26octombrie wrote: A fost fa-bu-los
Te contrazic. A fost fa-bu-BOSS

26octombrie wrote: A fost fa-bu-los

Domnu' Merlin/Tesla, intalnirea n-ar fi fost la fel fara mataleMandrulDuce wrote:Te contrazic. A fost fa-bu-BOSS26octombrie wrote: A fost fa-bu-los

dar ce Merlin memorabil! va ramane in anale:D26octombrie wrote:Domnu' Merlin/Tesla, intalnirea n-ar fi fost la fel fara mataleMandrulDuce wrote:Te contrazic. A fost fa-bu-BOSS26octombrie wrote: A fost fa-bu-los

Nu sunt eu vreun mare critic de arta, insa pot sa-ti zic din propria experienta: suna excelent anuntul tau, si chiar am intrebat 2-3 oameni 'ce parere ai despre evenimentul din Mai 2014? Ai vazut posterul, nu?' Mi s-a raspuns invariabil cu 'Ce poster?'Chuckila wrote:Da-i drumulRautz wrote:Am liber la critici?Dar ia-o usor cu Paka, l-a facut in ziua in care am venit
![]()
PS: De fapt Paka e baiat dur, poti sa dai foc continuu

Ei na! Atat am explicat jocuri de-am ragusit pana la glezne. Oricum, data viitoare nu mai scapi (de pe inslula lui Robinson).paka wrote:Am si eu o nemultumire, ca n-am reusit sa joc Robinson Crusoe, desi erau multi inscrisi pe lista si Suf disponibil.

In the mean time in Cluj, Chuckila starts topic: "Intalnire FBG.ro Hajdu, 10-14 Octombrie 2013". Anyone?suf wrote:Chuckila ai legatura.

danielM wrote:Chuckila, o broasca verde pentru tine!

omucu wrote:Sunt curios, a fost vreun Catan la Sighisoara?)

O fi ala care lipsea la SibiuChuckila wrote:cine si-a uitat un joc la Sighisoara?
FTFY!suf wrote:Ce poster?
Ei na! Atat am explicat jocuri de-am ragusit pana la glezne. Oricum, NICIODATA nu mai scapi (de pe inslula lui Robinson).paka wrote:Am si eu o nemultumire, ca n-am reusit sa joc Robinson Crusoe, desi erau multi inscrisi pe lista si Suf disponibil.