Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Re: Intalnire nationala la munte 2 - data si loc necunoscute
poate reusesti sa schimbi.. mai multi probabil vor ajunge vineri noapte prea tarziu ca sa mai poata juca ceva..
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
@Dang: Si eu voi avea cam acelasi traseu. Voi veni sambata seara cel mai prob si voi pleca duminica odata cu restul... so, one gaming night. Oricum, pentru aia mergem right?:D O dupa-masa + o noapte = vreo 12-13 ore
Bagam un somn si aia e ne intoarcem total nepregatiti dpdv al odihnei pt saptamana ce urmeaza...dar macar avem multumire in suflete
Bagam un somn si aia e ne intoarcem total nepregatiti dpdv al odihnei pt saptamana ce urmeaza...dar macar avem multumire in suflete
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
Dang
N-am ce/cum sa schimb, iar pe 23-25 e imposibil de ajuns.
Maxim 1 noapte 16-17, desi daca majoritatea vor ajunge vineri noaptea tarziu ma mai gandesc daca mai are rost pentru noi.
Oh, well, poate a 3a va fi mai cu noroc.
Maxim 1 noapte 16-17, desi daca majoritatea vor ajunge vineri noaptea tarziu ma mai gandesc daca mai are rost pentru noi.
Oh, well, poate a 3a va fi mai cu noroc.
-
adixor
eu si acum cred ca inca dorm pentru orele de atunci 
-
Ioana
La noi este mai incert 16-18 decat 23-25 iulie. Inca nu am un raspuns concret, dar o sa va anunt imediat ce aflu.
-
adixor
prima data a fost crunt sa alegem o data stiind ca orice am alege unii nu vor putea ajunge. poate reusim de data asta sa minimizam "damage-ul". ajungem si la zaruri daca e cazul 
- Chuckila
- King Meeple

Daca nu imi vor fi disponibile ambele date in program, ma ofer sa fiu cel care da cu zarul. "Promit" ca rezultatul va fi impartialadixor wrote:ajungem si la zaruri daca e cazul
-
Ioana
Dar voi cand ati putea veni? Aveti ocupate toate weekendurile de acum pana in august?Dang wrote:Oh, well, poate a 3a va fi mai cu noroc.
-
Dang
e liber 30 iulie - 01 august doar 
Sau inainte de 09 iulie, dar n-are rost asa devreme
Sau inainte de 09 iulie, dar n-are rost asa devreme
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Hei!
Noi am opta pentru 16-18 iulie. De ajuns probabil ca am putea ajunge vineri in jur de 8-9 PM numai bine pentru cateva ore de joc.
Noi am opta pentru 16-18 iulie. De ajuns probabil ca am putea ajunge vineri in jur de 8-9 PM numai bine pentru cateva ore de joc.
-
adixor
Incep lista de inscieri pentru ca nu am primit alte propuneri si e bine sa stim din timp ce facem(pt rezervare.. banuiesc ca vara nu e asa usor de gasit locuri). Asta nu inseamna ca nu mai puteti veni cu idei conform primului post.
oricand = "16-18 sau 23-25"
So:
adixor + chrislove (oricand)
ioana + dan (23-25, poate 16-18 dar sanse mai mici)
indy + Alina
sebik80 + otilia (16-18)
haretel + puf
MandrulDuce + 1(?)
Dang + diana (16-18)
Paka (oricand)
30-31 au iesit din schema.
Momentan 16-18 pare o solutie, daca si ioana si dan pot atunci.
Hai sa vedem cine mai poate pe 16-18 sa mergem pe ideea asta momentan.
Cluj ? hari/puf ? Indy? Vick? Restul?
oricand = "16-18 sau 23-25"
So:
adixor + chrislove (oricand)
ioana + dan (23-25, poate 16-18 dar sanse mai mici)
indy + Alina
sebik80 + otilia (16-18)
haretel + puf
MandrulDuce + 1(?)
Dang + diana (16-18)
Paka (oricand)
30-31 au iesit din schema.
Momentan 16-18 pare o solutie, daca si ioana si dan pot atunci.
Hai sa vedem cine mai poate pe 16-18 sa mergem pe ideea asta momentan.
Cluj ? hari/puf ? Indy? Vick? Restul?
- VickdaReaper
- Super Moderator

