Super muzica
-
adixor
Re: Super muzica
inca o melodie foarte frumoasa, Tiziano Ferro feat. Kelly Rowland - Breathe Gentle. . Ma rog, reteta e simpla: se ia o bucata Canon-ul in Re major al lui Pachelbel si nu are cum sa nu iasa o super melodie, aceasta fiind una din cele mai populare piese clasice ce au inspirat zeci de cantece (de la tiziano la coolio si multi altii).
without further ado:
without further ado:
-
haretel
si dc tot veni vorba. Avea vreo 15 ani pustiu'. Fiti antena:
Ce-mi mai place bucata asta...
Ce-mi mai place bucata asta...
-
adixor
da, foarte tare, ce sa zic. Which brings us to Yingwie Malmsteen - Icarus Dream Fanfare with Japan Orchestra . Tot concertul e frumos:
-
adixor
- Indy
- Chief Meeple

Pentru ca se apropie Cupa Mondiala la fotbal (si eu sunt mare fan) va propun spre ascultare 2 melodii decretate ca "Official Song". Ambele mi se par foarte reusite
Sper sa va placa si voua:
- Indy
- Chief Meeple

-
adixor
nu ma omor dupa fotbal desi exista momente cand ma prinde evenimentul (partide mari) si stau cu sufletul la gura. Ba chiar am iesit odata pe strazi in bucuresti in tinerete (acum vreo 8-10 ani, romania-anglia 2-0 parca). Sunt dragute (and I love Shakira). Ca veni vorba de Shakira imi place mult in ultima perioada Gypsy:
si mai veche si mai speciala, Obtener un Si:
si mai veche si mai speciala, Obtener un Si:
-
Puf
bine ca nu-i stie pe gipsienii nostrii
))
in tema cu Obtener un Si...eu propun un NO
in tema cu Obtener un Si...eu propun un NO
-
adixor
intr-adevar, se pare ca am trecut repede la Shakira la prima auditie.. am reascultat si Wavin' Flag este foarte tare. si e de ascultat FOARTE TAREE in boxe!
-
Ioana
- Chuckila
- King Meeple

Pentru cine isi aduce aminte anul 1995. Chiar daca atunci piesa mi s-a parut extra-spooky, incet incet si-a castigat locul la categoria grea.
- Chuckila
- King Meeple

Si daca tot mi-am adus aminte de faculta si piesele care ne rupeau la sentiment cand mergea vodka precum apa, pentru cei care isi mai aduc aminte din "City of Angels" un singur lucru ....
- Chuckila
- King Meeple

Serios acum, e oribil sa fii la lucru atunci cand te apuca dorul de o vodka buna cu prietenii (care nici aia nu sunt prin zona). Bineinteles, toate astea necesita putintica muzica sa te duca "the extra mile".
sau
Ofofofof
sau
Ofofofof
-
Ioana
Space Man, ah, ce melodie! Si-acum imi mai amintesc versurile. O placere s-o reascult, brings back memories

-
adixor
daaa, space man a fost un super hit, l-am ascultat la greu.
mi-am amintit acum cateva zile de Matt care se plimba prin lume si danseaza. mi s-a parut impresionanta si ideea si imi place mult si melodia din 2008 (in fiecare an face chestia asta, in media in 40-50 tari anual).
mi-am amintit acum cateva zile de Matt care se plimba prin lume si danseaza. mi s-a parut impresionanta si ideea si imi place mult si melodia din 2008 (in fiecare an face chestia asta, in media in 40-50 tari anual).