Week-end de joaca Comarnic 15-17 martie

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Rautz

Re: Week-end de joaca Comarnic 15-17 martie

22 Mar 2013, 00:27

Din pacate intalnirile acestea nu sunt mediu propice pentru jocurile foarte lungi si grele.
Au fost mici incercari (Runewars terminat extrem de rapid, Sid Meier's Civ asezat pe masa si abandonat)
Sunt mai multi factori printre care vanzoleala, galagie(nu mare, dar totusi), ore diferite de mers la masa, si in primul rand planificarea.

Cand jucam un joc lung in Bucuresti ne pregatim fizic si mental (adica mancam inainte de joc si ne planificam x ore de joc), acolo pur si simplu iei primul joc care-ti cade in mana si-l joci.

Nu zic ca nu as fi preferat si cateva jocuri mai lungi dar e bine si asa cu jocuri scurte, apuci sa joci cu majoritatea oamenilor de la intalnire.

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

22 Mar 2013, 08:48

Si eu as fi vrut sa bag un TTA dar nu s-a potrivit iar Tigris nu am avut cu cine (asta nu inseamna ca n-o sa vina cu mine si la urmatoarele intalniri).
Oricum, la intalnirile de genul nici mie nu mi se pare ca e fezabil sa joci foarte multe chestii heavy. Sunt mai mult de socializare. Am jucat un CO2 (not a light game), un Shipyard, un Castles of Burgundy....balanta per total a fost ok. Pac un joc, mutat la alta masa, hai sa facem un Crokinole, sa bem o bere, hai la gratar acum... a fost foarte light si caterinca atmosfera.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

ch0c0lat

25 Mar 2013, 13:04

Dang wrote:Nu mai e ce-a fost o data :(
Unde's jocurile de alta data cu care ne "spargeam creierii" si ne simteam asa de bine dupa aia....
Unde's Twilight Struggle, TtAaSoC, Civ-ul, Tikal, Agricola, Puerto Rico, Tigru si cu fra'su Eufrat, Mr. Jack, si alte si alte clasice....
Am vazut cateva prin bagaje, din pacate nu le-am vazut pe mese. (in afar' de Mr Jack.)
Unde's tineretile....(retoric)

Creste comunitatea, evolueaza, si se pare ca si gusturile se schimba.
Ai fost cu noi la Comarnic? Nu cred... intreb de curiozitate :)

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”