February 2013 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
-
Rautz
Re: February 2013 Romanian Math Trade
Chuckila, ai uitat cred sa mentionezi ca toate schimburile sa se faca prin Trade-ul BGG, pentru a putea lasa feedback.
- Chuckila
- King Meeple

Este specificat pe BGG, in regulamentul Math Trade-ului. Se foloseste BGG Trade Managerul pentru a primi si oferi feedback.
- Chuckila
- King Meeple

Cei care au de dat jocuri, v-as ruga sa le puneti ca si "For Trade" pe BGG. Dupa care fie initiati trade-ul cu cealalta persoana, fie asteptati sa vi se ofere un trade. Daca nu sunteti siguri cum se face, rugati cealalta persoana sa adauge trade-ul.
- vall
- King Meeple

Propunerea de trade fiind de genul "Iti dau jocul X si tu nu-mi dai nimic" sau "Da-mi tu niste bani (care nu apar la For Trade) ca eu nu-ti dau nimic"?! 
- Chuckila
- King Meeple

Da, exact acel gen de propuneri
Vei avea un Trade in care primesti ceva si nu dai nimic. Si un alt trade in care nu primesti nimic, insa dai ceva. Daca ai avut norocul sa primesti si sa dai aceleiasi persoane, kboooom, te-ai scos: ai un singur trade de facut, unul care chiar arata a trade. Si dai si primesti in acelasi timp. Now we talkin'!
Vei avea un Trade in care primesti ceva si nu dai nimic. Si un alt trade in care nu primesti nimic, insa dai ceva. Daca ai avut norocul sa primesti si sa dai aceleiasi persoane, kboooom, te-ai scos: ai un singur trade de facut, unul care chiar arata a trade. Si dai si primesti in acelasi timp. Now we talkin'!
- Chuckila
- King Meeple

BTW, am uploadat rezultatele oficiale azi dimineata. Ar trebui sa aveti si rubricile "Who Wanted Mine" si "Most Wanted", pe langa obisnuitul "Results Summary". BTW pentru cine nu stie, din Results Summary puteti initia dintr-un click trade-ul.
-
Rautz
De ce ai face asta? Faci tot 2 separat, ca sa primesti 2 Positive feedbackChuckila wrote:te-ai scos: ai un singur trade de facut, unul care chiar arata a trade.
-
Rautz
Cum a ramas pana la urma sa-l facem? O data la 2 luni? la 4 luni? la 6 luni?
- Chuckila
- King Meeple

Il facem in lunile pare, atunci cand nu este European Math Trade-ul. Probabil nu va fi fiecare un succes la fel de mare ca acesta (eu sunt uimit cat de bine a iesit mai ales dpdv al procentului de jocuri schimbate), dar decat nimic ...
Sa ma trageti de maneca la inceputul lunii in care trebuie sa il avem, daca cumva nu imi aduc aminte.
Sa ma trageti de maneca la inceputul lunii in care trebuie sa il avem, daca cumva nu imi aduc aminte.
-
Rautz
Mai ales urmatoarea perioada sigur nu va avea succes la fel de mare, acesta a avut succes pentru ca nu s-a mai facut de 8 luni si a avut lumea multe jocuri de schimbat.
Dar daca e facut cu regularitate sper ca va creste numarul de oameni inscrisi, si chiar daca se vor schimba mult mai putine tot e mai bine decat nimic.
Imi doresc sa vad majoritatea oamenilor de la sectiunea Bursa inscrisi la acest Math Trade. Multi dintre ei care se chinuie de mult timp sa-si vanda un joc sunt convins ca ar fi reusit in MT. Iar adaugarea jocurilor dureaza mult mai putin decat adaugarea lor aici pe forum. Sunt suficiente oferte de bani incat nu e nevoie sa le schimbe ci pot sa le vanda daca asta vor.
Dar daca e facut cu regularitate sper ca va creste numarul de oameni inscrisi, si chiar daca se vor schimba mult mai putine tot e mai bine decat nimic.
Imi doresc sa vad majoritatea oamenilor de la sectiunea Bursa inscrisi la acest Math Trade. Multi dintre ei care se chinuie de mult timp sa-si vanda un joc sunt convins ca ar fi reusit in MT. Iar adaugarea jocurilor dureaza mult mai putin decat adaugarea lor aici pe forum. Sunt suficiente oferte de bani incat nu e nevoie sa le schimbe ci pot sa le vanda daca asta vor.
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Eu am primit deja primul joc, Gosu de la vall. E intr-o stare excelenta, am inceput cu bine 
Diseara il voi preda si eu pe primul. Deci lucrurile merg repede. Ramane doar sa avem si timp sa le jucam
Diseara il voi preda si eu pe primul. Deci lucrurile merg repede. Ramane doar sa avem si timp sa le jucam
- Chuckila
- King Meeple

