Schimburi Temporare

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
nqq
King Meeple
King Meeple

Re: Schimburi Temporare

14 Jan 2014, 13:32

hai k devine interesant topicul asta...

as adauga si eu cate ceva...

1. Cu cea mai mare placere as imprumuta un joc cuiva de pe forum sau unui prieten mai apropiat(chiar aseara am imprumutat cuiva ticket to ride europa,pt k am jucat in weekend la mine si le-a placut si au vrut si ei sa joace amn2)..acest lucru ma bucurat ,sa pot sa-i ajut si sa se bucure si ei de acest microb numit boardgaming.( cu atat mai bine pt mine ca o sa le "bag pe gat" si alte jocuri :twisted: :D )

2. In grupul meu de prieteni sunt singurul care are jocuri.Pt revelion am achizitionat special cateva jocuri pt a le juca in mai multi,sa ne bucuram de ele.Am investit timpul meu si banii mei si pt distractia altora.(asta chiar nu conteaza)....DAR... sa vad ca se indoaie cartile(la sabotor unii le tineau de le faceau barcute),ca se varsa ceva pe joc,ca se pune pe masa murdara jocul.....asta chiar ma deranjeaza si le fac observatie si le explic si dc trebuie sa aibe grija de ele. si cine intelege...intelege..cine nu...nu...

3. Chestia cu linsu degetelor si mancatu semintelor,chipsuri,floricele...etc...e f greu sa o stapanesti...(Partenera de joc ma santajeaza,ea nu se poate abtine sa manace pufuleti cand jucam cate ceva,mereu ii zic sa manance inatai si dupaia sa jucam ,dar imi zice ca daca nu o las nu se mai joaca cu mine...:(..deci cedez ... din cauza asta exista sleevuri...

4.Daca imprumut si se pierde o carte/tren/meeple etc sau se indoaie ceva care afecteaza jocul...asta inseamna 2 lucruri : dezamagire totala si nicioadata acea persoana nu o sa mai primeasca nimik imprumut.

Pana la urma ...fiecare face ce vrea cu jocurile lui,le joaca cu cine vrea,cum vrea si cand vrea....

cristianf
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 13:42

Aaaaaaah.. am inteles. Si eu care credeam ca ati jucat cu Hulk :lol:

Chuckila
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 13:42

Si la mine este ciudat. Eu sunt extrem de miserupist din fire pentru orice chestie materiala, mai putin jocuri. Prietenii mei ma stiu, daca am 5 lei, sau 100 lei in buzunar, toti avem 5 lei sau 100 lei. Ii mancam, bem, ne distram si asta este, maine e o alta zi. Ne facem griji atunci.

Din pacate, cu jocurile nu pot fi asa. Cred ca la Hajdu mi s-a spus ca sunt "Hitler al jocurilor de societate" - nu e tocmai ceea ce imi doresc sa fiu :lol:

Chiar si asa, in acest moment am imprumutate vreo 8-10 jocuri (3 le recuperez maine la Red Goblin :D). Si de revelion cred ca erau catre 25.

Prietenii carora le imprumut, le spun dinainte care sunt asteptarile mele: sa nu le joace in momentul in care servesc ceva la masa, fiindca odata intrata murdaria in carti, nu prea o mai pot scoate (din pacate nu am sleeves la toate jocurile). Sa nu le indoaie si sa nu le bage in gura, fiindca un joc odata marcat isi pierde din farmec (mai stau o tura, nu trag acum carti, ca vine aia indoita care stiu ca e 7-le de rosu, etc). Sa verifice jocul la final, astfel incat sa il primesc complet, asa cum l-am dat. Si incerc sa explic aceste lucruri cat mai frumos, astfel incat nimeni sa nu se simta atacat ca "ii scolesc".

Consider ca este un schimb corect - fiecare se simte bine de cel putin 2 ori: ei se simt bine ca primesc jocuri. Apoi se simt bine jucandu-le. Eu ma simt bine cand vad ca lumea este interesata de acest fenomen. Si ma mai simt odata bine cand le primesc inapoi in acelasi mod in care le-am dat.

