Bun, va ca se comenteaza macar pe subiect.
Nu ma asteptam sa fie ceva revolutionar, dar vroiam sa vad impresii.
Cred ca pana acum o sa fac schimburi de genul acesta doar cu Rautz

))
Desi momentan sunt plecat din tara eu unul as face astfel de schimburi atunci cand revin pe meleaguri pitoresti...respectiv martie-aprilie. Pentru mine varianta de a merge la o cafenea de jocuri a iesit putin din discutie..pentru ca singura incercare a lasat un gust putin amar. De aceea si incercam oarecum sa vin cu o idee.
O sa va mai impartasesc o experienta, mai putin placuta.
Cativa ani(2 cred), am folosit acest forum strict pentru a cumpara un joc sau a vinde altul. Ulterior, de cand mi-am imbogatit mini colectia de jocuri si de cand s-a dezvoltat microbul am inceput sa investighez si alte sectiuni ale acestui forum. Am fost placut surprins. Cred ca am reusit sa citesc majoritatea topicurilor cu postari din ele..cat mi-a permis timpul. Insa intr-o zi m-am hotarat ca vreau o schimbare si ca vreau sa ies la o cafenea de profil. Asta pentru a mai cunoaste persoane cu aceleasi interese si pentru a juca si altceva nou. Am inceput sa citesc pe forum unde se intampla astfel de adunari..totul perfect. Toate astea se intamplau dupa intalnirea de la Sighisoara unde mi-am dorit sa ajung insa am fost prins cu alte treburi, insa l-am tot tinut in sah pe Chuckila..ba vin ba nu mai vin.. Mi-a parut rau..dar poate data viitoare.
Revenind la oile noastre.. intamplarea facea ca aveam de luat un joc trimis de Alia care venea prin comisi voiajori (Luana si Mihai - le multumesc inca odata pe aceasta cale). Am decis sa merg in Lente! L-am anuntat pe Mihai pentru o rezervare. Totul era stabilit. Se anunta o seara interesanta, plina de jocuri.
Am ajuns in Lente.. era pentru prima oara.. intru, oarecum timid la inceput.. nu stiam cum ar trebuie sa salut oamenii, asa ca din pragul usii arunc o privire in jur si salut tot localul.. Surpiza..nu a raspuns nimeni.. 2-3 priviri ma atintisera fara sa schiteze mare lucru... m-au studiat din cap pana in picioare apoi si-au vazut de joc.
Eram cu prietena mea..cred ca a fost salvarea mea
M-am asezat la o masa si am intrebat de Mihai ca doar el se ocupa de organizare si ma asteptam sa-l cunoasca lumea.. Chelneritele habar nu aveau cine este si ce se intampla in seara respectiva, de parca ar fi fost prima data cand oamenii se strangeau la joaca. L-am identificat pe Mihai, desi am stat sa-si termine cateva partide intense de joc ca sa nu-l deranjez. 70-80% dintre oameni jucau magic the gathering. Toti pareau sa se cunoasca intre ei si sa nu dea 2 bani pe un strain intrat pe usa pentru a se integra si el.
Am vorbit cu Mihai l-am intrebat care e procedura, cum putem sa interactionam si noi cu altii. Nu cunosteam pe nimeni. Mi-a spus ca urmeaza sa-si termine anumite persoane deja jocurile incepute si ca sunt toti foarte prietenosi si sa am curaj. Bun, suna foarte bine, desi aveam dubiile mele de la intrarea in local.
M-am dus pe la mese incetisor uitandu-ma cum se joaca diverse persoane diverse jocuri. Puteam sa vad in privirea lor ca erau iritati de prezenta mea, asa ca i-am intrebat daca sunt tentati de 3 jocuri pe care le carasem cu mine. Reactiile au fost impartite si ma simteam ca un ciudat..sau ca un cersetor. Raspunsul primit a fost un daahh..sa ne terminam jocul si vedem..
M-am intors cumintel la masa si am inceput sa ma joc ALhambra si Timeline cu prietena(ce am gasit si eu dispobil in cafenea).. Tot asteptam sa termine altii partidele deja incepute si sa ne cheme si pe noi..
Trecusera deja 3 ore cand am constatat ca nu avea sa se intample nimic. M-am ridicat din nou de la masa pentru o tura de control si toti pe care ii abordaseram aveau deja alte jocuri pe masa si s-au facut ca ploua. A fost momentul cand am realizat ca e timpul sa cer nota si sa ma deplasez cu fruntea sus spre casa..
Am salutat din nou sala si din nou a fost liniste si pace.. am plecat cum am venit.. macar recuperasem jocul de la Alia

))
Grupurile sunt deja formate. Oamenii se cunosc majoritatea intre ei. Este destul de greu sa patrunzi intr-un astfel de cerc daca nu cunosti pe nimeni.
Poate pur si simplu am avut eu ghinion in seara respectiva, nu acuz pe nimeni de nimic.. Doar imi impartaseam "prima experienta".
Spun toate astea si din alta experienta. Acum cativa ani mi-am cumparat o motocicleta. Capatasem ceva experienta insa nu prea aveam cu cine sa ma plimb..asa ca am incercat sa merg si eu la diverse intalniri sa ma imprietenesc cu oamenii.. A fost imposibil. Nimeni nu te baga in seama daca erai nou-venit si riscai sa iti pierzi timpul si sa regreti ca te-ai dus la acea intalnire. Am luat taurul de coarne cum s-ar spune si mi-am facut grupul meu moto pe facebook. Pana in ziua de azi am adunat circa 1500 de indieni (cum imi place mie sa-i alint) si toate intalnirile au fost geniale. Ne strangeam pana la 50 de motociclisti pe seara si colindam Bucurestiul. II cunosteam pe toti care veneau la aceste intalniri si incurajam oamenii sa participe si de fiecare data cand se anunta cineva nou ma asiguram ca ma duceam eu sa-l caut si sa ma asigur ca nu regreta ca a venit si ca oamenii sunt prietenosi insa trebuie sa existe o oarecare initiativa. Si eu am fost in locul lor candva si a fost groaznic.
Drept urmare solutii exista, trebuie doar aplicate
Am scris toate astea nu pentru a poza pe victima..haha..departe de mine acest gand.. insa am vazut ca Flopo de exemplu si-a intrat in drepturi de organizator si mai sunt cativa care se ocupa de astfel de evenimente.. Poate invatam cu totii ceva de aici.. poate noii veniti o sa fie incurajati sa mai participe la astfel de intalniri si o sa marim comunitatea si asa mica cum este..
Nu stiu daca trebuia sa postez toate astea aici sau la rubrica de intalniri..dar daca tot am deschis un topic..sa-mi spuneti daca are rost sa-l mut prin alta parte sau nu
Multumesc!
Rautz wrote: cineva mi-a indoit una din carti in 8.
cata dexteritate