Time for Tea

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
Post Reply
Venerablewolf

Time for Tea

13 Feb 2013, 13:51

Am luat decizia de pune bazele unei cutii cu ceaiuri. O mica colectie pe care sa o pot scoate la inaintare cand vin prietenii in vizita si am chef de ceva mai interesant in afara de Cola si chips. Asa ca va cer si voua sfatul a ce ar trebuii sa includ in colectie. Care sunt ceaiurile voastre favorite pe care le savurati ocazional la un boardgame ?

alia
Special Meeple
Special Meeple

Re: Time for Tea

13 Feb 2013, 14:03

Roiboos si ceaiuri verzi pentru mine:) In special Gunpowder Temple of Heaven sau verzi cu lamaie!

Roiboos este ceai rosu care se serveste, in general, la fel ca ceaiul negru: indulcit si cu lapte (eu prefer cu miere). Este foarte aromat:)
Ceaiul verde se serveste fara altceva :) Gunpowder
Last edited by alia on 13 Feb 2013, 14:30, edited 1 time in total.

suf
King Meeple
King Meeple

13 Feb 2013, 14:17

Eu sunt mort dupa lichide si apreciez orice are gust bun si nu e plin de plasticaraie. Dupa ce am incercat tot ce gasesti prin magazine, inclusiv specialitati aduse din China, am ales ca ceai preferat Yorkshire Tea, un ceai negru pe care l-am descoperit in Anglia. Imi comand aproape anual o punga cu 500 de plicuri duble, din care fac cate un ceai de 700ml (nu am cana mai mare). Ce gasesc special la el e ca merge cu putin lapte si atunci e mai cremos. Sigur ca exista si alte ceaiuri foarte bune si probabil mai sanatoase, dar asta inlocuieste cu succes cafeluta de dimineata, are un gust pe placul meu si e si hranitor datorita laptelui.

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

13 Feb 2013, 22:29

Iubesc ceaiurile ..cred ca am in jur de 25 de cutii de ceai .. beau de cel putin 6 ori pe zi..de cate ori apuc ca sa fiu cinstit.
Imi plac indeosebi cele racoritoare cum ar fi afine sau coacaze..cu ceva lamaie si indulcite cu miere.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”