La mine situatia este urmatoarea (in ordinea sanselor):
* 30 - 31 = e destul de greu, sanse maxim 20% (s-ar putea sa nu fiu in tara la data respectiva);
* 14 - 16 = si aici e complicat; nu stiu cand aflu data la care sunt programat sa-mi prezint licenta si exista sanse sa pic vineri sau chiar sambata, sanse maxim 25%
* 23 - 25 = cele mai mari sanse, desi s-ar putea sa fiu rapit pentru o mare de catre colegi (caz in care mi-ar fi extrem de greu sa aleg), sanse cam 60%
Sfatul meu este sa nu ma bagati in seama pana cand nu scriu bolduit ca vin la intalnire si pun si-o poza cu mana-mi arsa de foc. Voi porgramati cat mai bine pentru toata lumea (!!! mai putin yo! !!!) si daca voi putea, voi venii cu draga inima...
* 30 - 31 = e destul de greu, sanse maxim 20% (s-ar putea sa nu fiu in tara la data respectiva);
* 14 - 16 = si aici e complicat; nu stiu cand aflu data la care sunt programat sa-mi prezint licenta si exista sanse sa pic vineri sau chiar sambata, sanse maxim 25%
* 23 - 25 = cele mai mari sanse, desi s-ar putea sa fiu rapit pentru o mare de catre colegi (caz in care mi-ar fi extrem de greu sa aleg), sanse cam 60%
Sfatul meu este sa nu ma bagati in seama pana cand nu scriu bolduit ca vin la intalnire si pun si-o poza cu mana-mi arsa de foc. Voi porgramati cat mai bine pentru toata lumea (!!! mai putin yo! !!!) si daca voi putea, voi venii cu draga inima...
-
Dang
Cu foarte mare bucurie va anunt ca am reusit sa trag sforile necesare si........suspans.......drum rolls........ vom putea merge si noi in oricare din cele 2 weekenduri propuse. Si vom sta 2 zile, de vineri pana duminica.
Yupi yupi
Yupi yupi
-
adixor
perfect. Chuckila, tu cum faci?
Sebik80, voi ati putea in weekendul 23-25 presupunand ca ioana si dan pot doar atunci?
aceeasi intrebare pentru indy si haretel.
Sebik80, voi ati putea in weekendul 23-25 presupunand ca ioana si dan pot doar atunci?
- Chuckila
- King Meeple

{In biroul de pe Calea Turzii 56, Chuckila tace mâlc.}adixor wrote:Chuckila, tu cum faci?
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Suntem si pentru 23-25 disponibili insa cu o foarte foarte mica rezerva - ar fi 5-10% sanse sa nu putem ajunge... Dar intr-o saptamana ar trebui sa stim sigur ce si cum.
- Indy
- Chief Meeple

Ufff...mi-e destul de greu sa dau un raspuns de pe-acum.adixor wrote:perfect. Chuckila, tu cum faci?
Dar in principiu suntem disponibili in ambele weekenduri.
-
terry
Salutare din Brasov. Eu sustin ideea cu 16-18 (in 20 si ceva plecam in concediu), am trimis poze mai departe la cativa impatimiti si cred ca i-am molipsit. Sustinem si ideea cu gratarul, contribuim cu tot ce trebuie, lemne, mici si cabanos. Le aducem sambata direct de la Selgros. Deja salivez. Sa ne revedem cat mai curand. Locatia a fost OK din pdv al gamerilor si familiei care au avut un loc linistit de joaca pentru copii.
Terry
Terry
-
adixor
-
taticu
si eu plus 1 votez pentru 16-18 iulie deocamdata...