Daca le primesc in alta stare decat le-am dat, fiecare stie ce se va intampla in continuare. Va fi bine primit sa joace jocurile cu mine, atat timp cat voi fi si eu prin preajma, insa nu le voi mai imprumuta jocurile altadata. Sau cel putin nu pana imi trece :D (da, am imprumutat dupa ce mi-au fost afectate ... :roll: )

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 13:57

Bun, va ca se comenteaza macar pe subiect.
Nu ma asteptam sa fie ceva revolutionar, dar vroiam sa vad impresii.

Cred ca pana acum o sa fac schimburi de genul acesta doar cu Rautz :)))

Desi momentan sunt plecat din tara eu unul as face astfel de schimburi atunci cand revin pe meleaguri pitoresti...respectiv martie-aprilie. Pentru mine varianta de a merge la o cafenea de jocuri a iesit putin din discutie..pentru ca singura incercare a lasat un gust putin amar. De aceea si incercam oarecum sa vin cu o idee.
O sa va mai impartasesc o experienta, mai putin placuta.

Cativa ani(2 cred), am folosit acest forum strict pentru a cumpara un joc sau a vinde altul. Ulterior, de cand mi-am imbogatit mini colectia de jocuri si de cand s-a dezvoltat microbul am inceput sa investighez si alte sectiuni ale acestui forum. Am fost placut surprins. Cred ca am reusit sa citesc majoritatea topicurilor cu postari din ele..cat mi-a permis timpul. Insa intr-o zi m-am hotarat ca vreau o schimbare si ca vreau sa ies la o cafenea de profil. Asta pentru a mai cunoaste persoane cu aceleasi interese si pentru a juca si altceva nou. Am inceput sa citesc pe forum unde se intampla astfel de adunari..totul perfect. Toate astea se intamplau dupa intalnirea de la Sighisoara unde mi-am dorit sa ajung insa am fost prins cu alte treburi, insa l-am tot tinut in sah pe Chuckila..ba vin ba nu mai vin.. Mi-a parut rau..dar poate data viitoare.
Revenind la oile noastre.. intamplarea facea ca aveam de luat un joc trimis de Alia care venea prin comisi voiajori (Luana si Mihai - le multumesc inca odata pe aceasta cale). Am decis sa merg in Lente! L-am anuntat pe Mihai pentru o rezervare. Totul era stabilit. Se anunta o seara interesanta, plina de jocuri.

Am ajuns in Lente.. era pentru prima oara.. intru, oarecum timid la inceput.. nu stiam cum ar trebuie sa salut oamenii, asa ca din pragul usii arunc o privire in jur si salut tot localul.. Surpiza..nu a raspuns nimeni.. 2-3 priviri ma atintisera fara sa schiteze mare lucru... m-au studiat din cap pana in picioare apoi si-au vazut de joc.
Eram cu prietena mea..cred ca a fost salvarea mea :P
M-am asezat la o masa si am intrebat de Mihai ca doar el se ocupa de organizare si ma asteptam sa-l cunoasca lumea.. Chelneritele habar nu aveau cine este si ce se intampla in seara respectiva, de parca ar fi fost prima data cand oamenii se strangeau la joaca. L-am identificat pe Mihai, desi am stat sa-si termine cateva partide intense de joc ca sa nu-l deranjez. 70-80% dintre oameni jucau magic the gathering. Toti pareau sa se cunoasca intre ei si sa nu dea 2 bani pe un strain intrat pe usa pentru a se integra si el.

Am vorbit cu Mihai l-am intrebat care e procedura, cum putem sa interactionam si noi cu altii. Nu cunosteam pe nimeni. Mi-a spus ca urmeaza sa-si termine anumite persoane deja jocurile incepute si ca sunt toti foarte prietenosi si sa am curaj. Bun, suna foarte bine, desi aveam dubiile mele de la intrarea in local.
M-am dus pe la mese incetisor uitandu-ma cum se joaca diverse persoane diverse jocuri. Puteam sa vad in privirea lor ca erau iritati de prezenta mea, asa ca i-am intrebat daca sunt tentati de 3 jocuri pe care le carasem cu mine. Reactiile au fost impartite si ma simteam ca un ciudat..sau ca un cersetor. Raspunsul primit a fost un daahh..sa ne terminam jocul si vedem..

