Pe e-bay pretul total (cele 2) se ridica la 80$. In conditiile in care expansion-ul e nou si jocul original folosit o data. De taxe de transport nu e vorba, pentru ca cel mai bun prieten al meu face afaceri cu asa ceva si are transporturi foarte dese foarte mari de chestii luate de pe e-bay si mai cumpara si pt mn suportand pe firma cheltuielile si neluandu-mi bani pt ele.
La 80$, comform cursului BNR de astazi (3,45) pretul ar fi de 280 Lei. Din 3 motive as vrea sa-l cumpar de la tine:
1) vad jocul (50% pondere in decizie)
2) procesul e mai rapid (30% pondere in decizie)
3) prefer sa-i dau banii unui impatimit roman care ii va folosi pentru achizitionarea altor board-games (20% pondere in decizie)
Pentru cele trei motive enumerate mai sus, iti fac oferta de 320 de lei pentru cele doua jocuri. Sunt bani destui pentru un joc frumos (pirate's cove, age III, small world, mystery at the abbey) + inca un joc sau un filler. De asemenea, din calculele mele (toate bazat pe preturile de pe boardgames.ro, ai putea achizitiona chiar si 3 jocuri cu banii acestia.
De asemenea, ai putea sa urmaresti rubrica de vanzari si sa achizitioneiz jocuri in stare foarte buna (la fel cum sunt si ale tale) cu preturi mai mici.
Your call!
Chiar daca decizi sa nu efectuam tranzactia iti doresc succes si felicitari pentru lista de jocuri (the wish-list). U've got good tastes! Si multe(deci esti impatimit al fenomenului

)