Solo Playing (plus diverse)

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
mvl4d
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Solo Playing (plus diverse)

29 Sep 2013, 18:23

Exista cineva care a luat un joc doar pentru posibilitatea de a-l juca singur? Ce joc? A meritat?
Last edited by mvl4d on 02 Oct 2013, 13:45, edited 2 times in total.

baycee

Re: Solo Playing

29 Sep 2013, 18:38

Pandemic. Doar pentru a bate jocul asta o data ca mi-a scos peri albi. :)

suf
King Meeple
King Meeple

29 Sep 2013, 18:48

Friday. A fost interesant cateva sesiuni pana m-am prins de "smecherie", apoi a devenit destul de trist sa tot stau singur la masa sa amestec carti, asa ca a plecat.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

29 Sep 2013, 20:07

Onirim - yep. Te baga intr-o atmosfera cu totul deosebita, pretty macabre.

Decktet - PnP - yep. Sunt o gramada de jocuri solo (e un sistem alternativ de carti de joc, cu zeci de jocuri). F.misto

acidutzu

29 Sep 2013, 20:15

The Lord of the Rings: The Card Game
Dungeon Twister 2: Prison (cel mai bun sistem solo?)
Ricochet Robots (rapid si antrenant)
Ghost Stories

niciunul nu l-am luat ca sa-l joc singur, dar le-am jucat mai mult singur.

Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

29 Sep 2013, 21:02

Mage Knight - daca ai rabdare sa citesti multitudinea de reguli, poate fi un joc solo extraordinar

Plu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Mind Reader

29 Sep 2013, 22:00

Cred ca in general, jocurile cooperative merg relativ bine solo, cateva exemple din jocurile mele ar fi urmatoarele:

Castaways - e mai greu solo, dar tematic ramane la fel de valabil
Flash Point - esti un fel de Superman (pardon, am vrut sa zic Chuck Norris 8-) ) si ii salvezi pe toti :lol: (asta doar daca esti iscusit si fan adevarat C.N.)
Ghost Stories - solo e la fel de greu si la fel de frumos ca si in grup :D (cand joc solo, imi invit si celelalte 3 personalitati pt o experienta "holistica")

mvl4d
Wizard Meeple
Wizard Meeple

30 Sep 2013, 15:50

Baycee- Pandemic.. a fost un joc care mi-a placut fix primele 3 jocuri cand chiar am pierdut.. nu cred ca as putea juca singur jocul fiindca da, poate fii foarte greu(nu l-am incercat) fara sa existe o poveste intr-un final(cu toate ca tematica exista).

suf- Friday a fost in atentia mea la inceput insa.. nu stiu de ce am evitat sa-l iau, acum stiu sigur ca nu ar avea rost,multumesc. :)

26octombrie-Onirim pare foarte interesant! mi-a placut foarte tare artworkul, cred ca as putea sa-l joc DOAR din cauza asta. :)) iar decktet m-a facut curios, chiar o sa caut sa vad despre ce este vorba.

Acidutzu- Lord of the rings the cardgame a fost un esec de ori cate ori am incercat sa-l joc, iar faptul ca sunt atatea aventuri ma scotea din minti(fiind un om caruia ii plac jocurile ¨complete¨. :))
Pe dungeon twister tocmai l-ai pus pe lista de cumparaturi:D

Ricochet Robots nu cred ca mi-ar placea foarte tare, dar o sa ma interesez mai mult iar de Ghost Stories am citit numai lucruri foarte bune.

Daemian1981- Mage Knight e deja un musthave tocmai fiindca mi se pare ca jocul e facut sa-l joci singur :))

Plu-Pare interesant Flash Point iar Castaways arata bine bine, o sa ma interesez in continuare despre el.. nefiind un jucator de worker placementuri(nu am avut ocazia sa joc) nu prea pot sa-mi dau seama cum merge mecanica.

Multumesc mult tuturor, imi sunt de super ajutor raspunsurile :D

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

30 Sep 2013, 16:19

Dar trebuie sa fiu de acord cu Acidutzu: Ricochet Robots e cel mai tare joc solo :D

mvl4d
Wizard Meeple
Wizard Meeple

30 Sep 2013, 16:41

Pai , atunci e de incercat!

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

30 Sep 2013, 17:08

Ca si parere pesonala mi se pare atat de "gay" sa joci ceva de unul singur....trebuie sa ai timp nene si sa nu ai ce sa faci cu el. Prin definitie, jocurile ar trebui sa stranga oameni, sa ii scoata din salbaticie...ca sa zic asa. Singurele jocuri pe care le-am jucat de unul singur au fost pe iPad, si asta s-a intamplat seara inainte de culcare sau pe wc (toti o facem, deci nu e o rusine sa recunoaste,...he he). Au mai fost sesiuni solo de invatare..dar atat. Am avut la un moment dat LOTR: The Card Game. Mi-a placut f mult dar negasind pe nimeni dornic sa joace l-am dat cu parere de rau. Cu toate astea nu mi-a venit niciodata cheful sa il insir pe masa de unul singur. E pe dos....(injuraturile, masa si dansul dupa ora 24)...
HACK OR GET WHACKED!

