Intalnire nationala Sibiu - 14-17.02.2013

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Intalnire nationala Sibiu - 14-17.02.2013

17 Feb 2013, 22:31

Timisoara a inchis sandramaua lui Viorel, noi am fost ultimii care am plecat de acolo!
Ne-am jucat pana ne-au scos afara!! :lol:

Va salut cu drag pe toti cei care mi-ati fost parteneri de joaca si m-ati suportat, a fost o onoare si o mare bucurie sa-mi petrec timpul cu voi.

Cheers!

alia
Special Meeple
Special Meeple

17 Feb 2013, 22:34

djdano wrote:Timisoara a inchis sandramaua lui Viorel, noi am fost ultimii care am plecat de acolo!
Ne-am jucat pana ne-au scos afara!! :lol:

Va salut cu drag pe toti cei care mi-ati fost parteneri de joaca si m-ati suportat, a fost o onoare si o mare bucurie sa-mi petrec timpul cu voi.

Cheers!

Sa inteleg ca la mine in buletin scrie Timisoara si eu nu stiu:) Pleasure playing with you, as always :D

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2013, 22:37

Biiine, Timisoara (66%) + Suedia (17%) + Alia (17) au inchis sandramaua lui Viorel. :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2013, 22:37

alia wrote: Sa inteleg ca la mine in buletin scrie Timisoara si eu nu stiu:) Pleasure playing with you, as always :D
Stii doar cat de mult te iubesc timisorenii. Te-au adoptat, esti de-a lor :)

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

17 Feb 2013, 22:50

La cata lumea te "stie" de Darkinson (si eu am intrat in categoria asta) mai bine-ti schimbi tu numele...altfel risti sa nu te mai recunoasca! ;)
Nah....I like it the way it is.....if I ever change it......merg pe unul din celalalte doua nickname-uri which have sentimental value :))))
PS:
Propun sa supunem la vot schimbare numelui lui Darksion in Darkinson.
All in favor PM a moderator :P
Motion rejected :))......carry on....:D

cristina

17 Feb 2013, 23:13

Ma bucur ca am reusit sa ajungem la aceasta intalnire nationala pe ultima suta de metri.
Ma bucur ca v-am intalnit pe voi cei din spatele avatarurilor, oameni deosebiti de care imi voi aduce aminte cu drag!

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

17 Feb 2013, 23:56

Chuckila wrote:Ma bucur mult sa aud ca v-ati simtit bine. Eu as vrea sa scriu mai multe azi, insa patul ma vrajeste. Prietenii stiu de ce.

PS: Eugen, au fost faine noptile din camera surprizelor, nu? De povestit nepotilor .... :D
Pai eu pot sa zic ca s-a intamplat orice, ca tu oricum nu mai tii minte! :twisted:

Krystal
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Feb 2013, 12:23

Chuckila wrote:Ma bucur mult sa aud ca v-ati simtit bine. Eu as vrea sa scriu mai multe azi, insa patul ma vrajeste. Prietenii stiu de ce.

PS: Eugen, au fost faine noptile din camera surprizelor, nu? De povestit nepotilor .... :D
esti sigur ca nu voiai sa spui "de NEpovestit nepotilor" ?
parca te-am vazut cam transpirat si rosu la fata odata, cand ai coborat in sala de jocuri. si nu cred ca era de jena ca mi-ai dat cu mopu-n cap la carcassonne, la sapte jumate dimineata...
:roll:

eu am jucat 11 jocuri noi si 3 jocuri deja jucate odata-de 2 ori, deci am avut o productie ridicata la hectar conform normativelor standard in vigoare. multumim partidului iubit! asteptam urmatorul congres!

jakkal

18 Feb 2013, 13:26

Si eu subscriu celor de mai sus...a fost o experienta excelenta! Desi n-am reusit sa joc DUNE (si majoritatea celor pe care mi le propusesem), am incercat mai multe jocuri, dintre care cateva mi-au placut f mult (Luna, Burgundy...si TERRA MYSTICA!)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

18 Feb 2013, 13:46

Asa, asa ... hear!

Acum ca am reusit si eu sa dorm peste 4 ore intr-o noapte, pot sa vin in fata acestui distins forum si sa multumesc tuturor celor care au participat! Atat ca prezenta, cat si ca organizare, explicat si jucat, comenzi de mancare/beiutura, etc. Voi ati fost inima petrecerii; daca nu ar fi fost rasetele si voia buna a voastra, evenimentul acesta ar fi fost un esec.

Am avut onoarea sa re-intalnesc prieteni buni din toate colturile tarii (cred ca as putea spune si ale lumii, ca doar nu am fost doar romani la eveniment :D), oameni pe care nu i-am mai vazut de multa vreme si cu care imi face placere sa ma revad indiferent de ocazie. Si cum se intampla la fiecare noua Intalnire Nationala, sunt absolut convins ca am intalnit oameni noi cu care voi ramane prieten, indiferent daca va fi vorba de boardgaming sau just simple life. Am pus si eu un chip in spatele username-urilor. De acum stiu eu cu cine sunt in viata de zi cu zi (in ordinea intalnirii) cristianf, AngelEye, Me(n)thos, costy, Oita Neagra, nasul Muck, MD, Vick, m4rius si cristina, Sebiku si Otilia, danielM si Carina, Darksion aka Darkinson, Plu si Alexandra, omucu si altii pe care sunt sigur ca i-am uitat sa ii trec in aceasta lista.