M-am intors cumintel la masa si am inceput sa ma joc ALhambra si Timeline cu prietena(ce am gasit si eu dispobil in cafenea).. Tot asteptam sa termine altii partidele deja incepute si sa ne cheme si pe noi..
Trecusera deja 3 ore cand am constatat ca nu avea sa se intample nimic. M-am ridicat din nou de la masa pentru o tura de control si toti pe care ii abordaseram aveau deja alte jocuri pe masa si s-au facut ca ploua. A fost momentul cand am realizat ca e timpul sa cer nota si sa ma deplasez cu fruntea sus spre casa..
Am salutat din nou sala si din nou a fost liniste si pace.. am plecat cum am venit.. macar recuperasem jocul de la Alia :)))

Grupurile sunt deja formate. Oamenii se cunosc majoritatea intre ei. Este destul de greu sa patrunzi intr-un astfel de cerc daca nu cunosti pe nimeni.
Poate pur si simplu am avut eu ghinion in seara respectiva, nu acuz pe nimeni de nimic.. Doar imi impartaseam "prima experienta".

Spun toate astea si din alta experienta. Acum cativa ani mi-am cumparat o motocicleta. Capatasem ceva experienta insa nu prea aveam cu cine sa ma plimb..asa ca am incercat sa merg si eu la diverse intalniri sa ma imprietenesc cu oamenii.. A fost imposibil. Nimeni nu te baga in seama daca erai nou-venit si riscai sa iti pierzi timpul si sa regreti ca te-ai dus la acea intalnire. Am luat taurul de coarne cum s-ar spune si mi-am facut grupul meu moto pe facebook. Pana in ziua de azi am adunat circa 1500 de indieni (cum imi place mie sa-i alint) si toate intalnirile au fost geniale. Ne strangeam pana la 50 de motociclisti pe seara si colindam Bucurestiul. II cunosteam pe toti care veneau la aceste intalniri si incurajam oamenii sa participe si de fiecare data cand se anunta cineva nou ma asiguram ca ma duceam eu sa-l caut si sa ma asigur ca nu regreta ca a venit si ca oamenii sunt prietenosi insa trebuie sa existe o oarecare initiativa. Si eu am fost in locul lor candva si a fost groaznic.

Drept urmare solutii exista, trebuie doar aplicate :)

Am scris toate astea nu pentru a poza pe victima..haha..departe de mine acest gand.. insa am vazut ca Flopo de exemplu si-a intrat in drepturi de organizator si mai sunt cativa care se ocupa de astfel de evenimente.. Poate invatam cu totii ceva de aici.. poate noii veniti o sa fie incurajati sa mai participe la astfel de intalniri si o sa marim comunitatea si asa mica cum este..

Nu stiu daca trebuia sa postez toate astea aici sau la rubrica de intalniri..dar daca tot am deschis un topic..sa-mi spuneti daca are rost sa-l mut prin alta parte sau nu

Multumesc!

Rautz wrote: cineva mi-a indoit una din carti in 8.
cata dexteritate :P

nqq
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 14:09

aiurea prima experienta. Pacat....poate trebuia sa vb mai mult pe forum aici intai si sa discuti cu unu/altul ce jocuri sa joci eventual...zic si eu...

deja ma ingrijorez avand in vedere k nu am reusit sa ajung nici eu la nicio intalnire saptamanala pana acum...dar pana ala urma daca probabil s-a mai schimbat de acum 2 ani abordarea :))

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 14:14

haha..poate nu m-am facut inteles..toata actiunea s-a desfasurat in octombrie 2013 :))

dar da, am ajuns si eu la concluzia ca ar fi trebuit sa socializez un pic mai mult pe forum inainte de o astfel de iesire indrazneata din partea mea, dar na..asa s-a intamplat..

