Testari Mensa
-
Rautz
Testari Mensa
In caz ca intereseaza pe cineva, urmatoarele zile vor fi 2 testari Mensa (Teste IQ):
Testare Bucuresti 23 Martie
Testare Cluj 31 Martie
Testare Bucuresti 23 Martie
Testare Cluj 31 Martie
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: Testari Mensa
"Conform testului, IQ-ul dvs. este estimat la
mai mult de 126.
Felicitări! Aceasta este rezultatul maxim ce poate fi obținut cu acest test! Doar 4% din populație are un IQ de 126 sau mai mult.
Pentru aderarea la Mensa e nevoie de un IQ de 131 sau mai mult, care este realizat de primii 2% din populație. Aveți o bună șansă de a fi eligibil Mensa. Înscrieți-vă la testarea Mensa pentru a ști sigur!"
Multumesc frumos, Bahaus, ma duc si eu sa ma joc pe 23 Martie. Wish me luck (or, better, wish me brain!
)
mai mult de 126.
Felicitări! Aceasta este rezultatul maxim ce poate fi obținut cu acest test! Doar 4% din populație are un IQ de 126 sau mai mult.
Pentru aderarea la Mensa e nevoie de un IQ de 131 sau mai mult, care este realizat de primii 2% din populație. Aveți o bună șansă de a fi eligibil Mensa. Înscrieți-vă la testarea Mensa pentru a ști sigur!"
Multumesc frumos, Bahaus, ma duc si eu sa ma joc pe 23 Martie. Wish me luck (or, better, wish me brain!
-
Rautz
Va merge si Anca si o prietena de-a ei.
Testul online e bun, insa nu va lasati descurajati daca nu-l faceti perfect, au trecut testul si oameni care au facut slab la cel online.
Bafta!
Testul online e bun, insa nu va lasati descurajati daca nu-l faceti perfect, au trecut testul si oameni care au facut slab la cel online.
Bafta!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
A trebuit sa-i testez validitatea cu toate raspunsurile gresite.Ați obținut un scor mai mic decît poate măsura acest test!
Mai puțin de 5% din populație atinge acest rezultat. IQ-ul dvs. este sub 75.
-
Rautz
Chiar si asta inseamna sa stii raspunsurile corecte altfel poate nimeresti din greseala 20-25% raspunsuri corecte.djdano wrote:A trebuit sa-i testez validitatea cu toate raspunsurile gresite.Ați obținut un scor mai mic decît poate măsura acest test!
Mai puțin de 5% din populație atinge acest rezultat. IQ-ul dvs. este sub 75.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Pai l-am rezolvat mai intai si asa am aflat raspunsurile corecte.
Ma asteptam sa primesc laude si elogii pentru 100% "spot on", dar am primit acelasi mesaj generic cu 4%. Pfff...
Ma asteptam sa primesc laude si elogii pentru 100% "spot on", dar am primit acelasi mesaj generic cu 4%. Pfff...
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- cristianf
- King Meeple

Cumva am impresia ca va trebui sa scotocim destul de bine prin acest forum ca sa gasim pe cineva caruia sa-i iasa sub 126.
-
acidutzu
Ei nu atat de mult. M-am pricopsit cu un 119. Acum inteleg de ce imi lua o ora sa scot un joc din tipla. Niciodata nu-i gaseam capatul. 
Sa ma mint si sa zic ca m-am grabit? Sa-i dau lui Jenny sceptrul intelepciunii?
- cristianf
- King Meeple

Blame it on the cat.
Sunt sigur ca si ea da vina pe tine in limba ei.
Ori asa ori stergi cacheul la browser. Stii vorba aia, daca nu ai reusit din prima.. sterge orice urma ca ai incercat.
Ori asa ori stergi cacheul la browser. Stii vorba aia, daca nu ai reusit din prima.. sterge orice urma ca ai incercat.
- alia
- Special Meeple

Deci ce calculeaza oamenii astia? Capacitatea de a distinge tipare? Parca pe vremuri erau mai variate testele IQ.
LE. Am aflat ca sunt de mai multe feluri:D
LE. Am aflat ca sunt de mai multe feluri:D
- 26octombrie
- King Meeple

dupa ce dai berea aia promisa mai incerca odata. cred ca mustrarile de cuget iti afecteaza performanta intelectuala...acidutzu wrote:Ei nu atat de mult. M-am pricopsit cu un 119. Acum inteleg de ce imi lua o ora sa scot un joc din tipla. Niciodata nu-i gaseam capatul.
-
acidutzu
Nu-i problema. Am fost prevazator si m-am logat pe id-ul lui Jenny.
Sigur acum sunt cateva sute de "Mensani(
)" care nu inteleg cum de o pisica a ajuns atat de sus. O sa cada capete!
In secolul XIV pisicile nu au fost eradicate din cauza neintelegerii legate de Ciuma, ci din cauza faptului ca Mitzi-Mitzi a facut 130 la testarea anuala.
Cea mai mare conspiratie a universului! Milioane de oameni au fost sacrificati, pentru a putea vana in liniste pisicile.
Rezultatul?
Sa poata scrie astazi "cu scopul de a identifica si pune în legatura oameni" in loc de "cu scopul de a identifica si pune în legatura mamifere".
Sigur acum sunt cateva sute de "Mensani(
In secolul XIV pisicile nu au fost eradicate din cauza neintelegerii legate de Ciuma, ci din cauza faptului ca Mitzi-Mitzi a facut 130 la testarea anuala.
Cea mai mare conspiratie a universului! Milioane de oameni au fost sacrificati, pentru a putea vana in liniste pisicile.
Rezultatul?
Sa poata scrie astazi "cu scopul de a identifica si pune în legatura oameni" in loc de "cu scopul de a identifica si pune în legatura mamifere".
- 26octombrie
- King Meeple

