Alternativele disponibile sunt:
- Bulgakov (locatia unde se joaca in momentul de fata) - locatia e centrala, se poate manca & bea, e deschis pana dupa 10. Dezavantajul mare e ca si in coltul nefumator cel mai ascuns tot se simte fumul. Si lumina e putin cam chioara, dar pentru asta putem aduce lanterne.
- Carturesti - nu se fumeaza (yay!) si are iluminare buna. Dezavantaje: uneori localul nu e disponibil (la sfaristul lui decembrie si in ianuarie de exemplu au fost alte activitati), nu se poate manca si bea alcool; deschis pana la 10 seara.
- Red Goblin - nu se fumeaza, mese adaptate jocurilor, lumina buna, se pot incerca jocuri din arsenalul lor. Dezavantaje: intrarea costa 10 lei de persoana, indiferent de cat stam, nu se poate manca si bea alcool, deschis (cu rezervare) pana la 10 seara.
- Piano Cazola - locatie centrala, se poate bea (nu mai stiu daca fac si mancare), lumina e ok, (cred ca) nu se fumeaza, deschis pana la 23:00, cand e disponibil e si destul de gol. Dezavantaj (mare): au des evenimente artistice seara.
Stiti cumva alte locuri in care am putea incerca sa jucam? Aveti ceva observatii de facut la ce am scris pana acum? Go ahead and post.