Oameni faini, cum ar zice ardelenii, oameni pe sufletul meu!

Ne revedem la urmatoarea. Promit ca nu ne prinde iarna fara inca o asemenea iesire (asta pentru Bucuresteni, ca o noua intalnire la Hajdu mi-a fost impusa - cu un AK47 la cap esti de acord cu orice!).

danielM
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: general de sufragerie

18 Feb 2013, 15:20

@Chuckila
Voi ati fost inima petrecerii; daca nu ar fi fost rasetele si voia buna a voastra, evenimentul acesta ar fi fost un esec.
Intradevar, agitatia, oamenii, zambetele si bucuria care se citeau pe chipurile tuturor te faceau sa te simti ca faci parte dintr-o mare familie. Au fost trei zile in care nu mi-a fost foame si nu m-a interesat cat e ceasul :)

kingarth

18 Feb 2013, 15:24

A fost super !!! Daca joi seara stateam si ma gandeam, WOW am 3 zile de joc in fatza, A LOT OF TIME, duminica la amiaza aveam optica total opusa, ASA REPEDE A TRECUT? :cry: Eu mai vreau !!!
Darksion wrote:
La cata lumea te "stie" de Darkinson (si eu am intrat in categoria asta) mai bine-ti schimbi tu numele...altfel risti sa nu te mai recunoasca! ;)
Nah....I like it the way it is.....if I ever change it......merg pe unul din celalalte doua nickname-uri which have sentimental value :))))
PS:
Eu am "fabricat" gresit ecusonul, am datoria sa sacrific un miel ;) , mii de scuze daca am facut si alte omisiuni, n-au fost cu intentie.
Asa ca aratati-ma pe mine cu degetul, eu sunt "The bad guy" :roll: , sper sa-mi reziste scutul "regal" ;)

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

18 Feb 2013, 15:38

In primul rand, echipa BoardGamesBLOG multumeste organizatorilor pentru cele 4 zile de experiente de neuitat. Ne-am distrat copios, am jucat destul de mult si ne-am simtit foarte bine. Poze si cate ceva despre cum m-am simtit eu la aceasta intalnire, am pus pe blog: http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... arie-2013/.
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

tretiak
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Feb 2013, 15:46

Mulțumesc tuturor celor care au jucat cu mine. Din păcate timpul meu a fost foarte limitat datorită faptului că bebe Alex trece printro perioadă de Wonder Week.

Dar mă bucur că am cunoscut oameni noi și că am jucat jocuri noi.

Sper să ne revedem în curând!
Canci!

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

18 Feb 2013, 15:52

Tretiak, promit sa nu te las balta cu promisul Taluva chiar de-o fi sa trec prin foc si apa, numa' sa ajungem sa-l jucam.

tretiak
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Feb 2013, 15:53

Nobil țel!
Canci!

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

18 Feb 2013, 17:30

kingarth wrote:A fost super !!! Daca joi seara stateam si ma gandeam, WOW am 3 zile de joc in fatza, A LOT OF TIME, duminica la amiaza aveam optica total opusa, ASA REPEDE A TRECUT? :cry: Eu mai vreau !!!
Darksion wrote:
PS:
Eu am "fabricat" gresit ecusonul, am datoria sa sacrific un miel ;) , mii de scuze daca am facut si alte omisiuni, n-au fost cu intentie.
Asa ca aratati-ma pe mine cu degetul, eu sunt "The bad guy" :roll: , sper sa-mi reziste scutul "regal" ;)
Nu-i problema....stai linistit....nu esti singurul care a citit Darkison :lol:....tocmai de-aia am zis sa clarific :D.

AngelEye
King Meeple
King Meeple

18 Feb 2013, 18:08

Darksion wrote:Nu-i problema....stai linistit....nu esti singurul care a citit Darkison :lol:....tocmai de-aia am zis sa clarific :D.

Pana si tu il citesti (scrii) gresit, este DarkiNson :lol:

omucu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro

20 Feb 2013, 00:00

Am reuşit şi eu să scriu mai pe larg un pic ce am jucat la Sibiu, pe site. Încă sunt foarte obosit, dar a meritat fiecare minut nedormit :tu: Cu riscul de a mă repeta, mulţumesc din nou organizatorilor şi tuturor participanţilor cu care m-am simţit foarte bine în weekend. Abia aştept următoarea ediţie!

criss

20 Feb 2013, 11:37

@omucu: Mi-a placut pasajul "...la jocul la care sunt campion naţional. Şi a şi reuşit în ultima tură..." :lol:

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”