Ne-am jucat pana ne-au scos afara!!
Va salut cu drag pe toti cei care mi-ati fost parteneri de joaca si m-ati suportat, a fost o onoare si o mare bucurie sa-mi petrec timpul cu voi.
Cheers!

djdano wrote:Timisoara a inchis sandramaua lui Viorel, noi am fost ultimii care am plecat de acolo!
Ne-am jucat pana ne-au scos afara!!![]()
Va salut cu drag pe toti cei care mi-ati fost parteneri de joaca si m-ati suportat, a fost o onoare si o mare bucurie sa-mi petrec timpul cu voi.
Cheers!

Stii doar cat de mult te iubesc timisorenii. Te-au adoptat, esti de-a loralia wrote: Sa inteleg ca la mine in buletin scrie Timisoara si eu nu stiu:) Pleasure playing with you, as always

Nah....I like it the way it is.....if I ever change it......merg pe unul din celalalte doua nickname-uri which have sentimental valueLa cata lumea te "stie" de Darkinson (si eu am intrat in categoria asta) mai bine-ti schimbi tu numele...altfel risti sa nu te mai recunoasca!
Motion rejectedPS:
Propun sa supunem la vot schimbare numelui lui Darksion in Darkinson.
All in favor PM a moderator

Pai eu pot sa zic ca s-a intamplat orice, ca tu oricum nu mai tii minte!Chuckila wrote:Ma bucur mult sa aud ca v-ati simtit bine. Eu as vrea sa scriu mai multe azi, insa patul ma vrajeste. Prietenii stiu de ce.
PS: Eugen, au fost faine noptile din camera surprizelor, nu? De povestit nepotilor ....

esti sigur ca nu voiai sa spui "de NEpovestit nepotilor" ?Chuckila wrote:Ma bucur mult sa aud ca v-ati simtit bine. Eu as vrea sa scriu mai multe azi, insa patul ma vrajeste. Prietenii stiu de ce.
PS: Eugen, au fost faine noptile din camera surprizelor, nu? De povestit nepotilor ....

Intradevar, agitatia, oamenii, zambetele si bucuria care se citeau pe chipurile tuturor te faceau sa te simti ca faci parte dintr-o mare familie. Au fost trei zile in care nu mi-a fost foame si nu m-a interesat cat e ceasulVoi ati fost inima petrecerii; daca nu ar fi fost rasetele si voia buna a voastra, evenimentul acesta ar fi fost un esec.
Eu am "fabricat" gresit ecusonul, am datoria sa sacrific un mielDarksion wrote:Nah....I like it the way it is.....if I ever change it......merg pe unul din celalalte doua nickname-uri which have sentimental valueLa cata lumea te "stie" de Darkinson (si eu am intrat in categoria asta) mai bine-ti schimbi tu numele...altfel risti sa nu te mai recunoasca!)))
Motion rejectedPS:
All in favor PM a moderator)......carry on....

Nu-i problema....stai linistit....nu esti singurul care a citit Darkisonkingarth wrote:A fost super !!! Daca joi seara stateam si ma gandeam, WOW am 3 zile de joc in fatza, A LOT OF TIME, duminica la amiaza aveam optica total opusa, ASA REPEDE A TRECUT?Eu mai vreau !!!
Eu am "fabricat" gresit ecusonul, am datoria sa sacrific un mielDarksion wrote:Nah....I like it the way it is.....if I ever change it......merg pe unul din celalalte doua nickname-uri which have sentimental valueLa cata lumea te "stie" de Darkinson (si eu am intrat in categoria asta) mai bine-ti schimbi tu numele...altfel risti sa nu te mai recunoasca!)))
Motion rejectedPS:
All in favor PM a moderator)......carry on....
, mii de scuze daca am facut si alte omisiuni, n-au fost cu intentie.
Asa ca aratati-ma pe mine cu degetul, eu sunt "The bad guy", sper sa-mi reziste scutul "regal"

Darksion wrote:Nu-i problema....stai linistit....nu esti singurul care a citit Darkison....tocmai de-aia am zis sa clarific
.