Hai sa ne jucam 08 - data: 13 iunie 2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Re: Hai sa ne jucam 08 - data: 13 iunie 2010
cool. multumim!
lista updatata cu jocuri pe baza a ce am discutat:
adixor + chrislove - Battlestar Galactica, Agricola, Le Havre, Tales of the Arabian Nights
MandrulDuce + 1
Had3z
Sebi + Otilia - Ticket to Ride - Europe, Carcassonne, Stone Age, Catan (puteti toate 4?)
mezak
gonzale_s + 1
bibicu - Galaxy Trucker
in discutii: teox + oli, o amica de-a mea, dan + ioana, haretele + Puf
s-au mai cerut: Antike, Dominion, Dixit desi eu cred ca ne ajung cele de mai sus ca iar venim cu 1000 si nu stim ce sa jucam. Eventual + Dixit.
@Gonzale_s te rog confirma prezenta. Multumesc.
lista updatata cu jocuri pe baza a ce am discutat:
adixor + chrislove - Battlestar Galactica, Agricola, Le Havre, Tales of the Arabian Nights
MandrulDuce + 1
Had3z
Sebi + Otilia - Ticket to Ride - Europe, Carcassonne, Stone Age, Catan (puteti toate 4?)
mezak
gonzale_s + 1
bibicu - Galaxy Trucker
in discutii: teox + oli, o amica de-a mea, dan + ioana, haretele + Puf
s-au mai cerut: Antike, Dominion, Dixit desi eu cred ca ne ajung cele de mai sus ca iar venim cu 1000 si nu stim ce sa jucam. Eventual + Dixit.
@Gonzale_s te rog confirma prezenta. Multumesc.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Pot aduce si eu Dominion sau Taluva pe post de filler de 2 pers. If needed. Desi parerea mea e aceeasi. Iar facem masa plina de jocuri si uzitam doar 3 din ele
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Putem aduce toate 4 fara problema - mai incap si mai multe ca nu le caram in spate 
-
adixor
ai dreptate, si eu zic sa nu avem prea multe. totusi, trebuie sa fie destule cat sa avem din ce alege, pe baza experientei trecute e imposibil sa facem o lista cu exact ce vom juca si sa o si respectam (e si chesie de chef si dispozitie). Pe de alta parte, data trecuta au fost multe daca e sa te uiti la teancul de pe masa din spate, dar am jucat mai mult de 10 jocuri din ele ceea ce e chiar ok. Probabil am jucat cam 50% din ce am adus ceea ce comparativ cu 20-30% alta data e okMandrulDuce wrote:Pot aduce si eu Dominion sau Taluva pe post de filler de 2 pers. If needed. Desi parerea mea e aceeasi. Iar facem masa plina de jocuri si uzitam doar 3 din ele
hai sa fie 10 jocuri de data asta daca aduci Taluva ca suntem mai multi curiosi (include /me). nu mai updatez lista momentan doar pentru acest joc.
- mihai
- Special Meeple

din pacate, in acest weekend plec din Bucuresti si nu pot ajunge la intalnirea de duminica. 
ramane pentru urmatoare intalnire...have fun!(as always!)
ramane pentru urmatoare intalnire...have fun!(as always!)
-
Ioana
Pregatiti-va sufleteste pentru inca 2 persoane duminica, pentru ca venim si noi!
- VickdaReaper
- Super Moderator

In principiu, ar trebui sa apar si yo!, dar e posibil ca sederea mea sa nu fie una de lunga durata. Mai vedem la locul faptei ce si cum...
-
marian
Din fericire voi ajunge si eu +1 si pot aduce Warhammer invasion si smallworld 
-
adixor
Ne-am strans pana la urma:
adixor + chrislove - Battlestar Galactica, Agricola, Le Havre, Tales of the Arabian Nights, Tobago
ioana + dan
MandrulDuce + 1 - Taluva
Had3z
mezak
gonzale_s + 1
bibicu - Galaxy Trucker
vickdareaper
dana - amica adixor
marian + 1 - Warhammer Invasion
tasurinchi + 1 - Stronghold
Marian, te-am trecut doar cu warhammer invasion. am zis sa nu mai avem multe jocuri de data asta la noi. ramasese sa fie 10, dar s-au mai strans oameni si am mai trecut warhammer (great 2 player more-or-less-filler).
suntem 18 pana la urma.. wow.. nu eram nici 7-8 acum cateva zile.
Ioana, a ramas 12:30 duminica?
adixor + chrislove - Battlestar Galactica, Agricola, Le Havre, Tales of the Arabian Nights, Tobago
ioana + dan
MandrulDuce + 1 - Taluva
Had3z
mezak
gonzale_s + 1
bibicu - Galaxy Trucker
vickdareaper
dana - amica adixor
marian + 1 - Warhammer Invasion
tasurinchi + 1 - Stronghold
Marian, te-am trecut doar cu warhammer invasion. am zis sa nu mai avem multe jocuri de data asta la noi. ramasese sa fie 10, dar s-au mai strans oameni si am mai trecut warhammer (great 2 player more-or-less-filler).
suntem 18 pana la urma.. wow.. nu eram nici 7-8 acum cateva zile.
Ioana, a ramas 12:30 duminica?
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
gonzales na comfirmat. Deci am fi vreo 16. Sweet 
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- tasurinchi
- King Meeple