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

14 Jan 2014, 14:16

Imi pare rau ca ai inceput cu stangul :(

Voiam sa-ti spun ca mi s-a intamplat de destul de multe ori (Mihai stie :) ) sa merg in Lente si sa ma intorc, nelegandu-se nimic. Asta se intampla pentru ca cei mai multi posteaza pe forum ca vin cu cutare sau cutare joc si isi formeaza masa dinainte. Am invatat si incerc sa aranjez si eu inainte de a ajunge, altfel te trezesti singur la masa. E si normal sa fie asa, daca nu ne-am puncta ar fi un haos total.
Si eu am avut o prima zi in Lente, cand nu cunosteam pe absolut nimeni, nici de Mihai n-auzisem. Am cumparat un joc de la Methos, el mi-a zis de serile de marti si m-a incurajat sa vin. Cand am ajuns am vazut ca Methos nu era :o :? Am fost intampinata minunat, am jucat cu Plu, cu Adrim si Claudia, a fost o seara nemaipomenita, care m-a facut sa revin. Mai incearca, o sa-ti placa. Tot ce trebuie sa faci e sa postezi pe forum, la subiectul cu intalnirea saptamanala, fie sa propui un joc, fie sa semnezi de participare la altul. Give it a try :D

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

14 Jan 2014, 14:24

Cred ca ai avut si ghinion ... probabil ca oamenii venisera cu programu gata facut ( hai maine ca ne strangem x sa jucam y care se joaca in x ).
100% poti fixa intalniri de joaca aici cu persoane pe care nu le stii si totu sa fie ok doar ca trebe un pic de organizare ca altfel daca te duci la plesneala risti sa fii in plus si cand zic in plus adica chiar nu te pot include , nu ca nu ar vrea.
Daca de exemplu , intrai in cafenea si le tipai un pic :
"Aloo oameni buni putina liniste .. eu am aterizat acum de pe Planeta Epsilon si tre sa joc ceva rapid ca altfel intru in criza asa ca sa ma chemati ca sunt la masa asta..da ?... aloo ..aici !(si aratai cu degetu) .. mersi . God bless you ." sigur se intampla ceva.
Daca nu pun botu inseamna ca tre sa schimbi cafeneaua.

Referitor la jocuri+imprumuturi , eu personal nu consum nimic acasa cand ma joc (seminte,floricele etc) asa ca .. Chuckila ma alinta "micul meu Goebbels"

nqq
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 14:31

Teddy wrote:haha..poate nu m-am facut inteles..toata actiunea s-a desfasurat in octombrie 2013 :))

dar da, am ajuns si eu la concluzia ca ar fi trebuit sa socializez un pic mai mult pe forum inainte de o astfel de iesire indrazneata din partea mea, dar na..asa s-a intamplat..

ups. ma'bad

pana la urma asta e ideea...o discutie cu cateva zile inainte pe forum ce si cum... :D

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 14:32

Eh, acum nu va imaginati ca ma dau batut cu una cu doua.. poate doar la a 3-a hahah

Cu siguranta voi mai merge la astfel de seri, dar macar acum ma consider mai experimentat in ceea ce priveste aspectul intalnirilor si voi incerca sa stabilesc in prealabil un joc.

Insa cred ca voi avea o mica retinere in a merge in Lente :P

Intre timp am mai schimbat impresii cu cativa useri insa in mare parte de la sectiunea "bursa", pentru ca in general nu ma rezum doar la "vrei jocul x pentru jocul y" sau "nu sunt interesat" mai stau si la povesti pe langa subiect si imi exprim parerile daca userul respectiv permite o astfel de discutie.. si au mai fost cativa care se plangeau de Lente de exemplu cum ca este in mare parte intalnire pentru Magic the gathering si ca te duci degeaba..

Altii imi spuneau ca am fost eu foarte ghinionist si ca ei au avut norocul sa cunoasca niste oameni minunati in Lente..dar ca peste tot, parerile sunt impartite.

Inca ma gandesc daca sa repostez experienta cu Lente la rubrica intalniri..cu ocazia asta poate se sesizeaza cumva organizatorii..Ma gandesc eu ca in fond, scopul intalnirilor de profil se doresc a fi un succes, de a aduce oamenii mai aproape si de a pleca de acolo cu gandul la ce vei juca data viitoare cand participi..

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 14:34

Foarte tare ideea Rafy..haha..asa voi face..si imi iau si pijamaua de tigru..lol..
macar sa ma creada ca sunt nebun :P

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

14 Jan 2014, 14:39

da..eventual sa puna la intrare un negru de 2m imbracat in cauciuc sa-ti puna o laba dupa gat cand intri si sa-ti susure in ureche:
"Are you here to play something , you sexy thing, you"

Rautz

14 Jan 2014, 14:51

Fara un plan dinainte stabilit pe forum nici eu nu ma duc la intalniri, risti sa fie facute grupurile deja, sau sa se joace ceva ce nu-ti face placere.

