Salut!
Am si eu de vanzare o mica gramajoara de AGoT LCG si anume:
Core Set - ca nou, cateva jocuri cu cartile in sleeves, deck de Lannister nefolosit, tokens, pawns, totul acolo.
Stark Deluxe Expansion, Lords of Winter - tot cateva jocuri in sleeveuri
Greyjoy Deluxe Expansion, Kings of the Sea - unul din cele 3 pachete scos din tipla, rasfoit, pus la loc. Celelalte 2 pachete inca nedesfacute. Nefolosit.
The Great Fleet, Refugees of War si Battle of Blackwater Bay - toate in aceeasi stare: luate, scoase din tipla, rasfoite, puse la loc. Nefolosite.
Preturile sunt dupa cum urmeaza:
Core Set - 110
Stark Deluxe - 90
Greyjoy Deluxe - 100
Fiecare dintre cele 3 pachete mici - 40
Daca mi le ia cineva pe toate de pe cap, mai vorbim despre reduceri. Altfel mai sunt dispus sa scad, dar starea excelenta in care se afla toate componentele n'or sa duca pretul foarte jos.
Cumparatori din Bucuresti sunt preferati, altfel vorbim despre transport daca si cand e cazul.
Also, pentru cei ce nu stiu despre ce e vorba, scurta prezentare de gameplay pe 'tube:
http://www.youtube.com/watch?v=NRoMga4-w88
Pe scurt, AGoT ia marile case din seria A Song of Ice and Fire a lui George R. R. Martin si le transpune intr'un mediu de joc cu carti. Factiuni cat cuprinde, fiecare cu abilitati specifice, avantaje, dezavantaje si o intreaga armata de unitati si tactici care pot fi combinate in feliu si chip. De asemenea au loc concursuri cu ghiotura atat la nivel national cat si international.
Cheers!
Vand A Game of Thrones LCG Core Set si expansiuni
-
grizzlyface
Vand A Game of Thrones LCG Core Set si expansiuni
Last edited by grizzlyface on 27 Mar 2014, 00:45, edited 3 times in total.
-
grizzlyface
Re: Vand A Game of Thrones LCG Core Set si expansiuni
Usoara scadere de preturi, astept oferte 
Cheers!
Cheers!