Salut,
Puneti-ma si pe mine pe lista pentru duminica daca mai este loc. Eu vreau tare mult sa incerc Galaxy Trucker si, desi sunt deja destule jocuri, as avea doua propuneri din colectia proprie, in caz ca exista amatori:
1) http://www.boardgamegeek.com/boardgame/41474/giro-ditalia-the-game- pentru amatorii de curse si/sau ciclism. Atentie, nu e roll and move, conteaza si norocul insa foarte putin spre zero.
2) http://www.boardgamegeek.com/boardgame/45986/stronghold- in principiu e un joc de doi, insa poate fi jucat si in 3 sau 4. Problema cu el este ca dureaza ceva explicatul, fiindca are un regulament cam stufos (de aceea, daca exista doritori, as recomanda citirea acestuia in prealabil).
In fine, m-am trezit cam tarziu cu propunerile asa ca, daca nu are chef nimeni de ele, nu-i bai.
Puneti-ma si pe mine pe lista pentru duminica daca mai este loc. Eu vreau tare mult sa incerc Galaxy Trucker si, desi sunt deja destule jocuri, as avea doua propuneri din colectia proprie, in caz ca exista amatori:
1) http://www.boardgamegeek.com/boardgame/41474/giro-ditalia-the-game- pentru amatorii de curse si/sau ciclism. Atentie, nu e roll and move, conteaza si norocul insa foarte putin spre zero.
2) http://www.boardgamegeek.com/boardgame/45986/stronghold- in principiu e un joc de doi, insa poate fi jucat si in 3 sau 4. Problema cu el este ca dureaza ceva explicatul, fiindca are un regulament cam stufos (de aceea, daca exista doritori, as recomanda citirea acestuia in prealabil).
In fine, m-am trezit cam tarziu cu propunerile asa ca, daca nu are chef nimeni de ele, nu-i bai.
-
adixor
te-am trecut pe lista mai sus, dar hai sa pastram numarul de jocuri sub control. Sunt interesat mai ales de Stronghold, dar il lasam pe alta data. Oricum iti voi aduce cu aceasta ocazie si Tobago.
adixor
adixor
-
Ioana
A ramas pentru ora 12:30 duminica. Adixor, totusi imi par a fi un pic cam putine jocuri... mai ales ca gasca a crescut 
Ca tot se vorbea pe forum zilele acestea de wargames as avea chef de-un BattleLore sau Memoir '44. Mai e cineva tentat?
Ca tot se vorbea pe forum zilele acestea de wargames as avea chef de-un BattleLore sau Memoir '44. Mai e cineva tentat?
-
adixor
ce-as juca un memoir.. 2.. 5..20. dar nu cred ca-l are nimeni. battlelore nu prea ma atrage desi in caz de urgenta (no memoir) as incerca.
tasurinchi, adu atunci Stronghold ca vad ca Ioana (si chrislove) zic ca mai e nevoie de jocuri..
tasurinchi, adu atunci Stronghold ca vad ca Ioana (si chrislove) zic ca mai e nevoie de jocuri..
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mie mi se par ca ar fi cam putine jocuri. Fara sa vreau sa denigrez sau altceva de genul, mi se pare ca sunt doar 4 jocuri cu adevarat ample, iar in rest sunt mai mult filler-e. Cel putin asta e parerea mea! Cred ca mai trebuiesc vre-o 2, 3 jocuri mai "mari"...
Pentru mine nu ar fi atat de rau, pentru ca as juca un BSG si un Agricola/Le Havre si mi-ar cam ocupa tot timpul (in conditiile in care s-ar putea sa nu am atat de mult timp la dispozitie
)...
Yo! unul as vrea sa incerc si Dominion Alchemy de data asta (e o carte acolo pe care trebuie musai sa o joc). Si as putea sa aduc Dominion Intrigue ca sa avem o baza de carti de baza (
)... Asta daca mai vrea si altcineva si il si aduce cineva... 
Pentru mine nu ar fi atat de rau, pentru ca as juca un BSG si un Agricola/Le Havre si mi-ar cam ocupa tot timpul (in conditiile in care s-ar putea sa nu am atat de mult timp la dispozitie
Yo! unul as vrea sa incerc si Dominion Alchemy de data asta (e o carte acolo pe care trebuie musai sa o joc). Si as putea sa aduc Dominion Intrigue ca sa avem o baza de carti de baza (
-
had3z
-
chrislove
Alchemy sunt si eu curioasa, nu am apucat sa il vad.
ce jocuri "serioase" sa mai aducem? nu stiu cati sunt dispusi de jocuri mai lungi.
ce jocuri "serioase" sa mai aducem? nu stiu cati sunt dispusi de jocuri mai lungi.
- tasurinchi
- King Meeple

@adixor: Ok, aduc Stronghold. Si poti scoate +1 de la mine fiindca cel mai probabil o sa vin neinsotit.
Da, da, si eu vreau Citadels.had3z wrote:poate aduceti citadels, mie imi place la nebunie