Munchkin pierdut la intalnirea de la Sibiu
-
Lore
Munchkin pierdut la intalnirea de la Sibiu
Salutare tuturor
La plecarea de la Sibiu am descoperit ca ne lipseste Munchkin. Va rog sa aruncati un ochi printre jocuri ca sa vedem dc nu a ajuns din greseala printre jocurile voastre.
Mersi mult,
Lore
La plecarea de la Sibiu am descoperit ca ne lipseste Munchkin. Va rog sa aruncati un ochi printre jocuri ca sa vedem dc nu a ajuns din greseala printre jocurile voastre.
Mersi mult,
Lore
- Chuckila
- King Meeple

Re: Munchkin pierdut la intalnirea de la Sibiu
Am sa fac acest topic announcement pana se gaseste jocul, chiar nu mi-ar placea ca cineva sa isi piarda jocurile la intalnirile nationale.
Va rog frumos sa va uitati si in interiorul cutiilor ce le-ati avut la Sibiu, la cat de mic e Munchkinul se poate sa fi fost pus din greseala intr-o cutie. Eu unul recunosc ca nu am reusit inca sa ma uit printre jocurile cu care m-am intors de la Sibiu (nici ale mele, nici cele primite la Math Trade), dar o voi face deseara.
Va multumesc si eu daca verificati!
Va rog frumos sa va uitati si in interiorul cutiilor ce le-ati avut la Sibiu, la cat de mic e Munchkinul se poate sa fi fost pus din greseala intr-o cutie. Eu unul recunosc ca nu am reusit inca sa ma uit printre jocurile cu care m-am intors de la Sibiu (nici ale mele, nici cele primite la Math Trade), dar o voi face deseara.
Va multumesc si eu daca verificati!
- Chuckila
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Nu vreau sa comentez aiurea dar cred ca daca nu s-a gasit in 72 de ore nici macar Leam Nelson nu mai poate sa il gaseasca asa ca exista 2 variante:
1. Cel ce l-a pierdut cu parere de rau spune "eh asta e s-a dus"
2. Toti participantii inteleg ca au fost ceva pun cate 2 lei si cumpara unul nou.
Sau mai e a 3-a sa contiunuati cautarea care vad ca dupa o saptamana nu da nici un rezultat
1. Cel ce l-a pierdut cu parere de rau spune "eh asta e s-a dus"
2. Toti participantii inteleg ca au fost ceva pun cate 2 lei si cumpara unul nou.
Sau mai e a 3-a sa contiunuati cautarea care vad ca dupa o saptamana nu da nici un rezultat
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Liam Neeson cred ca nu m-am trezit suficientdjdano wrote:Cine e Leam Nelson?
- Chuckila
- King Meeple

Bun, bun. Leam, Lian, Nelson, etc. Da cine e asta? Si ce cauta in topicul despre Munchkin-ul Loredanei?Mita wrote:Liam Neeson
- alecs
- Teen Meeple

"I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills -- skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my MUNCHKIN go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you."

Doamnelor si domnilor, Liam Neeson.
Multumesc!

Doamnelor si domnilor, Liam Neeson.
Multumesc!
- Krystal
- Wizard Meeple

eu as mai suna odata la pensiune, poate a ajuns in vreo camera si a ramas acolo, sau chiar in sala de mese, pe undeva.
-
Lore
Salutare,
Asa cum zice Mita noi ne-am cam resemnat - eh s-a dus
Asa ca ... mersi mult celor care au verificat.
Lore
Asa cum zice Mita noi ne-am cam resemnat - eh s-a dus
Lore
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Nu cred ca se poate
. Eu cred ca nimeni din cei de aici, de pe forum, nu ar putea pleca, intentionat, cu un joc! Si eu v-as sugera sa mai sunati la pensiune, poate a fost pus undeva si lasat acolo, din greseala. Succes!
- Chuckila
- King Meeple

26octombrie, nimeni nu a sugerat ca lumea ar fi putut pleca de la Sibiu cu Munchkinul luat de buna voie. La cat de mult s-au amestecat jocurile dintr-o cutie in alta, sansa era sa fi ajuns cumva pe la altcineva printre jocuri.
De aceea am si rugat lumea sa isi verifice jocurile care au fost aduse la Sibiu, chiar si in interior. Eu inca mai am speranta ca va aparea de undeva.
De aceea am si rugat lumea sa isi verifice jocurile care au fost aduse la Sibiu, chiar si in interior. Eu inca mai am speranta ca va aparea de undeva.
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
umm, eu recunosc ca inca nu mi-am desfacut punga cu jocuri. dar stiu ca le-am verificat inainte de plecare sa vad ca sunt ok si pot spune ca nu am gasit nimic
chiar sper se gaseasca
spor
la chestia cu cheta, im up for it if ppl wanna go for it.
chiar sper se gaseasca
spor
la chestia cu cheta, im up for it if ppl wanna go for it.
- tretiak
- Wizard Meeple

Și noi suntem de acord cu a cumpăra unul nou. Este de responsabilitatea tuturor ca aceste întâlniri să se termine cu bine.
Canci!
- paka
- King Meeple

Lore, rucsacul tau este inca la Ioana. Nu cumva, fiind mic, este si jocul ascuns pe acolo ?
-
Lore
Salut.
Am recuperat ghiozdanul, nu era jocul acolo. Dar stati fara grija totul a fost rezolvat
Mersi tuturor pentru ajutor
Lore
Am recuperat ghiozdanul, nu era jocul acolo. Dar stati fara grija totul a fost rezolvat
Mersi tuturor pentru ajutor
Lore