Prostioare
-
acidutzu
Re: Prostioare
Poate asa zic ei la Recycle Bin. S-a stricat calculatorul de la parter si acum lucreaza la cel de la etaj.
- suf
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

In domeniul meu de expertiza (teoria sistemelor), afirmatia din afis este perfect valabila.
- Chuckila
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
E un geeklist intreg cu astfel de creatii: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/1 ... oogly-eyes
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Nu mi-am dat seama pana acum cat de ... deliciose sunt programele care traduc pe net din alte limbi!
In cateva randuri suntem trecuti din domeniul juridic in cel IT, ca sa calatorim cu cel mai rapid mijloc de transport din alomeratiile urbane!
Ultima mi se pare geniala: cine-a mers cu metroul prin lumea Mica musai tre' sa ne impartaseasca din experienta!
In cateva randuri suntem trecuti din domeniul juridic in cel IT, ca sa calatorim cu cel mai rapid mijloc de transport din alomeratiile urbane!
Ultima mi se pare geniala: cine-a mers cu metroul prin lumea Mica musai tre' sa ne impartaseasca din experienta!
- deeug
- King Meeple

Am zis cumva si ceva de consecventa? Adica se vede ca e clar consecventa traducerii, nu? 
Last edited by deeug on 27 Mar 2013, 08:27, edited 1 time in total.
- deeug
- King Meeple

- deeug
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- AngelEye
- King Meeple

