Star Wars LCG Core Set, stare exceleta, jucat de 2 ori, se da cu sleevuri - 115 RON
Star Wars LCG Core Set, stare excelenta, sigilat - 130 RON
Warhammer Fantasy Roleplay 3rd Edition Core Set, stare excelenta, never played - 250 RON
Merchant of Venus, stare excelenta, never played - 220 RON
Tannhauser, stare excelenta + rulebook nou (pdf) + carti de echipament sleevuite - 120 RON
DrunkQuest (Kickstarter Edition) + DrunkQuest 90 Proof Seas Expansion, stare excelenta, never played - 130 RON
Stone & Relic (Kickstarter Edition), stare excelenta, jucat de 2-3 ori - 45 RON
Crown of Roses, stare excelenta, stickered, never played - 110 RON
Fallen City of Karez + Golden Dragon expansion stare excelenta, never played - 180 RON
World of Warcraft: TBG + World of Warcraft: TBG - The Burning Crusade, stare excelenta, jucat 1 data - 280 RON
Maria, stare excelenta, played once - 120 RON
Guilds of Cadwallon (Kickstarter Edition), stare excelenta, jucat 1 data - 65 RON
Eclipse + Eclipse: Rise of the Ancients, stare excelenta, jucat 1 data, cutia de la extensie nu am pastrat-o - 270 RON
World of Warcraft: The Adventure Game + 8 extensii de caractere(fara cutii), stare excelenta, engleza - 110 RON
Senji, stare excelenta, regulament in limba germana si engleza, carti cu generali (18) in germana - 50 RON
Toate jocurile sunt complete. Nu trimit prin posta in afara Bucurestiului, doar curier la alegerea cumparatorului.
Pentru mai multe detalii, intrebati.
[Closed]Winter Sale
- imba
- King Meeple

- Lustmord
- Wizard Meeple

Re: Winter Sale
Salut!
M-ar interesa Senji, crezi ca ai putea sa mi-l rezervi pana saptamana viitoare?
Multumesc anticipat!
M-ar interesa Senji, crezi ca ai putea sa mi-l rezervi pana saptamana viitoare?
Multumesc anticipat!
- imba
- King Meeple

- Lustmord
- Wizard Meeple