Hai sa ne jucam 07 - data: 6 iunie 2010

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
adixor

Re: Hai sa ne jucam 07 - data: 6 iunie 2010

01 Jun 2010, 23:01

Ioana wrote:Ok, aduc eu Tigris & Euphrates si 1960: The Making of the President, pe care si vreau sa le joc :)

Wow :shock: suntem deja 25? Sun maine la Mandala, adixor, ca azi am uitat...
nu e graba. da, flash vine cu 8 followers :). that's a heavy unit :)
mare rugaminte mare: adu te rog si endeavor. mor de curiozitate (mai mult decat de tigris desi chris sigur vrea tigris primar).

Ioana

01 Jun 2010, 23:08

Bineinteles ca voi aduce si Endeavor :) de data asta chiar vreau sa-l joc!

Dang

02 Jun 2010, 07:41

Daca tot vorbim de jocuri, are cineva Antike? Daca tot il jucam pe forum, as vrea sa-l vad si live.
Si inca un request, are cineva Twilight Struggle? Sunt super curiors sa-l vad si sa-l joc. (Stiu ca e doar de 2, dar poate vrea cineva totusi.)

Diana ar vrea sa joace ceva din: Tikal, Agricola, Through the Ages, Dixit, Mystery Express.

Cat despre adus, pot sa aduc orice am in modesta mea colectie (vezi semnatura).

adixor

02 Jun 2010, 09:15

cine aduce twilight struggle trebuie sa-l si stie altfel e greu de invatat .. eu m-am chinuit ceva cu manualul dar nu am apucat sa joc un joc intreg deci nu m-as putea baga la explicat. plus ca asta era acum vreun an.

Mystery Express nu va avea cine sa-l aduca. Agricola aduc eu. Avem cam asa:

6 iunie ora 13:
verde = confirmat

adixor +1 - Civitas, Agricola, Battlestar Galactica
dan + 1 - Tigris & Euphrates, 1960: The Making of the President, Endeavor
vickdareaper
bibicu + 1
mezak + 1 (posibil +2)
MandrulDuce + 1
Indy + 1
mihai167
flash + 8 - Dominion + Intrigue, Dos Rios, Game of Thrones BG
dang + 1 (approx 14:00) - Through the Ages
taticu + 1

cereri active:
Antike, Dixit, Mystery Express, Tikal, si de la mine Cash and Guns (bun de brainless party game :D)

@flash: am trecut la tine doar jocurile noi care nu sunt de 2 + Dominion care e filler si mereu valabil. In general nu jucam nici Catan nici Ticket to Ride nici Carcassonne (s-a jucat un singur joc odata) dar bineinteles daca grupul vostru vrea sa le joace, trece-le aici si poate ne bagam si noi! De asemenea daca vreti ceva din ce avem noi (ne gasiti link-urile la colectie prin semnaturi) doar spuneti si aducem orice!

@new guys: tin mereu sa amintesc tuturor ca Mandala desi e un loc foarte bun de joaca in care ne-am simtit foarte bine mereu, este un restaurant vegetarian, deci e bine sa veniti mancati mai ales ca e vorba de vreo 8-10 ore de joaca (sau cat rezistati :D ) si de asemenea e bine sa stiti ca plata se face pe loc in momentul comenzii ca sa nu ne incurcam la sfarsit (iei o bere platesti o bere, iei o clatita platesti o clatita).

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

02 Jun 2010, 09:52

Ce bine! Abia astept sa ma cylonesc putin...

Aduc yo! Tikal si ma inham sa povestesc Tigris & Euphrates si Twilight Struggle pentru doritori. Si poate am timp sa invat si Endeavor pentru aceiasi indeletnicire... :D
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

02 Jun 2010, 10:11

Mai pot aduce Dixit, Antike si Ca$h'n Gun$ (din ce s-a cerut).

@Vick - poate te apuci sa faci tutoriale video daca tot iti place sa explici reguli :)

adixor

02 Jun 2010, 10:15

am invatat endeavor si jucat putin de test. parte foarte simpatic, de-abia astept. twilight struggle mi l-as aminti si eu dar iau dau in boala cu "joc 500 jocuri in weekend" :) cand fac update te trec cu tikal.

@ioana & vick: cred ca ce ma tine sa fac tutoriale video e faptul ca sunt singur in fata camerei. vick, ce zici de o colaborare?

