Review: X-Wing Miniatures si alte filmulete interesante

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
Venerablewolf

Review: X-Wing Miniatures si alte filmulete interesante

14 Jan 2013, 22:20

Ceva interesant ce cred ca se potriveste aici...

Review: X-Wing Miniatures
http://www.youtube.com/watch?v=Ly1Ilb_q ... XVqzBOR8MW

Asteroizi din polistiren - DIY
http://www.youtube.com/watch?v=Dn6qmtw1 ... ture=share

Asteroizi din polistiren - Pictarea - DIY
http://www.youtube.com/watch?v=_K5UG6DK ... ture=share

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

Re: Filmulete interesante

15 Jan 2013, 04:07

Tari de tot filmuletele cu asteroidul mai ales. La mai multe de genul acesta.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

Venerablewolf

Re: Filmulete interesante

15 Jan 2013, 10:31

Multumec mult. E un inceput timid si sper sa pot continua cu un filmulet pe saptamana. Calitatea va creste in timp insa acum sunt tare la inceput si emotiile sunt mari si ele :). Orice critica e binevenita si astept si sugestiil legate de ce ar fi interesant sa fac in continuare.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Review: X-Wing Miniatures si alte filmulete interesante

15 Jan 2013, 10:39

Am editat subiectul, sa stie lumea despre ce este vorba.

criss

15 Jan 2013, 16:49

Felicitari pentru filme! Eu sunt atras de cealalta latura, Tabletop wargames miniatures, gen Warhammer Fantasy Battle sau DBA (incluzind si sistemele din Commands & Colors), unde joci cu zeci sau sute de miniaturi.

Venerablewolf

15 Jan 2013, 17:28

Personal si eu ma numar tot printre wargameri. Am sa incerc sa prezint si alte sisteme de joc gen Full Thrust, Flames of War, Warhammer 40.000, Infinity etc. Poate mai dau peste interesati sau provoc pe unul si pe altul sa incerce jocuri noi si interesante.

Keyser
King Meeple
King Meeple

16 Jan 2013, 15:30

Si eu as fi interesat de Warhammer Fantasy. Sau 40k daca de fantasy nu se gasesc amatori :) (chiar am o mica armata de Orks :))
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Venerablewolf

16 Jan 2013, 15:45

sa vad ce miniaturi mai am prin cutii si la ce ma pot baga. tin minte ca am ceva space marines rataciti si ceva carti de fantasy.

criss

17 Jan 2013, 11:59

Si eu sunt interesat de Warhammer Fantasy Battle. Chiar cautam acum vreo luna sa cumpar manualul si un starter kit dar nu le-am gasit.

Venerablewolf

17 Jan 2013, 14:00

am sa incerc sa fac o prezentare video a jocului. Insa vreausa pun mana pe niste miniaturi pictate intai. Am manualul dar e o editie mai veche. Asa ca va fi putin mai complicat. Insa la Wargaming vroiam sa fac o prezentare la niste sisteme de joc putin mai obscure fata de mamutul Games Workshop. Insa sisteme de joc care au regulamente gratuite in format PDF pe internet pe siteurile producatorilor iar pentru jucarea lor nu aveit nevoie de miniaturi dedicate ci puteti folosi orice. Infinity si Full Thrust are fi doua sisteme foarte dragi mie ce se joaca foarte usor si au reguli net superioare altor jocuri mult mai cunsocute. Ar prezenta interes asa ceva ?

criss

17 Jan 2013, 15:45

Pe mine nu prea ma atrage SF-ul in cazul miniaturilor, prefer lupte Fantasy sau Ancients (folosind doua armate, nu unitati formate dintr-o singura miniatura). DBA si Kings of War au, de asemenea, regulamente gratuite.

Post Reply

Return to “Review-uri si impresii”