem cu masinile, astept un pm de la cine vrea sa mearga cu noi ca sa stabilim detaliile de plecare 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Nu uitati sa mai aruncati un ochi pe lista de jocuri si sa va inregistrati la jocurile la care vreti sa luati parte... 
-
cristina
Nu stiu ce este cu voicristina wrote: Toata lumea stie cu cine/ce si cand vine?
- Oaia Neagra
- Teen Meeple

Da, da... cel putin cu gandul...
echipaj 1: mihai+deeug+costy+oaia neagra
adik... sper ca ne mai ia mihai...
-
cristina
Bine, bineee...s-a notat...vineri pe la cat estimati ca ajungeti? (echipa de shock: cristianf, alexandra, marius si cristina vor sa prinda micul dejun la Comarnic
)
- Oaia Neagra
- Teen Meeple

Hmmm... cred ca micul dejun o sa ne prinda deja rupti de Tzolk'in...
Glumesc... pe dupa-amiaza cred ca ne afisam si noi la locul de 'munca'
Glumesc... pe dupa-amiaza cred ca ne afisam si noi la locul de 'munca'
Last edited by Oaia Neagra on 12 Dec 2012, 23:43, edited 1 time in total.
-
biionut
- Wizard Meeple

Noi plecam in jur de ora 5 PM din centru... Ionut, Vali, Alexandra, Cezar. in jur de 8 (tot PM) sper sa ajungem si prin Comarnic.
- mihai
- Special Meeple

- cristianf
- King Meeple

In principiu am cam batut si noi in cuie lista de jocuri:
Belfort
Blood Bowl (cu speranta ca o sa trec prin regulament maine)
Giants (cu speranta ca o sa trec prin regulament maine)
Glory to Rome
Luna
Tzolk'in (la cerintele publicului - desi n-ar strica o a doua copie a jocului avand in vedere cata cerere exista)
Avalon (The Resistance)
si poate un Nieuw Amsterdam in ciuda cererii reduse doar daca trec prin regulament.
Belfort
Blood Bowl (cu speranta ca o sa trec prin regulament maine)
Giants (cu speranta ca o sa trec prin regulament maine)
Glory to Rome
Luna
Tzolk'in (la cerintele publicului - desi n-ar strica o a doua copie a jocului avand in vedere cata cerere exista)
Avalon (The Resistance)
si poate un Nieuw Amsterdam in ciuda cererii reduse doar daca trec prin regulament.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu propun ca astazi toti sponsorii sa coloreze cu rosu (sau ce alta culoare vor) jocurile pe care le vor aduce in lista de jocuri pe care am alcatuit-o. Si tot pana la pranz ar fi bine ca listele sa se cam definitiveze, ca sa stim ce sa fie adus si ce nu.
-
cristina
V-ati speriat cumva de gradele anuntate de va inghesuiti intr-o masina?! ... din ce stiu eu la Plu sunt locuri libere si vine de dimineatamihai wrote:La noi o sa fim 'careul' de 5 asi, fiind si Vick cu noi
-
biionut
- Wizard Meeple

@cristianf - Blood Bowl il mai stiu si eu... nu l-am mai jucat de un an, dar inca mai imi aduc aminte:D
- cristianf
- King Meeple

Pai si eu l-am mai jucat o data acum cca 3 luni cred. Dar il descoasem noi, nu e problema.
- Oaia Neagra
- Teen Meeple

- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Oaia Neagra wrote:![]()
Da, da... cel putin cu gandul...![]()
echipaj 1: mihai+deeug+costy+oaia neagra![]()
adik... sper ca ne mai ia mihai...
Cea mai tare trupaaaaaaaaaaaa!mihai wrote:La noi o sa fim 'careul' de 5 asi, fiind si Vick cu noi
Noroc ca suntem care mai de care mai subtirei! (mai ales eu si Vick. in chiar ordinea asta!)