suf
King Meeple
King Meeple

30 Sep 2013, 17:39

fl0po wrote:Ca si parere pesonala mi se pare atat de "gay" sa joci ceva de unul singur....trebuie sa ai timp nene si sa nu ai ce sa faci cu el. Prin definitie, jocurile ar trebui sa stranga oameni, sa ii scoata din salbaticie...ca sa zic asa. Singurele jocuri pe care le-am jucat de unul singur au fost pe iPad, si asta s-a intamplat seara inainte de culcare sau pe wc (toti o facem, deci nu e o rusine sa recunoaste,...he he). Au mai fost sesiuni solo de invatare..dar atat. Am avut la un moment dat LOTR: The Card Game. Mi-a placut f mult dar negasind pe nimeni dornic sa joace l-am dat cu parere de rau. Cu toate astea nu mi-a venit niciodata cheful sa il insir pe masa de unul singur. E pe dos....(injuraturile, masa si dansul dupa ora 24)...
Agreed 100% :) Doar ca, din fericire, n-am iPad.

fl0po
King Meeple
King Meeple

30 Sep 2013, 18:06

nu ma refeream la jocurile cu clickuri si impuscaturi. daca ar aparea un LOTR The card game pe iPad ar fi un instant buy pt mine. sa nu mai zic de un RftG sau un A:NR. as bea numai ceaiuri laxative pentru extended sessions pe WC. Deocamdata ne multumim cu un Elder Sign, Forbidden Isle, Ghost Stories, Summoner Wars, etc, mai nou Agricola si Eclipse...si in curand mult asteptatul Pandemic. Eu zic ca sunt suficiente variante. Desi am cumparat cam tot ce inseamna boardgame sau cardgame pe Appstore, nu voi renunta niciodata la varianta de 'carton' pentru varianta digitala. clar!!!
HACK OR GET WHACKED!

acidutzu

02 Oct 2013, 08:31

fl0po wrote:Ca si parere pesonala mi se pare atat de "gay" sa joci ceva de unul singur....trebuie sa ai timp nene si sa nu ai ce sa faci cu el.
Nu neaparat. Uneori ceilalti isi risipesc timpul pe inutilitati: mers prin parc, vizitat parinti, cumparat mancare, dus copilul la spital, sarbatorit luna de miere, oprit inundatia vecinului, trait viata, stat la priveghi. M-am saturat de cate ori le-am zis sa nu mai vina cu scuze din astea ieftine. Ce, doar nu cumpar jocurile doar pentru mine? Nerecunoscatori!

Apoi cand si partenerul/partenera te ameninta ca te omoara in somn daca nu il/o lasi macar o zi sa respire fara sa-l/sa o bati la cap cu jocurile incepi sa-ti pui intrebari. Cand ajunge sa-ti distraga atentia cu partide de sex doar ca sa nu-i propui inca o partida de X iti dai seama ca ai ramas singur.

Si atunci intinzi tablita pe masa si te bati singur. Iar cand el/ea intra in camera il/o privesti de sus, ca tu te distrezi, iar el/ea isi pierde viata citind.

P.S. 1 Solo ma joc doar cu partea feminina din mine, asa ca toate partidele mele sunt hetero.

P.S. 2 Nu ai auzit ca nici un board gamer nu ar recunoaste nici acoperit cu smoala ca se joaca jocuri video pe tableta. Ele sunt board game-uri 110% reale transpuse intr-un mediu electronic (pentru ca nu mai traim in pesteri), dar care pastreaza toate elementele esentiale (zero) si le elimina doar pe cele neesentiale (board game-ul), menit sa imbogateasca experienta, si nu in ultimul rand qi-ul, jucatorului.

Deci...cum sa spun...cam faci lucruri gay pe WC. :lol:

fl0po
King Meeple
King Meeple

02 Oct 2013, 09:21

acidutzu wrote:Deci...cum sa spun...cam faci lucruri gay pe WC. :lol:
oooops...m-ai prins....
dorinta e asa de mare si nerabdarea este superprezenta. dimineatile in loc de cafea imi pregatesc un lapte caldutz si o para...sau o pruna daca e vreun joc nou....dupa care tre sa sterg covorul....dar nu mai conteaza

:d101: :d101:
HACK OR GET WHACKED!

acidutzu

02 Oct 2013, 10:07

Si la dixit ti-ai luat doua core set? :D

fl0po
King Meeple
King Meeple

02 Oct 2013, 10:39

acidutzu wrote:Si la dixit ti-ai luat doua core set? :D
bineinteles. primul coreset aproape l-am epuizat si il voi incepe pe al doilea. le tin jos langa WC. la cat de mari sunt cartile nu am nevoie decat de 1 pe tura. cu alea de la android ma cam murdaream pe maini si trebuia sa folosesc cam 2 pe tura....si intens sapun...ceea ce nu se intampla cu astea de dixit, deoarece tin mana la o distanta generoasa..... :mrgreen:
m-am si ranit odata. ma grabeam si cand am bagat mana sa scot o carte am nimerit un carton de vot....moaaahaaaamaaa, ce m-am mai distrat..... :shock: asta da solopleing
HACK OR GET WHACKED!

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

02 Oct 2013, 12:09

V-as ruga sa nu deviati prea mult de la subiectul acestei discutii.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

fl0po
King Meeple
King Meeple

02 Oct 2013, 12:17

VickdaReaper wrote:V-as ruga sa nu deviati prea mult de la subiectul acestei discutii.
ce tare! suntem la DIVERSE<OFFTOPIC<DISCUTII LIBERE....... :shock:
ok ne oprim. dar unde putem sa batem campiii fara sa fim certati? decat solopleing mai bine pe forum la discutii libere...
HACK OR GET WHACKED!

acidutzu

02 Oct 2013, 12:43

DIVERSE<OFFTOPIC<DISCUTII LIBERE<ALTE DISCUTII LIBERE :roll:

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”