- deeug
- King Meeple

Bineinteles!
Si-ii dau dreptate lui nenea Murphy: ce-i mai bun gasesti tot timpul la sfarsitul cautarii...
Dar a meritat!
Si-ii dau dreptate lui nenea Murphy: ce-i mai bun gasesti tot timpul la sfarsitul cautarii...
Dar a meritat!
-
acidutzu
Presupun ca asta este cel mai bun loc sa-mi autodenunt familia. Pentru sanatatea mea mintala sper ca am fost infiat, schimbat la nastere sau teleportat de extraterestri. Daca s-ar instaura politia ratiunii, ar trebui sa-i tin ascunsi in beci.
Ce-mi povesteste maica-mea azi?
A fost odata ca niciodata un targ pentru prosti la Romexpo. Numele lui magic era "Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare". Cu un nume atat de complicat sigur este ceva adevar pe acolo. Si, cum mai toata lumea vrea un raspuns rapid si simplu, hop si ai mei pe acolo. Ma rog, taica-miu hop si el adus cu forta (barbatii stiu de ce).
eu: Chiar ai prea mult timp liber.
ea: Ba nu, ca este adevarat, am vazut la televizor.
eu: Atunci trebuie sa fie adevarat.
Si imi povesteste ca a facut aia, si ca a vazut cealalta, si ca una, si ca alta, pana la...
ea: Si ne-am citit aura!
eu: Siiiigur ca da!
ea: Ba nu, ca ne-a pus sa stam in picioare si tineam mainile intinse.
eu(deja pe jos de ras): Altfel face aura cute.
ea(foarte ofuscata): De ce razi, ca este adevarat! De ce li se vede sfintilor?
eu(brusc serios): Pe bune? Ia sa ne gandim! Poate pentru ca asa au vrut pictorii???
ea: Treaba ta daca nu crezi, dar am vazut rezultatele. Mi-a zis ca am aura tesita pe partea dreapta.
eu(din nou pe jos): Tare toanta mai esti!
O mica pauza ca sa las sa se descongestioneze cei cu "cum sa zici asta mamei tale?". E simplu. Putem sa ne iubim si sa avem o relatie foarte libera. Stie cat de radical sunt in ceea ce priveste pseudo-orice. Uneori ii mai distrug cate un basm, iar ea, desi accepta mai greu ratiunea, in cele din urma intelege. Nu e nicio pierdere pentru ca, pana la urmatoarea intalnire, mai gaseste cu ce sa ma uluiasca. Acest "toanta" este o dojana, dar si un "te iubesc".
ea(cat se poate de serioasa): Cum poti sa razi de asa ceva?
eu: Chiar? Am auzit ca se moare din aura strivita. Dormi si tu pe partea cealalta.
Penduleaza discutia pro si contra. Se ajunge la taica-miu.
ea: Si l-am pus si pe el sa isi verifice aura.
eu: Si?
ea: In primul rand i-a verificat aura spirituala (se pare ca exista aura spirituala, fizica, a serviciului si inca una pe care am uitat-o; oameni seriosi, domne, nu sarlatani; aura serviciului!). Cica cea spirituala o are dezvoltata doar in proportie de 15% si ca ar trebui sa se mai duca la biserica.
Asta tinand cont ca el, constient de faptul ca nu o sa-mi pierd timpul cu nicio prostie religioasa dupa moartea lor, isi face de pe acum pomenile si-si ridica cate o troita la trei luni. Nu de alta, dar Dumnezeu este cam razgaiat si te tine la portile Raiului daca copilul nu-ti aprinde o lumanare dupa ce mori. Destul de comica situatia, dar se pare ca si foarte serioasa. Cat timp il mituiesti cu o cruce, doua la margine de ulita, trece cu vederea erezia urmasului tau.
Asta l-a cam speriat, dar lovitura de gratie a fost necrutatoare.
ea: N-o sa-ti vina sa crezi ce au descoperit!
eu: Cu aparate omologate presupun?
ea: Cica a fost lovit energetic in aura penisului!
eu(atat de jos ca ajunsesem la vecini):..................
Nu-i asa ca v-am deschis orizonturile cunoasterii? Avem aure, si sub-aure. Acum pot sa ma laud fetelor ca nu este doar mare, dar are si o aura foarte groasa.
Traiesc intr-o lume bolnava.
Speriat, taica-miu se duce a doua zi la preot, sa-i dea counterspell pe lovitura energetica. Din pacate, nu am vorbit cu el ca sa aflu cum a decurs discutia, cum i-a explicat ce s-a intamplat si cum i-a revitalizat aura.
Am aflat doar ca preotul i-a spus foarte clar ca intrunirile astea sunt satanice si ca maica-mea la dus la trimisul Diavolului. Pe bune ca nu inventez. E foarte haios cum un sarlatan il acuza pe alt sarlatan de sarlatanie, dar asta e o alta discutie. I-a dat mai multe rugaciuni sa le repete, nu pentru lovitura sub centura aurei, ci pentru ca a fost la Romexpo.
Sunt complet uluit.
Ce-mi povesteste maica-mea azi?
A fost odata ca niciodata un targ pentru prosti la Romexpo. Numele lui magic era "Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare". Cu un nume atat de complicat sigur este ceva adevar pe acolo. Si, cum mai toata lumea vrea un raspuns rapid si simplu, hop si ai mei pe acolo. Ma rog, taica-miu hop si el adus cu forta (barbatii stiu de ce).
eu: Chiar ai prea mult timp liber.
ea: Ba nu, ca este adevarat, am vazut la televizor.
eu: Atunci trebuie sa fie adevarat.
Si imi povesteste ca a facut aia, si ca a vazut cealalta, si ca una, si ca alta, pana la...
ea: Si ne-am citit aura!
eu: Siiiigur ca da!
ea: Ba nu, ca ne-a pus sa stam in picioare si tineam mainile intinse.
eu(deja pe jos de ras): Altfel face aura cute.