Sau sa-ti zica Luana(26oct) 'mai dureaza 5 minute' la fiecare jumate de ora :P

mihai
Special Meeple
Special Meeple

14 Jan 2014, 14:54

Salut Teddy,

nu comentez la partea de schimburi, fiecare are propria parere despre colectia proprie...

legat la partea de intalniri, in seara respectiva a fost o serie de "succesiuni" de evenimente care au facut ca sa nu ajungi la nici o masa...eu nu stiam atunci cine esti (nu asta e important) dar nu am cum sa fortez lumea sa joace cu cineva sau sa opreasca un joc ca sa inceapa alt joc cu alte persoane. sunt si oameni care vin "targetati" pe jocuri, totul e programat ca la NASA, sunt oameni care vin si pur si simplu joaca ceva cu cineva/oricine.

In Lente este o cafenea in care vin si persoane care nu se joaca, nu cred ca cei care sunt la mese trebuie sa salute pe oricine intra pe usa.

Daca decizi sa nu mai vii in Lente, este decizia ta si nu este nici o problema. Eu spun ca a fost atunci o experienta nereusita si nu trebuie luata ca regula dar din nou, este decizia ta.

Prefer sa ma limitez la acest lucru pentru a raspunde la ce ai zis tu, ai mai sus si din experienta altora care au venit in Lente...oricum spor la joaca in continuare, asta e ce e importanta ;)

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

14 Jan 2014, 15:34

Teddy wrote:Acum cativa ani mi-am cumparat o motocicleta. Capatasem ceva experienta insa nu prea aveam cu cine sa ma plimb..asa ca am incercat sa merg si eu la diverse intalniri sa ma imprietenesc cu oamenii.. A fost imposibil. Nimeni nu te baga in seama daca erai nou-venit si riscai sa iti pierzi timpul si sa regreti ca te-ai dus la acea intalnire. Am luat taurul de coarne cum s-ar spune si mi-am facut grupul meu moto pe facebook. Pana in ziua de azi am adunat circa 1500 de indieni (cum imi place mie sa-i alint) si toate intalnirile au fost geniale. Ne strangeam pana la 50 de motociclisti pe seara si colindam Bucurestiul. II cunosteam pe toti care veneau la aceste intalniri si incurajam oamenii sa participe si de fiecare data cand se anunta cineva nou ma asiguram ca ma duceam eu sa-l caut si sa ma asigur ca nu regreta ca a venit si ca oamenii sunt prietenosi insa trebuie sa existe o oarecare initiativa.
count me in la iesirea cu motocicleta....a mea a stat tot anul trecut in garaj! ale dracu boardgameuri, mi-au mancat viata! acum am realizat asta...he he. era o gluma chestia cu boardgameurile....dar treaba cu motorul este serioasa. Chiar as scoate-o pe Suzuki la lumina....ca a facut panze de paianjen in garaj....nici nu mai stiu ce culoare are de cand nu am vazut-o...
Care este grupul de pe FB?

Faza cu Lente nu trebuie generalizata, asa cum a zis si Mihai despre care nu pot sa zic ca nu e o gazda buna. Eu de cate ori am fost m-am simtit ok. Intr-adevar sunt baieti/fete foarte concentrati in jurul unui joc. Eu cred ca si daca ar lua foc Lente nu ar ridica okii sa vada ce se intampla, asa ca nu trebuie sa te superi ca nu ai fost salutat...he he. Data viitoare va fi mai bine. Cand vei intra sa spui asa: "Salut! Eu sunt Teddy. S-a auzit? Teddy!"...o sa isi aduca aminte fiecare de tine...si sa vezi ce misto o sa fie...ori pleci batut ori ramai sa te joci la greu!...he he
HACK OR GET WHACKED!

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 15:48

mihai wrote:legat la partea de intalniri, in seara respectiva a fost o serie de "succesiuni" de evenimente care au facut ca sa nu ajungi la nici o masa...eu nu stiam atunci cine esti (nu asta e important) dar nu am cum sa fortez lumea sa joace cu cineva sau sa opreasca un joc ca sa inceapa alt joc cu alte persoane. sunt si oameni care vin "targetati" pe jocuri, totul e programat ca la NASA, sunt oameni care vin si pur si simplu joaca ceva cu cineva/oricine.

