haretel wrote:noi o lasam pe pitica la bunici ; mi se pare optim
Va urez sa aveti parte de jocuri muuulte si frumoase !
haretel wrote:noi o lasam pe pitica la bunici ; mi se pare optim

Muchos gracias patron. Amandoi aveti o bere.adixor wrote:@chuckila: have no fear, Tobago is here. thank tasurinchi

Nevestele noastre (a mea si a lui Cosmin) au dezertat in ultima clipa, asa ca el tocmai a sunat sa-si anuleze camera. Sigur este posibil.haretel wrote:Ne-am hotarat spontan sa venim si noi de azi; am vbit si cu Paul
Tb totusi sa o plasam pe Ioana la bunica si sa vbim cu gazda de la munte sa vedem dc e posibil
pai na.. fiecare cu targetul lui.. eu ma duc sa ma joc si sa vad exact cate piese sunt pe masa, nu dubluharetel wrote:oricum nu cred ca ma apuc sa ma joc dis de dimineata nici dc ma duc din seara asta (mai ales ca as da-o pe surubelnite cum as ajunge)

si eu. si Dungeon LordsChuckila wrote:Eu atat vad in fata. Combat Commander: Europe.

Cum fac femeile din comuna Pantelimon o mega petrecere in fiecare an, petrece la care singurii barbatii acceptati (mai mult sau mai putin) sunt animatorii (a.k.a. stripper-ii) si politistii. Ca restul sunt linsati...Ioana wrote:@fixpix - eu cred ca s-au vorbit fetele si se duc sa se distreze undeva diseara