Cei de la Have a Cigar va asteapta in fiecare duminica la joaca si va ofera o reducere de 20% la toate lichidele si solidele. Noi vi-l recomandam. Desi au doar cateva jocuri pentru incepatori, au mese faine, cocktailuri ca lumea si va primesc cu drag si cu jocurile de acasa
Have a Cigar va invita la joaca
-
tudro
Have a Cigar va invita la joaca
Cei de la Have a Cigar va asteapta in fiecare duminica la joaca si va ofera o reducere de 20% la toate lichidele si solidele. Noi vi-l recomandam. Desi au doar cateva jocuri pentru incepatori, au mese faine, cocktailuri ca lumea si va primesc cu drag si cu jocurile de acasa
-
acidutzu
-
acidutzu
Re: Have a Cigar va invita la joaca
Pai am incercat sa o duc intr-un loc dragut, departe de jocuri, dar ce sa vezi? Si acolo am descoperit amprenta board game-urilor. Nici nu m-a crezut ca nu stiu locul de pe forum. 
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
let me guess: iar ai iesit cu soacra si cu soata? parca imi amintesc ceva de-o terasa din dorobanti si cat de fericit erai... 
- 26octombrie
- King Meeple

nu te-au scos fetele in oras, candva, de era berea calda si scumpa si chelneritele reci (si ieftine?!)?
doi acidutzu sigur nu-s, iar la mine alzheimeru' sterge informatii, da' n-adauga altele fictive. io asa-mi amintesc
doi acidutzu sigur nu-s, iar la mine alzheimeru' sterge informatii, da' n-adauga altele fictive. io asa-mi amintesc
-
acidutzu
Clar alzheimer! Daca deja incepi sa ma confunzi cu altu' nu e bine. 
- 26octombrie
- King Meeple

io am alzheimer da'macar stiu... tu, pe de alta parte....
[forum]/viewtopic.php?f=69&t=1329&p=36234&hilit=berea#p36234[/forum]
[forum]/viewtopic.php?f=69&t=1329&p=36234&hilit=berea#p36234[/forum]
-
acidutzu
M-ai prins.
Doar ca, nu era terasa, ci era club. Nu era Dorobanti, ci era Dacia. Nu era soacra, ci era mama. In rest perfect identic.
Doar ca, nu era terasa, ci era club. Nu era Dorobanti, ci era Dacia. Nu era soacra, ci era mama. In rest perfect identic.