activitati extra-boardgameice

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: activitati extra-boardgameice

07 Sep 2012, 12:58

Daca comparati LoL cu DotA-ul jucat prin Warcraft 3, atunci nu am ce comenta. Nu se poate compara un joc cu platforma dedicata cu unul care utilizeaza o platforma creata special pentru alt joc.

Dar daca e sa discutam despre eroii din cele doua jocuri, atunci clar prefer DotA. E drept, am jucat mult mai multa DotA decat LoL (10-11 meciuri), dar mi se pare ca au stricat niste eroi foarte misto doar ca sa creeze altii care sa fie diferiti.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

imba
King Meeple
King Meeple

07 Sep 2012, 14:56

Si cu riscul de a fi un om rau, dar DotA 2 care are aceleasi avantaje ca LoL (platforma proprie, engine usor de modificat, matchmaking si statistici ok, etc.) fata de DotA normal, va fi o chestie foarte tare. Sunt peste 100.000 de oameni online in orice moment pe beta-ul de DotA2, iar cand o sa fie free-to-play dupa internationale, o sa explodeze peste LoL, parerea mea. Eu am jucat vreo 3 ani de DotA, am mai bagat vreo 1200 de winuri la LoL in alti 1-2 ani si acum mi se pare ca DotA 2 va fi proverbialul "The Sh!t".

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

07 Sep 2012, 15:34

imba wrote:Toate astea sunt moka. :)
Eu am inteles ca Dota 2 costa 20 de dolari si pe urma e free? Ceea ce nu e neaparat mult.....doar ca vreau sa am si timp de el.
Cand il iau poate dam niste meciuri :).

Sau daca mai joci si Dota 1 ocazional da add la Darksion si poate dam un joc :)

imba
King Meeple
King Meeple

07 Sep 2012, 15:57

20/25 Euro era keyul de beta, dar se dau pe banda rulanda. Daca cauti giveaway, sigur gasesti ceva. :)

alia
Special Meeple
Special Meeple

17 Dec 2012, 20:01

Joaca cineva GW2?

Keyser
King Meeple
King Meeple

20 Dec 2012, 21:39

Am jucat fix 2 saptamani la release. Inca un MMO fail dupa parerea mea. Si aveam mari asteptari :(
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

alia
Special Meeple
Special Meeple

20 Dec 2012, 22:06

Keyser wrote:Am jucat fix 2 saptamani la release. Inca un MMO fail dupa parerea mea. Si aveam mari asteptari :(

de ce fail? mie mi se pare extrem de reusit.

Keyser
King Meeple
King Meeple

20 Dec 2012, 23:50

Pai lansarea a fost plina de bug-uri, nu e nimic iesit din comun avand in vedere ultimele lansari de mmo-uri (swtor in special). Insa au fost unele bug-uri care nu te lasau sa avansezi spre late game: de exemplu eu nu puteam sa termin un quest de clasa pentru ca nu aparea un npc unde trebuia sa fie. Intr-o saptamana am facut lvl maxim si m-am apucat de endgame, endgame care nu exista de fapt, faci niste instante, iei niste tokene pe care iei items dar oricum nu sunt cele mai bune din joc si oricum poti schimba infatisarea oricarui item si sa-l faci exact ca alea pe care altii le-au farmat in cateva zile/saptamani. Si, dupa cum spuneam, nici macar nu erau cele mai bune iteme. Cele mai bune fiind legendarele pentru care trebuia sa farmezi enorm de mult intr-un joc cu care producatorii se laudau ca e "no farm" :). Sa nu mai spun ca tokenele erau bug-uite, in timp ce eu luam 4 altul din party lua 16 (si eram amandoi la first try in ziua respectiva). In plus instanta pe care am farmat-o eu (TA) era bug-uita 70% (la ultimul boss puneai pe auto attack si puteai linistit sa pleci sa fumezi o tigare ca nu mureai si cand te intorceai era batut). PvP-ul mi-a placut doar ca world pvp era useless iar bg-urile erau prost facute, adica daca intrai si stateai afk luai exact aceeasi xp ca cel care se ducea si le lupta. Poti sa ajung rank maxim la pvp doar fiind afk (si implicit stricand jocul celorlalti).

Mi-a placut chestia cu armele si cu skills pentru fiecare arma in parte, mi-au placut puzzle-urile (nu neaparat alea foarte grele), mi-a placut cum e desenat si mi-au placut dinamic event-urile.

