Cea mai recenta cucerire
Pare mai incarcat de speranta. In care am obtinut deja doua victorii rasunatoare cu armata mea de veverite.
Ii multumesc Tarabei De Jocuri pentru ca s-a gandit la mine si mi l-a adus, fara sa-l cer. Nu mai aveam destule argumente, sa-i explic Oanei de ce am dat Pickomino.
Ca sa pot spune acum ca nu reusesc sa joc o versiune mult imbunatatita.
Multumesc Lords of the Boards pentru ca au fost draguti si au rezistat eroic intrebarilor mele: A ajuns? Cand ajunge? Mai dureaza? Unde este? Tot nu a ajuns? Ce se intampla? Stiu de ce nu fac comenzi.
Restul din partea pisicii mele. Aia mai batrana, nu aia mai mare.
Iubi este o mare fana a Ticket to Ride (atat de mare, incat dorm pe canapea atunci cand ii blochez rutele) incat am simtit nevoia sa-l pun pe lista de cadouri, ca sa nu aiba impresia ca doar eu ma bucur de ele.
Se pare ca Oana doreste sa-i inving si cu alte abilitati/alti monstri. Ce nu fac eu pentru ei.

Iar a trebuit sa merg pana la Romana, pe jos, sa vad daca este in intersectie o masina rosie, ca sa nu aud ce o sa primesc, cand a facut comanda. Cand m-am intors era toata plansa, pentru ca "nu m-am putut controla si mi-am dat banii de pantofi pe extensia de la Ticket to Ride". Planul meu functionase
Ieri au ajuns si - soc si groaza - chiar erau cumparate pentru ea. Am intrebat-o unde este Dungeon Command, unicul lucru esential din lista, de ce nu ma iubeste, cum il cheama pe celalalt.
Raspunsul a fost: Stiam ca il vrei, dar nu voiam sa fiu previzibila, asa ca nu ti l-am luat.
"Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!"
Cum s-a intors impotriva mea acel "Mi-ar placea putina spontaneitate" de acum zece ani. Nu uita si nu iarta!
Macar am invins cu armata mea de robo-veverite.
Multumesc Lex-ului pentru ca a inventat pentru noi "Board Game doar cu buletinul" (sau poate sunt ultimul care afla), desi nu am abuzat de asta pentru ca:
a) Oana a facut comanda si chiar ea
a recunoscut ca:
b) daca a) era incalcat Lex-ul ne lua casa, ramaneam pe drumuri si, cu toate ca este idilic sa stai sub cerul instelat, board game-urile, te apara de vant, dar nu te protejeaza suficient de ploaie.
Acum la joaca cu voi!