Mey, tu ai baut berea aia, asa-i?acidutzu wrote:Nu-i problema. Am fost prevazator si m-am logat pe id-ul lui Jenny.
Sigur acum sunt cateva sute de "Mensani()" care nu inteleg cum de o pisica a ajuns atat de sus. O sa cada capete!
Rezultatul?
-
Rautz
In ultima vreme threadurile deraiaza rau de tot
Apropo de IQ, a avut Anca azi de completat un formular:
"apartenenta la un grup vulnerabil (defazorizat):
-tigan
-handicapat
-femeie
etc"
Apropo de IQ, a avut Anca azi de completat un formular:
"apartenenta la un grup vulnerabil (defazorizat):
-tigan
-handicapat
-femeie
etc"
- cristianf
- King Meeple

Iti dai seama cu ce coeficient ti-ar inmulti daca ai fi si tigan si femeie si handicapat... sari de 200 
Last edited by cristianf on 20 Mar 2013, 13:51, edited 1 time in total.
- tasurinchi
- King Meeple

Mie mi-a iesit 116. M-am cam grabit si eu. Altfel cred ca iesea mai putin
Eu nu inteleg foarte bine care e treaba cu Mensa si nici nu am avut timp sa citesc mai pe indelete pe site. E un soi de comunitate a oamenilor super-inteligenti, cu IQ-ul de peste xxx sau cum? Cu ce m-as aleg daca as da si as lua examenul? Ca in afara de ceva "cercuri" in care se desfasoara diverse activitati, accesul la un forum plin de IQ-uri mari si posibilitatea de a calatori (mai ieftin?) nu prea vad altceva, iar oportunitati de astea cred ca se gasesc si pentru oameni cu IQ-ul 30 sau in cadrul altor comunitati. Daca baza acestei organizatii e doar IQ-ul, atunci sincer nu-i vad rostul.
Eu nu inteleg foarte bine care e treaba cu Mensa si nici nu am avut timp sa citesc mai pe indelete pe site. E un soi de comunitate a oamenilor super-inteligenti, cu IQ-ul de peste xxx sau cum? Cu ce m-as aleg daca as da si as lua examenul? Ca in afara de ceva "cercuri" in care se desfasoara diverse activitati, accesul la un forum plin de IQ-uri mari si posibilitatea de a calatori (mai ieftin?) nu prea vad altceva, iar oportunitati de astea cred ca se gasesc si pentru oameni cu IQ-ul 30 sau in cadrul altor comunitati. Daca baza acestei organizatii e doar IQ-ul, atunci sincer nu-i vad rostul.
-
acidutzu
Pai cu 116 nu ai cum. Stai sa ajungi la 119 si o sa vezi totul clar. De la 126 in sus vezi numai bere. 
-
Rautz
E intr-adevar o organizatie pentru oameni inteligenti.
Mari avantaje nu ai si bineinteles ca oportunitati de calatorie, intalniri si alte cele intalnesti si in alte parti, chiar si aici pe forum.
Din perspectiva mea avantajele sunt ca te poti imprieteni cu cativa oameni inteligenti, poti lua parte la cateva proiecte sociale organizate(reviste, activitati educationale cu copii etc), iti poti face relatii profesionale si e un lucru bun de pus la CV.
Decide fiecare pentru el daca merita sau nu cei 25 Lei cat costa testarea.
Mari avantaje nu ai si bineinteles ca oportunitati de calatorie, intalniri si alte cele intalnesti si in alte parti, chiar si aici pe forum.
Din perspectiva mea avantajele sunt ca te poti imprieteni cu cativa oameni inteligenti, poti lua parte la cateva proiecte sociale organizate(reviste, activitati educationale cu copii etc), iti poti face relatii profesionale si e un lucru bun de pus la CV.
Decide fiecare pentru el daca merita sau nu cei 25 Lei cat costa testarea.
- tasurinchi
- King Meeple

acidutzu wrote:Pai cu 116 nu ai cum. Stai sa ajungi la 119 si o sa vezi totul clar. De la 126 in sus vezi numai bere.
Bere vad si acum. Ma gandesc ca mai sus se vad niscaiva vinuri si coniacuri, poate si-o icra de Manciuria.
In fine, am prins ideea, nu e pentru mine (de altfel si testul zice asta
Prieteni inteligenti cred ca am, copii n-am si relatiile profesionale as vrea sa le pastrez la nivel cat mai mic daca se poate.