Si pe la Sibiu s-au facut ceva schimburi. Eu am primit LotR, Dungeon Twister 2, TotAN si Kingsburg - momentan mai avem de lucrat la niste detalii pentru a fi totul in regula, insa sunt sigur ca totul va fi bine.
Am inmanat un Quarrios + extensia si niste bani, precum si un K2 in numele lui Victor. Rezolvam saptamana asta cu ce a mai ramas si tragem linie.
Dam feedbackuri pozitive daca totul este in regula si il asteptam cu interes pe urmatorul! This is easy!
Am inmanat un Quarrios + extensia si niste bani, precum si un K2 in numele lui Victor. Rezolvam saptamana asta cu ce a mai ramas si tragem linie.
Dam feedbackuri pozitive daca totul este in regula si il asteptam cu interes pe urmatorul! This is easy!
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Am inmanat la Sibiu Dungeon Twister 2 sper ca a fost ok
. De asemenea, am dat si War of the Ring.
Am primit At the Gates of Loyang si Quarriors in conditii excelente ambele. Foarte misto. O sa trebuiasca sa mai facem. Doar ca ar trebui gasita o solutie sa aducem mai multi oameni sa participe. Sunt multe multe jocuri si zac la Vanzari sau Schimburi si nu se intampla nimic cu ele. Sunt convins ca in cadul math trade-urilor s-ar rula mult mai usor si bine. Om vedea. Poate citind aceste topicuri isi vor face mai multi curaj.
Am primit At the Gates of Loyang si Quarriors in conditii excelente ambele. Foarte misto. O sa trebuiasca sa mai facem. Doar ca ar trebui gasita o solutie sa aducem mai multi oameni sa participe. Sunt multe multe jocuri si zac la Vanzari sau Schimburi si nu se intampla nimic cu ele. Sunt convins ca in cadul math trade-urilor s-ar rula mult mai usor si bine. Om vedea. Poate citind aceste topicuri isi vor face mai multi curaj.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- cristianf
- King Meeple

Si eu am primit un Libertalia, am dat un Mundus Novus si un Aztlan si am mai adus in Bucuresti si Masters of Venice si Vikings pentru alti participanti la math trade.
PS Chuckila, cum facem sa folosim trade managerul pentru tranzactia noastra ? Ca n-am nici o idee si banuiesc ca e destul de aiurea sa nu punem nici un joc.
PS Chuckila, cum facem sa folosim trade managerul pentru tranzactia noastra ? Ca n-am nici o idee si banuiesc ca e destul de aiurea sa nu punem nici un joc.
- MandrulDuce
- King Meeple

1. Intri pe Bgg te duci la pagina jocului pe care il dai tu si il treci din owned in "for trade".
2. Te duci pe pagina userului caruia i-ai dat jocul sau i-l vei da si ii dai de pe profilu lui "Propose trade" si pui la tine jocul si la el nimic. Si la explicatii pui "Math trade" dupa care dai ok.
3. Userul celalalt va primi un e-mail si va putea confirma tranzactia, dupa care va duceti amandoi pe link-ul pe care il veti primi tot pe bgg si e un buton de "SHIP". Si gata. 4. Dupa care va puteti da feed-back pozitiv pentru tranzactie.
2. Te duci pe pagina userului caruia i-ai dat jocul sau i-l vei da si ii dai de pe profilu lui "Propose trade" si pui la tine jocul si la el nimic. Si la explicatii pui "Math trade" dupa care dai ok.
3. Userul celalalt va primi un e-mail si va putea confirma tranzactia, dupa care va duceti amandoi pe link-ul pe care il veti primi tot pe bgg si e un buton de "SHIP". Si gata. 4. Dupa care va puteti da feed-back pozitiv pentru tranzactie.
- cristianf
- King Meeple

Asta stiu, deja am rezolvat-o cu suf si djdano. Problema la tradeul cu Chuckila e ca am schimbat doar bani. 
- MandrulDuce
- King Meeple

Nu stiu atunci
Sry
-
Rautz
- Chuckila
- King Meeple

Acesta este un pas care il recomand tuturor celor care au fost multumiti de tranzactie si de jocul primit. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi persoanei de la celalalt capat al trade-ului.MandrulDuce wrote: Dupa care va puteti da feed-back pozitiv pentru tranzactie.
De asemenea, feedbackul negativ/neutru poate fi folosit in cazul in care traderul nu a fost serios ... Sper totusi sa nu fie vreodata cazul in cadrul comunitatii noastre!
- vall
- King Meeple