ea(foarte ofuscata): De ce razi, ca este adevarat! De ce li se vede sfintilor?
eu(brusc serios): Pe bune? Ia sa ne gandim! Poate pentru ca asa au vrut pictorii???
ea: Treaba ta daca nu crezi, dar am vazut rezultatele. Mi-a zis ca am aura tesita pe partea dreapta.
eu(din nou pe jos): Tare toanta mai esti!
O mica pauza ca sa las sa se descongestioneze cei cu "cum sa zici asta mamei tale?". E simplu. Putem sa ne iubim si sa avem o relatie foarte libera. Stie cat de radical sunt in ceea ce priveste pseudo-orice. Uneori ii mai distrug cate un basm, iar ea, desi accepta mai greu ratiunea, in cele din urma intelege. Nu e nicio pierdere pentru ca, pana la urmatoarea intalnire, mai gaseste cu ce sa ma uluiasca. Acest "toanta" este o dojana, dar si un "te iubesc".
ea(cat se poate de serioasa): Cum poti sa razi de asa ceva?
eu: Chiar? Am auzit ca se moare din aura strivita. Dormi si tu pe partea cealalta.
Penduleaza discutia pro si contra. Se ajunge la taica-miu.
ea: Si l-am pus si pe el sa isi verifice aura.
eu: Si?
ea: In primul rand i-a verificat aura spirituala (se pare ca exista aura spirituala, fizica, a serviciului si inca una pe care am uitat-o; oameni seriosi, domne, nu sarlatani; aura serviciului!). Cica cea spirituala o are dezvoltata doar in proportie de 15% si ca ar trebui sa se mai duca la biserica.
Asta tinand cont ca el, constient de faptul ca nu o sa-mi pierd timpul cu nicio prostie religioasa dupa moartea lor, isi face de pe acum pomenile si-si ridica cate o troita la trei luni. Nu de alta, dar Dumnezeu este cam razgaiat si te tine la portile Raiului daca copilul nu-ti aprinde o lumanare dupa ce mori. Destul de comica situatia, dar se pare ca si foarte serioasa. Cat timp il mituiesti cu o cruce, doua la margine de ulita, trece cu vederea erezia urmasului tau.
Asta l-a cam speriat, dar lovitura de gratie a fost necrutatoare.
ea: N-o sa-ti vina sa crezi ce au descoperit!
eu: Cu aparate omologate presupun?
ea: Cica a fost lovit energetic in aura penisului!
eu(atat de jos ca ajunsesem la vecini):..................
Nu-i asa ca v-am deschis orizonturile cunoasterii? Avem aure, si sub-aure. Acum pot sa ma laud fetelor ca nu este doar mare, dar are si o aura foarte groasa.
Traiesc intr-o lume bolnava.
Speriat, taica-miu se duce a doua zi la preot, sa-i dea counterspell pe lovitura energetica. Din pacate, nu am vorbit cu el ca sa aflu cum a decurs discutia, cum i-a explicat ce s-a intamplat si cum i-a revitalizat aura.
Am aflat doar ca preotul i-a spus foarte clar ca intrunirile astea sunt satanice si ca maica-mea la dus la trimisul Diavolului. Pe bune ca nu inventez. E foarte haios cum un sarlatan il acuza pe alt sarlatan de sarlatanie, dar asta e o alta discutie. I-a dat mai multe rugaciuni sa le repete, nu pentru lovitura sub centura aurei, ci pentru ca a fost la Romexpo.
Sunt complet uluit.
Last edited by acidutzu on 27 Mar 2013, 22:56, edited 1 time in total.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
cred ca statea taica-tu cu inima cat un purice sa nu pomeneasca ala de Aura de la contabilitate, si sa mai auda maica-ta cum ca a mai si sifonato acu ceva timp....a?
HACK OR GET WHACKED!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Grav e ca ai inceput sa ma citesti, sa-mi prevezi reactiile...acidutzu wrote: eu(din nou pe jos): Tare toanta mai esti!
O mica pauza ca sa las sa se descongestioneze cei cu "cum sa zici asta mamei tale?"
Concurenta, ce vrei...acidutzu wrote:Am aflat doar ca preotul i-a spus foarte clar ca intrunirile astea sunt satanice si ca maica-mea la dus la trimisul Diavolului. Pe bune ca nu inventez. E foarte haios cum un sarlatan il acuza pe alt sarlatan de sarlatanie, dar asta e alta discutie. I-a dat mai multe rugaciuni sa le repete, nu pentru lovitura sub centura aurei, ci pentru ca a fost la Romexpo.
Dupa lectura bogata, mi-am luat inima-n dinti, mi-am stapanit teama fata de Fratele cel Mare si am mers pe google, sa "ma mai rad" nitel. SIngura temere a fost sa nu ma retina astia in cautari tematice, sa creada ca sunt insetata de spiritualitate
http://www.romexpo.ro/news/2012/03/fest ... ii-a-2012/
sa stii ca ai scapat ieftin! ceea ce nu stiai (si eu te voi lumina) este ca s-a facut si-un targ de turism simultan. Probabil au facut o alianta, pe baza de comision, pe aia cu aura tesita rau ii trimit in pelerinaj, la refacere, sa bea apa plata de la izvorul cutare, respirand cu fata spre varful cutarel. Putea sa-i coste mai mult vizita la romexpo; ramanea popa fara donatii tot anul
-
acidutzu
Bag maine stramba cu Aura de la contabilitate sa vad daca in weekend are un ochi vanat. 
- Krystal
- Wizard Meeple

vrei sa zici ca ai tai nu stiu ca the answer to life the universe and everything este 42 ???? :Oacidutzu wrote:
Si, cum mai toata lumea vrea un raspuns rapid si simplu, hop si ai mei pe acolo.
-
acidutzu
42 este pe alt plan cultural, imposibil de atins. Pentru ei am nevoie de repere cunoscute: tuica, doina, cruce.