Desi nu am jucat LIFEBOATS, din descrierea lui nu pare deloc asemanator cu COSMIC ENCOUNTER.Minel wrote:Te bazezi pe faptul ca si Lifeboats e un joc de negociere, si posibil sa ai dreptate. Motiv pt care am evitat sa-mi iau si cele 3 expansions pana nu dau cateva ture prin el.
Ideea e ca voiam 1-2 jocuri de negociere, doar ca Lifeboats e cam light pt gusturile mele.
Anyway, Cosmic Encounter l-am luat si pentru ca m-a innebunit Tom Vassel cu el.
Mersi, ca party game l-am si luat.jakkal wrote:Desi nu am jucat LIFEBOATS, din descrierea lui nu pare deloc asemanator cu COSMIC ENCOUNTER.Minel wrote:Te bazezi pe faptul ca si Lifeboats e un joc de negociere, si posibil sa ai dreptate. Motiv pt care am evitat sa-mi iau si cele 3 expansions pana nu dau cateva ture prin el.
Ideea e ca voiam 1-2 jocuri de negociere, doar ca Lifeboats e cam light pt gusturile mele.
In CE nu-ti alegi pe cine ataci, ci tragi din pachetIar partea de negociere este f subtire si nu apare decat foarte putin in joc (cel putin in acele jocuri la care am participat). Anyway, CE este unul dintre jocurile preferate, in special datorita multitudinii de puteri extraterestre, care modifica regulile jocului. L-as putea include chiar in categoria de Party Games, daca ar avea regulile mai simple.
Sper sa-ti placa

o alegere mai putin inspirata de data asta. Parerea mea...Minel wrote:Te bazezi pe faptul ca si Lifeboats e un joc de negociere, si posibil sa ai dreptate. Motiv pt care am evitat sa-mi iau si cele 3 expansions pana nu dau cateva ture prin el.