Sambata de Jocuri - Octombrie 2013

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
tudro

Sambata de Jocuri - Octombrie 2013

02 Oct 2013, 09:57

Image
Munchkinii, pe loc repaus! Daca tot avem Halloween-ul luna aceasta, ne-am gandit sa ne distram intr-o atmosfera mai macabra, cu dragalasele familii de oropsiti din Gloom si cu Tzolk’in, jocul bazat pe calendarul maias care, mai tineti minte, preconizase sfarsitul lumii anul trecut :) De data aceasta, jocul usor la care poate participa oricine este Gloom. Astfel, daca doriti sa participati, veniti cu macar 1 ora inainte de incepere si vi-l vom explica.

Incepand cu aceasta editie, vom avea si un fel de taxa de participare la concursuri. Adica, inscrierea la concursuri presupune si achizitionarea unui voucher de 10 RON pentru site-ul nostru. “Taxa” se achita la fata locului.

De asemenea, vor fi doar 2 concursuri, asezate la intervale de timp rezonabile, astfel incat, daca doriti, sa puteti participa la ambele. Cei care doresc sa participe la ambele concursuri achita o singura “taxa” de participare.

Asadar, sambata, 12 octombrie, ora 15, in Ludic, va asteptam cu drag sa ne distram cu Gloom si Tzolk’in.
Image
1. Ora 15:30 – Turneu Tzolk'in:

* Numarul maxim de participanti este 16

* Se vor califica atatia jucatori astfel incat finala sa se joace in numarul maxim pe care il permite jocul. Astfel, daca de exemplu incepem Tzolk’in-ul la 3 mese, atunci pentru finala se vor califica cei 3 castigatori plus un loc 2, ales in functie de punctaj.

* Premii: locul 1, la alegere intre Wizard Extreme si viitoarea extensie Tribes & Prophecies, atunci cand va aparea :) ; locul 2, jocul ramas dupa alegerea celui de pe primul loc; locul 3, voucher 25 RON pentru Ludic.

Image
2. Ora 20:00 – Turneu Gloom :

* Se joaca doar cu jocul de baza

* Se vor califica atatia jucatori astfel incat finala sa se joace in numarul maxim pe care il permite jocul. Astfel, daca de exemplu incepem Gloom-ul la 3 mese, atunci pentru finala se vor califica cei 3 castigatori plus un loc 2, ales in functie de punctaj.

* Premii: locul 1, la alegere instre Isla Dorada si viitoarea extensie Unquiet Dead, atunci cand va aparea :) ; locul 2, jocul ramas dupa alegerea celui de pe primul loc; locul 3, voucher 25 RON pentru Ludic.

In afara de concursuri, va asteptam cu o multime de alte jocuri, printre care si destul de recentul Pathfinder Adventure Card Game: Rise of the Runelords, unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului. Va rugam uitati-va prin visteria noastra si comunicati-ne daca sunt anumite jocuri pe care le doriti. In prima parte sunt jocurile deja prezente in Ludic, in a 2-a sunt jocurile din seiful propriu. De asemenea, daca doriti sa aduceti si voi jocuri sunt binevenite.

Rezervari si informatii aici, pe mail sau la 0737.036.690. Va rugam sa ne comunicati cat mai din timp daca doriti sa veniti si la ce concursuri doriti sa participati ca sa putem face rezervari.

Tarmyniatur

Re: Sambata de Jocuri - Octombrie 2013

02 Oct 2013, 21:37

Daca vrea cineva sa invete sau sa incerce jocul Android:Netrunner, trimite-ti va rog un mesaj aici sau PM.

Ii astept si pe profesionisti cu deck-urile lor, daca este cazul.

Multumesc.

tudro

03 Oct 2013, 09:44

Multumim pentru ajutor :) Incepatorii care vin sa invete, primesc de la noi si o carte promo Melange Mining Corp.

Rautz

03 Oct 2013, 09:47

Cel mai probabil venim si noi, dar nu stim inca daca vrem sa participam la vreun concurs, jucam Android, sau altceva. Vedem atunci.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

03 Oct 2013, 14:32

cred ca vin si eu pt Pathfinder....stau si ma uit la sute de carti sleevuite....si mi-e o lene sa citesc regulamentul....daca mai e timp ma bag si la un A:NR normal. sper sa nu apara nimic in program care sa-mi strice planurile.
HACK OR GET WHACKED!

fl0po
King Meeple
King Meeple

08 Oct 2013, 14:22

mai e cineva interesat de Pathfinder? Poate stabilim de comun acord o ora de incepere.....orientativa...
HACK OR GET WHACKED!

tudro

10 Oct 2013, 11:42

Jocurile care vor fi la oferta speciala sambata: Aeroplanes, Smallworld Underground, Hey, that's my fish, Uno si Pazea de 6.

Nu uitat sa ne confirmati participarea.

Rautz

10 Oct 2013, 11:47

fl0po wrote:mai e cineva interesat de Pathfinder? Poate stabilim de comun acord o ora de incepere.....orientativa...
Cred ca ajungem si noi Sambata, in jur de ora 15, dar nu stim exact.
Sincer as vrea sa joc jocul, pare o relaxare buna. Dar o sa mai avem si Androidul la noi, si Ginkgopolis, daca vrea sa-l joace cineva.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

10 Oct 2013, 12:30

Vin si eu, pe la 3. As vrea sa joc Ginkopolis; de la mine aduc Bruges si Tigris&Euphrates, sunt doritori? As mai vrea Luna, insa n-o aduc decat daca mai sunt oameni.

Acum mi-a picat fisa: Anca, sa va fie de bine, v-ati luat Ginkopolis? ;)

fl0po
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2013, 13:04

Rautz wrote:Cred ca ajungem si noi Sambata, in jur de ora 15, dar nu stim exact.
Sincer as vrea sa joc jocul, pare o relaxare buna. Dar o sa mai avem si Androidul la noi, si Ginkgopolis, daca vrea sa-l joace cineva.
Atunci o sa incerc sa ajung si eu tot pe la 3.
HACK OR GET WHACKED!

Scarface
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2013, 13:07

Ajung si eu la concurs dar aduc cu mine si Spyrium daca sunt doritori!

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

12 Oct 2013, 08:11

Ultimul apel: Tigris?!! Ce ma'nervez, domnu'duce, m-ai invatat belea, acum n-am cu cine juca :cry:

Vin oricum, poate ma bag si eu la Gloom (e fara extensii, da?), in functie de ora la care ajung. Iau T&E, Bruges si Rattus.

tudro

12 Oct 2013, 12:52

Dap, fara extensii Gloom.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”