acum imi dau seama ca nici nu conteaza ca mesele is cu sticla deasupra si iti ingheata mainile daca stai pe ele, ca oricum is prea scunde sa ne putem sprijini pe ele
deci e clar - eu vin in trening si imi aduc paturica cu ursuleti.

Nu va lasati indusi in eroare!!!paka wrote:Am fost personal sa verific locul cu pricina si pot sa va dau urmatoarele date tehnice :
- doua mese unite sunt cu ceva mai mari decat una, de cca. 2 x mai mari
- dupa ce am efectuat o masuratoare cu ochiul meu bio-mecanic pot sa zic ca daca se pun exact una langa alta, doua mese au 1.00 x 2.00 m impreuna.
- daca o persoana sta pe scaun, nivelul ochilor este deasupra nivelului mesei
- sticla mesei era calduta, cam la temperatura camerei, si semi-opaca
- scaunele sunt foarte comode daca stai pe spate si cu ceva mai putin comode daca stai mai la masa
- cand am intrat, tocmai incepea o piesa de teatru, dar nu mai stiu cum se numeste
- personalul este in totalitate de sex feminin
- anumite persoane fumau tigari afara, in curte, inauntru nu se fumeaza
- nu este consumatie obligatorie, dar este de asteptat ca fiecare va consuma cate ceva
- cel putin intr-una din zile voi fi si eu prezent

Da Suf, e foarte buna lumina acolo. V-or fi aprinse toate becurilesuf wrote:LE: Ma intreb daca lumina e suficienta cat sa se distinga cu usurinta piesele albe de cele negre. Zic asta pentru ca am mai jucat la lumina de cafenea si singura distincite (in 4 jucatori) era intre piese "deschise" si piese "inchise".

omucu wrote:Am facut si eu un pic de reclama evenimentului, vad ca inca nu s-au umplut locurile
http://boardgamers.ro/weekendul-devorat ... uj-napoca/

Da, putem. Vrei sa ii dai drumul?Corwin wrote:Cum ne organizam cu jocurile? Folosim fisierul de la intalnirile nationale/regionale?