Ioana

02 Jun 2010, 10:21

Daca faceti voi doi tutoriale video nu mai citesc regulile niciunui joc :)

Dang

02 Jun 2010, 10:28

VickdaReaper wrote:ma inham sa povestesc Twilight Struggle pentru doritori.
Superb. Dar il are cineva si poate sa-l aduca?

adixor

02 Jun 2010, 11:19

esti o resursa imensa de boardgameri :) sincer e prima oara cand vom folosi sala (Ioana, poti intreba de asta? 250-30 persoane?) dar din ce-mi amintesc am fi incaput.. oricum in general am stat putin inghesuiti si nu ne-a deranjat (eu nici nu am simtit). Eram si eu curios de Fluxx, eu am jucat Chrononauts care e facut tot de Looney Games si da, e semi cretin :) love it or hate it game

adixor

02 Jun 2010, 11:47

flash, cei care vin cu tine sunt gameri de ocazie sau gameri gameri? adica ce ar juca? daca aducem doar jocurile pe care le-am pus aici nu vor ajunge, in general trebuie sa avem minim dublul jocurilor pe care le putem juca ca sa avem din ce alege si sa ne potrivim numarul de jucatori, etc (lucru dificil si care mananca timp ca toti suntem nehotarati la inceput :) )

suras333

02 Jun 2010, 12:23

Salut,
Am sa vin si eu duminica 6 iunie (singur, cu 1 sau 2 prieteni). Sper sa mai fie loc si pentru noi, pentru ca vreau sa va cunosc si personal, mai ales ca mi-a parut f rau ca nu am putut merge la munte. Eu as putea aduce Thunderstone, daca sunt doritori..

adixor

02 Jun 2010, 12:37

+ suras & co

6 iunie ora 13:
verde = confirmat

adixor +1 - Civitas, Agricola, Battlestar Galactica
dan + 1 - Tigris & Euphrates, 1960: The Making of the President, Endeavor, Dixit, Antike, Cash & Guns
vickdareaper - Tikal
bibicu + 1
mezak + 1 (posibil +2)
MandrulDuce + 1
Indy + 1
suras333 + 1 - Thunderstone
mihai167
flash + 8 - Dominion + Intrigue, Dos Rios, Game of Thrones BG, Fluxx
dang + 1 (approx 14:00) - Through the Ages
taticu + 1

cereri active:
Mystery Express

Ioana. 30 deja so far :) we'll take over the world!

chrislove

02 Jun 2010, 13:00

as vrea eu Thunderstone. era intins pe masa la munte, dar nu am apucat sa jucam efectiv, ca pleca tipul cu jocul.

deci la mine s-ar prefigura cam asa: BSG, Tigris, Thunderstone, dixit (+/- endeavor)

adixor

02 Jun 2010, 13:19

si eu cam la fel + 1960. eventual -Dixit, -tigris in functie de timp.

bibicu

02 Jun 2010, 14:08

Eu o sa aduc Galaxy Trucker. As incerca daca se poate: Cyclades, Agricola (daca nu e prea lung), Dungeon Lords (care am citit ca a facut furori la munte).

adixor

02 Jun 2010, 14:33

a facut dar nu-l are nimeni. Cyclades trebuie sa confirme Ioana (chiar e misto). Galaxy trucker (alt joc marca Vlaada) l-as juca si eu dar nu pot toate odata :(

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

02 Jun 2010, 15:04

Ioana wrote:@Vick - poate te apuci sa faci tutoriale video daca tot iti place sa explici reguli :)
I'd rather not...
adixor wrote:@ioana & vick: cred ca ce ma tine sa fac tutoriale video e faptul ca sunt singur in fata camerei. vick, ce zici de o colaborare?
Daca ai nevoie de cineva care sa-ti tina prompterul, atunci te pot ajuta... Sau cineva care sa te faca sa bufnesti in ras...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Indy
Chief Meeple
Chief Meeple

02 Jun 2010, 21:45

Vin si eu cu Alina. Se pare ca sunt ultimul care nu confirmase :))

Si o sa aduc si jocul care ne-a innebunit in ultima vreme (Dixit a fost intrecut :D) si anume Balderdash.

Si ma inscriu de pe acum la Antike si Tuvala :p

mezak

02 Jun 2010, 22:14

Indy aduci Shadows over Camelot ???
Eu pot sa aduc doua jocuri din urmatoarele: Prophecy, Power grid, Small World, Stone age si Agricola.
(vin cu metroul si imi e greu sa car mai multe)

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”