@Flash: nu am zis ca fumatul distruge jocurile. Dar miros ingrozitor dupa o seara de camera de fumatori. Atat de ingrozitor incat pentru nefumatori poate deveni imposibil sa le mai joace. Si un miros care nu iese cu nimic (ca doar nu le putem spala, desi la dominion am stat si am sters fiecare carte in parte cu ceva f. putin umed si tot degeaba; call me crazy but...). Stiu ca e un subiect delicat pentru ca 2 prieteni ai mei sunt fumatori extremi si mereu ne "tamponam" la chestia asta dar pana la urma fiecare intelege ca nu trebuie sa-l deranjeze pe celalalt doar pentru confortul propriu si reusim sa ne intelegem.
si da, sunt de acord cu restul inamicilor jocurilor, de aceea nu prea sunt de acord cu bauturi pe masa (de fapt cat mai departe de ..), cu alune sau chipsuri la masa, desi si mie imi plac si mai mananc uneori, seminte etc. Si da, transpiratia este o problema si de aceea exista sleevuri (si nu doar de asta). Dar bineinteles, nu vom ajunge sa purtam manusi chirurgicale (decat daca jucam Pandemic

). In schimb putem sa nu fumam si sa nu punem lichide langa jocuri. It's the least we can do.
Astept sa-mi spui cati prieteni mai vin si apoi updatez.
@MandrulDuce: ma gandesc.. am oroare sa sterg un mesaj in general si mi se pare o invadare a drepturilor utilizatorilor. cel mai bine va fi probabil sa pun lista de participanti ca prim post in thread si sa updatez acolo mereu totul. ai dreptate ca e mai greu de citit asa cum e acum.