Discutii preliminare - Concurs Android Netrunner
-
Tarmyniatur
Re: Discutii preliminare - Concurs Android Netrunner
Daca se poate sa ma puneti si pe mine pe lista de A:N. Multumesc anticipat.
-
misu
Rautz wrote:L-am luat si eu ieri, ne vom antrena
1. Anca
2. Rautz
3. Deschapelles
Salutare! Eu is mai incepator, dar m-as baga
1. Anca
2. Rautz
3. Deschapelles
4. Misu
-
Rautz
1. Anca
2. Rautz
3. Deschapelles
4. Tarmyniatur
5. Misu
Mai asteptam 1-3 oameni si-i putem da drumul, n-am mai jucat de multicel si as avea chef.
2. Rautz
3. Deschapelles
4. Tarmyniatur
5. Misu
Mai asteptam 1-3 oameni si-i putem da drumul, n-am mai jucat de multicel si as avea chef.
-
tudro
Nu e liga, ci turneu, dar e Android
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=66&t=3668
-
tudro
Clasamentul final. Pana la urma s-a jucat KO, ca sa nu ne prinda dimineata 
La urmatorul concurs punem recompensa pe capul lui Rautz ca deja exagereaza

La urmatorul concurs punem recompensa pe capul lui Rautz ca deja exagereaza

-
misu
Pe cand urmatorul concurs/intalnire Netrunner ?
-
Rautz
Momentan la Sighisoara.
Apoi mai facem o data apelul, sa vedem daca toata lumea mai e interesata si are timp, si putem demara inca o liga.
Apoi mai facem o data apelul, sa vedem daca toata lumea mai e interesata si are timp, si putem demara inca o liga.
-
Tarmyniatur
Eu si fl0po ne intalnim (well, am planificat sa ne intalnim) pe 21 sa jucam Netrunner. Daca vrei poti sa ni te alaturi, eu am playtime foarte mic deci pot juca si runner si corp in acelasi timp
.
-
Rautz
As fi venit cu placere (mai ales ca sunt tot felul de concursuri din nou in Ludic), insa pe 21 sunt plecat din Bucuresti.
Pentru doritori de Android, ma gasiti de obicei Marti in Lente, sau Sambata in Ludic sau Lente (cand se organizeaza concursuri)
Vom vedea ce alte oportunitati de joaca vom mai avea (poate Mystic Tree, nu stiu)
Pentru doritori de Android, ma gasiti de obicei Marti in Lente, sau Sambata in Ludic sau Lente (cand se organizeaza concursuri)
Vom vedea ce alte oportunitati de joaca vom mai avea (poate Mystic Tree, nu stiu)
-
misu
Din pacate si eu sunt plecat din Bucuresti pe 21. Maybe next time!
-
cgilmeanu
Ce jucati? Core set sau tot ce se poate? Unde mai exact?
Mersi
Mersi
-
Tarmyniatur
In Lente Arcului pe la ora 14:00 o sa fim acolo, eu am toate expansionurile si 2 core-uri. Flopo la fel (sau are 3 core-uri?
). Nu promit ca menajam pe cineva care are un singur core set.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
facem skimb de deckuri. nu e problema. vine fiecare cu ce vrea si cu ce are.....
HACK OR GET WHACKED!
-
Tarmyniatur
Da dar ar trebui sa fie intimidati de power-level-ul mult mai mare pe care il avem noi, un fel de super sayiani pe langa cartile de r***t din core set. MWHAHAHAHA.
(glumesc...cred)
(glumesc...cred)
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
eu nu am nimic impotriva coresetului, mai ales ca abia stiu cartile din data packuri and stuff...pana la urma conteaza f mult skillul fiecaruia. important, cel mai important, este sa fim cat mai multi jucatori de a:nr. eu, de exemplu, as juca fara sa stau pe ganduri doar cu 1 coreset daca la o intalnire de 8-10 persoane ar fi cel putin o persoana care ar avea doar 1 coreset. cel putin in acest moment.
HACK OR GET WHACKED!
-
misu
Am urmarit niste meciuri de netrunner online, si am vazut destul de multe carti din core set in deck-urile castigatoare. Chiar asa de 'slabe' sunt cartile din CS ? 
-
Tarmyniatur
Multe carti nu sunt slabe, in majoritatea deckurilor 1/3 - 1/2 din carti vin din core set deci sunt carti puternice. Pe de alta parte, daca ai un singur core set o sa ai inca jumate din deck format din carti slabe ceea ce face ca indiferent ce strategie ai, sa fii destul de limitat din cauza lor.
-
Rautz
Cartile din Core Set sunt excelente, sunt convins ca bat un jucator mai neexperimentat, care are toate extensiile, fara nici o dificultate.
Bineinteles ca la nivel apropiat de joc devine din ce in ce mai important sa ai mai multe optiuni la dispozitie, dar nu e nici o problema in a invata jocul cu Core Set, si chiar de a ajunge la un nivel competitiv cu el. E mult mai important skillul.
De exemplu deckul meu de Corp dinainte de Creation and Control contine 40 din 49 carti din Core. Iar cele 9 carti din extensii nu sunt deloc vitale.
Nu mi-am mai construit deck dupa ultima extensie deci nu stiu acum.
Bineinteles ca la nivel apropiat de joc devine din ce in ce mai important sa ai mai multe optiuni la dispozitie, dar nu e nici o problema in a invata jocul cu Core Set, si chiar de a ajunge la un nivel competitiv cu el. E mult mai important skillul.
De exemplu deckul meu de Corp dinainte de Creation and Control contine 40 din 49 carti din Core. Iar cele 9 carti din extensii nu sunt deloc vitale.
Nu mi-am mai construit deck dupa ultima extensie deci nu stiu acum.
-
Tarmyniatur
Oarecum ma indoiesc ca ai bate un jucator cu toate extensiile doar cu cartile din core set indiferent cat de prost il piloteaza.