April 2013 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- vall
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Re: April 2013 Romanian Math Trade
suf este marele castigator al extragerii de GG (8.75 GG). I-am trimis si lui Jeff. Acum sa fac acelasi lucru si pentru Februarie 
Multumesc tuturor celor care au donat banutii virtuali!
Multumesc tuturor celor care au donat banutii virtuali!
- suf
- King Meeple

normal...Chuckila wrote:suf este marele castigator al extragerii de GG
- suf
- King Meeple

Pai da, eu obisnuiesc sa mai joc jocurile de 4-5 ori inainte sa le trimit, ca sa nu-mi para rau de ele, iar daca nu am timp sa fac asta in 2-3 saptamani, atunci, ca sa nu lungesc asteptarea, intreb destinatarul daca a primit coletul, ca si cand acesta ar fi fost de mult trimis si s-ar fi pierdut.Chuckila wrote:Deadline pentru trimiteri nu exista, [blabla]
- alia
- Special Meeple

suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
da chiar, jocurile alea pe care le-am luat anul trecut, nu mi le mai trimiti?!...suf wrote:Pai da, eu obisnuiesc sa mai joc jocurile de 4-5 ori inainte sa le trimit, ca sa nu-mi para rau de ele, iar daca nu am timp sa fac asta in 2-3 saptamani, atunci, ca sa nu lungesc asteptarea, intreb destinatarul daca a primit coletul, ca si cand acesta ar fi fost de mult trimis si s-ar fi pierdut.Chuckila wrote:Deadline pentru trimiteri nu exista, [blabla]
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Ei mie macar mi-a iesit 1 trade (jocul pentru pitica - Roqfort). Am o nedumerire insa - stiu ca jocul trebuie sa il primesc de la alia, dar nu inteleg cui trebuie sa virez cei 80 de lei...
Loop-ul este urmatorul:
(ARTHURIOVAN) 0128-AN8RPTB receives (CELESTINE) 0093-CHTROQ and sends to (CELESTINE) 0101-TOETSG - so, trebuie sa ii virez tot aliei sau lui sebishor, cum am vazut anterior in thread?
Tks pentru math trade Chuckila!
Loop-ul este urmatorul:
(ARTHURIOVAN) 0128-AN8RPTB receives (CELESTINE) 0093-CHTROQ and sends to (CELESTINE) 0101-TOETSG - so, trebuie sa ii virez tot aliei sau lui sebishor, cum am vazut anterior in thread?
Tks pentru math trade Chuckila!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Tot ei ii trimiti banii.
Cand rezultatele vor fi definitive si incarcate in OLWLG, lucrurile vor fi mult mai simple.
Cand rezultatele vor fi definitive si incarcate in OLWLG, lucrurile vor fi mult mai simple.
- suf
- King Meeple

Facem cum vrei tu, numa' sa-l convingi pe djdano sa duca jocurile in brate pe drumalia wrote:suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Si Finca mea? Tot in tipla ?alia wrote:suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Ai facut o afacere tare buna, jocul e minunat pentru fiica-ta! Sa-l jucati cu placerearthuriovan wrote:Ei mie macar mi-a iesit 1 trade (jocul pentru pitica - Roqfort).
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Eu nu duc in brate nimic, nici macar Sabia.suf wrote:Facem cum vrei tu, numa' sa-l convingi pe djdano sa duca jocurile in brate pe drumalia wrote:suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
Luati mai putina mancare si haine.
Sau mai taie din lista aia, stii bine ca apuci sa joci maxim 25 de jocuri in cele 3-4 zile.
Si eu aduc maxim 8 jocuri, nu are rost mai mult.
- alia
- Special Meeple

