Vezi ca e a doua oara cand caram Keyflower pentru tine. Daca nici acum nu-l joci ma convertesc la Magic the Gathering si nu ma mai vezi 5 ani.26octombrie wrote:ok, pana la urma eu vin cu Bruges, Bios, pardon, Tigris&Euphrates. Exista doritori?
Intalnire TARABA DE JOCURI nr.108 @ Lente - 08.10.2013
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Rautz
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.108 @ Lente - 08.10.2013
- mihai
- Special Meeple

join us to the dark side...we got chocolate!Rautz wrote:Vezi ca e a doua oara cand caram Keyflower pentru tine. Daca nici acum nu-l joci ma convertesc la Magic the Gathering si nu ma mai vezi 5 ani.26octombrie wrote:ok, pana la urma eu vin cu Bruges, Bios, pardon, Tigris&Euphrates. Exista doritori?
-
Rautz
deja am investit 5E in joc, mi-am cumparat Magic 2014 pe PC. Se uita Anca urat la minemihai wrote:join us to the dark side...we got chocolate!Rautz wrote:Vezi ca e a doua oara cand caram Keyflower pentru tine. Daca nici acum nu-l joci ma convertesc la Magic the Gathering si nu ma mai vezi 5 ani.26octombrie wrote:ok, pana la urma eu vin cu Bruges, Bios, pardon, Tigris&Euphrates. Exista doritori?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
bey, Keyflower e scopul existentei mele astazi, e bine asa? pe-asta stiam ca-l joc, era comic sa mai intrebRautz wrote:Vezi ca e a doua oara cand caram Keyflower pentru tine. Daca nici acum nu-l joci ma convertesc la Magic the Gathering si nu ma mai vezi 5 ani.26octombrie wrote:ok, pana la urma eu vin cu Bruges, Bios, pardon, Tigris&Euphrates. Exista doritori?
- mihai
- Special Meeple

Rautz wrote:deja am investit 5E in joc, mi-am cumparat Magic 2014 pe PC. Se uita Anca urat la minemihai wrote:join us to the dark side...we got chocolate!Rautz wrote:Vezi ca e a doua oara cand caram Keyflower pentru tine. Daca nici acum nu-l joci ma convertesc la Magic the Gathering si nu ma mai vezi 5 ani.26octombrie wrote:ok, pana la urma eu vin cu Bruges, Bios, pardon, Tigris&Euphrates. Exista doritori?
-
Rautz
Mixed feelings.
Pe de o parte imi place mult ideea de draft. Pe de alta parte a durat muuult de tot. Atat de mult incat nici n-am mai avut chef de facut deckul, desi mi-ar fi placut.
Iar pe de o parte mi s-a parut ca am avut mai mult decizii decat in meciurile trecute, si mai importante. Pe de alta parte sunt multi termeni noi dintr-o data, si mi-a fost putin greu cu timingul evenimentelor.
In primele 2 meciuri am fost varza cu intelegerea lor, deja la ultimul meci, cu Mihnea, le-am simtit mai bine, nu cred ca am facut greseli majore.
Per total mi-a placut, pe calculator imi place ca face el socoteala de atribute si bonusuri.
Pe de o parte imi place mult ideea de draft. Pe de alta parte a durat muuult de tot. Atat de mult incat nici n-am mai avut chef de facut deckul, desi mi-ar fi placut.
Iar pe de o parte mi s-a parut ca am avut mai mult decizii decat in meciurile trecute, si mai importante. Pe de alta parte sunt multi termeni noi dintr-o data, si mi-a fost putin greu cu timingul evenimentelor.
In primele 2 meciuri am fost varza cu intelegerea lor, deja la ultimul meci, cu Mihnea, le-am simtit mai bine, nu cred ca am facut greseli majore.
Per total mi-a placut, pe calculator imi place ca face el socoteala de atribute si bonusuri.
- mihai
- Special Meeple

oricum ti-a iesit un deck bun, a durat mai mult ca lasam lumea sa se uite, aveam 4 oameni incepatori. In mod normal se sta maxim 1 min per carte de ales, chiar mai putin cand raman 5-6 carti de ales.
corect, la calculator e mai usor ca iti arata si ce poti juca si iti da bonusurile automat.
corect, la calculator e mai usor ca iti arata si ce poti juca si iti da bonusurile automat.