Nu e cel mai rau mmo pe care l-am jucat insa nici nu are ceva care sa ma faca sa-l joc in continuare. Exact ca la SWTOR mi-a placut sa cresc caracterul, sa descopar povestea insa dupa endgame-ul a fost inexistent. Inca astept un mmo care sa copieze idea de la Lineage 2 dar sa fie bot free :)
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

alia
Special Meeple
Special Meeple

21 Dec 2012, 08:11

Pai ai avut asteptarile gresite. Chestia asta cu endgame eu nu o inteleg...adica inteleg de unde vine dar mie mi se pare exceptionala ideea din GW2. Eu nu mai vreau nimic de genul stam ore in sir sa facem raid-uri sa primim niste amarate de arme/armuri. (asta a fost orecum fun pe vremea wow vanilla). GW2 n-are endgame, e egal, cel putin pentru mine si asta il face aproape perfect. Noi nu ne-am grabit sa ajungem la level maxim pentru ca n-are sens (eu m-am agitat abia acum, de curand, cand au lansat event-ul Lost Shores, pentru ca noul dungeon este recomandat doar pt level 80).
WvW este excelent, lumea este mare si incantatoare, este o placere sa explorezi, nu trebuie sa farm pentru arme/armuri pentru ca nu exista "una mai buna" (daca ai exotics s-a cam terminat, iar eu mi-am facut singura sabii si am gasit armuri ca drops), crafting(in special cooking) este un deliciu iar dungeons sunt excelente in explorable mode (story mode sunt prea usoare).
Am jucat SWTOR dar, cu tot storyline-ul si companionii respectivi, GW2 mi se pare cateva clase deasupra si bazat pe un concept MULT mai bun. Ah, sa nu uit, faptul ca si daca esti 80 poti sa mergi linistit sa te joci cu prietenii care sunt level 5 si vei fi si tu level 5 (chiar daca mult mai puternic) mi se pare excelent.
Oricum, GW n-a fost niciodata un MMO pe calapodul Lineage/WoW/Rift sau Swtor, ci unul bazat pe PvP in care povestea si restul sunt cam de umplutura. Ultimul avantaj este si faptul ca nu platesti lunar si ai posibilitatea sa cumperi orice se vinde la shop-ul din joc atat cu bani reali cat si cu gold (deci nu exista nimic exclusiv pentru bani reali).
Una peste alta, cel mai bun MMO din ultimii 4-5 ani.

P.S. most bugs if not all have been solved. also there are no bots in the game.

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Jan 2013, 01:10

Am GW1 , GW2 ...1 mi-a placut mai mult decat 2 datorita faptului ca munceam pt skill-uri si chiar aveam multe combinatii de incercat.
La 2 ai doar cateva combinatii din care o folosesti doar pe cea mai tare.
QWER
1324
1324
1324
13247 ! OMG
Rinse and repeat
In rest e super ok , quests , bosses, all the rest.
Mai joc LoL from time to time ( Dota 2 nu mi-a placut , Dota 1 a fost super super )
Aaaaa..si sunt un bun jucator de bridge.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

18 Jan 2013, 08:20

Rafy wrote:Aaaaa..si sunt un bun jucator de bridge.
:o :shock: :D +VP
ee, asa da! (yuppi, I'm not alone!)

Daniel Stefanescu
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Jan 2013, 12:21

Rafy scrie:
Aaaaa..si sunt un bun jucator de bridge.
Mergi pe la Locomotiva sau Club Flow sau joci numai pe BBO?

26octombrie
King Meeple
King Meeple

18 Jan 2013, 12:33

pai Locomotiva nu prea mai e... :cry:
era o vreme cand mergeam zilnic (mai putin joi, parca)...

Daniel Stefanescu
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Jan 2013, 12:48

Este din septembrie in vechea locatie si martea se joaca cam la 10-13 mese.Poti intra pe site.Nici eu nu am mai fost de cateva luni.Partenerului meu i-a nascut sotia in primavara si a stat cam rau cu timpul liber.

26octombrie
King Meeple
King Meeple

18 Jan 2013, 13:19

mda, se pare ca nu intotdeauna sotul e cel dezinformat sau neinformat... i-am zis acum (ca si el era destept pe vremuri si juca non-stop) si mi-a zis ca, da, stie :o
oricum, merci de informatie, poate imi fac curaj si ma duc, sa vad cat am uitat... :lol:

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Jan 2013, 18:09

Am jucat si pe la Loco.
Tataie pe BBO.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”