Da:)Miţã wrote:Si Finca mea? Tot in tipla ?alia wrote:suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
O sa fac un pustiu de bine si il las pe Minel sa desfaca tiplaalia wrote:Da:)Miţã wrote:Si Finca mea? Tot in tipla ?alia wrote:suf, facem schimbul la Hajdu sau vrei sa ma conversez cu doamnele de la oficiul postal? (eu nu pot sa le joc ca-s in tipla marea majoritate)
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
-
Rautz
Seria 3 din MT pas cu pas:
1. Asteptati cuminti 24 ore dupa rularea rezultatelor pana scrie Chuckila ca rezultatele sunt definitive.
2. Pana atunci, in mod normal http://bgg.activityclub.org/olwlg/trade ... tid=155485 va fi updatat si va spune intr-un mod mai user-friendly de la cine primiti jocuri si cui trebuie sa dati jocuri.
In caz contrar folositi lista cu hieroglife. Pana acum s-a cam lamurit lumea ce inseamna.
3. Contactati userii carora trebuie sa le dati jocuri si de la care primiti, dati/aflati adresa unde sa fie trimis jocul, sau informatiile bancare, sau locul de intalnire daca sunteti din acelasi oras.
4. Schimbati jocurile, trimiteti/primiti banii
5. WIN
1. Asteptati cuminti 24 ore dupa rularea rezultatelor pana scrie Chuckila ca rezultatele sunt definitive.
2. Pana atunci, in mod normal http://bgg.activityclub.org/olwlg/trade ... tid=155485 va fi updatat si va spune intr-un mod mai user-friendly de la cine primiti jocuri si cui trebuie sa dati jocuri.
In caz contrar folositi lista cu hieroglife. Pana acum s-a cam lamurit lumea ce inseamna.
3. Contactati userii carora trebuie sa le dati jocuri si de la care primiti, dati/aflati adresa unde sa fie trimis jocul, sau informatiile bancare, sau locul de intalnire daca sunteti din acelasi oras.
4. Schimbati jocurile, trimiteti/primiti banii
5. WIN
- Chuckila
- King Meeple

Eu as pune intre pasul 4. si pasul 5. urmatorul pas.
5. Faceti un trade pe BGG unde sa puteti lasa/primi feedback. Va ajuta pe viitor, poate fi vazut ca o chestie asemanatoare feedback ratingului de pe eBay. Cu cat ati facut trade cu mai multa lume si ati primit mai multe feedbackuri pozitive, cu atat lumea este mai deschisa unui schimb cu voi.
5. Faceti un trade pe BGG unde sa puteti lasa/primi feedback. Va ajuta pe viitor, poate fi vazut ca o chestie asemanatoare feedback ratingului de pe eBay. Cu cat ati facut trade cu mai multa lume si ati primit mai multe feedbackuri pozitive, cu atat lumea este mai deschisa unui schimb cu voi.
-
Rautz
Corect, am uitat si eu de acest pas.
Insa la cat de simpli sunt pasii mei, pasul tau ar necesita vreo 3-4 pasi (includerea de catre toti userii a jocurilor la For Trade, dupa aia click pe numele lor in olwlg si initiera tradeului, dupa aia terminarea tradeului cu lasare de feedback)
Insa ar fi bine ca toata lumea sa faca acest lucru.
Insa la cat de simpli sunt pasii mei, pasul tau ar necesita vreo 3-4 pasi (includerea de catre toti userii a jocurilor la For Trade, dupa aia click pe numele lor in olwlg si initiera tradeului, dupa aia terminarea tradeului cu lasare de feedback)
Insa ar fi bine ca toata lumea sa faca acest lucru.
- alia
- Special Meeple

I'm out:( Nu folosesc BGG atat de mult. Am putea face ceva de genul aici.
-
Rautz
Nu e atat pentru voi cat si pentru cei cu care faceti trade, un feedback pozitiv i-ar ajuta daca vor sa faca tradeuri europene de exemplu.
Insa e mai mult o sugestie si un lucru frumos de facut pentru ceilalti, nu va forteaza nimeni (e o operatiune care dureaza 1 minut, dar poate nu e tocmai intuitiv)
Insa e mai mult o sugestie si un lucru frumos de facut pentru ceilalti, nu va forteaza nimeni (e o operatiune care dureaza 1 minut, dar poate nu e tocmai intuitiv)