Nu am acuzat pe nimeni si sunt perfect constient ca tu personal nu aveai mare lucru in putinta.. ba din contra.. mi-a placut ca te-am cunoscut si cat ti-a stat in putere ai incercat sa intrebi in stanga si in dreapta..
Doar mi-am impartasit experienta..

Acum stiu ca trebuie planificat totul cu cateva zile inainte.. insa ma intreb daca toti stiu chestia asta?! Evident ca veteranii stiu cum stau lucrurile..dar ma gandesc ca pentru viitor, daca se mai gasesc rataciti ca mine care intr-o zi decid ca vor merge la o astfel de intalnire fara sa stabileasca nimic in prealabil mai mult ca sigur ca vor avea parte de aceeasi experienta nefasta.. Drept urmare as sugera un astfel de topic special pentru cei care nu au mai participat la intalniri, tocmai pentru a evita pe cat posibil ceva asemanator..

Bun, ca sa iau taurul de coarne si de aceasta data..o sa fac eu un astfel de topic, insa sa-mi spuneti unde exact..
La sectiunea intalniri/evenimente este ok? Ma gandesc ca daca intra un incepator pe acolo pentru a se informa despre o intalnire ar da cu nasul si de acest nou topic..

pareri?
Last edited by Teddy on 14 Jan 2014, 15:59, edited 1 time in total.

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 15:52

fl0po wrote: count me in la iesirea cu motocicleta....a mea a stat tot anul trecut in garaj! ale dracu boardgameuri, mi-au mancat viata! acum am realizat asta...he he. era o gluma chestia cu boardgameurile....dar treaba cu motorul este serioasa. Chiar as scoate-o pe Suzuki la lumina....ca a facut panze de paianjen in garaj....nici nu mai stiu ce culoare are de cand nu am vazut-o...
Care este grupul de pe FB?
Stiam eu ca voi gasi motociclisti si pe aici :P

grupul de pe FB se numeste "moto" si tot eu iti voi da accept ;)

intre timp a mai scazut activitatea de acolo din moment ce eu sunt in Grecia de circa un an si jumatate..mai apar prin tara razlet, dar motocicletele mele sunt cu mine ..insa cred ca mi-au fost furate.. :P acum cand m-am intors dupa sarbatori nu mai erau...pam pam.. incerc sa aflu daca mi le-a mutat cineva.. :P

dar lasand asta, voi da sfoara in tara cand revin definitiv in tara sa adunam motociclistii boardgameri :P

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

14 Jan 2014, 16:13

Teddy wrote: Drept urmare as sugera un astfel de topic special pentru cei care nu au mai participat la intalniri, tocmai pentru a evita pe cat posibil ceva asemanator..

Bun, ca sa iau taurul de coarne si de aceasta data..o sa fac eu un astfel de topic, insa sa-mi spuneti unde exact..
La sectiunea intalniri/evenimente este ok? Ma gandesc ca daca intra un incepator pe acolo pentru a se informa despre o intalnire ar da cu nasul si de acest nou topic..

pareri?
Dupa cum ai vazut, nu toata lumea a nimerit intr-o zi asa "plina".
Mihai rezerva salile de joaca, el nu decide cine si cu cine si ce se joaca.
Deja exista un topic, al lui Mihai, pentru fiecare intalnire, in care ne lanseaza invitatia, ne invita sa confirmam (!) si ne spune ce mai e nou de jucat pe acolo. Acolo vei gasi si programul celor mai multi. Nu cred ca mai e necesar inca un topic, nu-mi dau seama ce-ar mai sta scris acolo. Orice incepator e invitat sa intre pe subiectul lui Mihai si sa puna toate intrebarile din lume.

Eu te sfatuiesc sa vii in lente, sa postezi la subiectul cu intalnirea si sa ai rabdare. Vor mai fi zile in care nu se leaga cum vrei tu, insa ideea principala e ca, daca vrei, o sa ai cu cine si ce juca berechet.

suf
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 16:13

Rautz wrote:A nu se intelege prin asta ca nu ne intereseaza.
Eu am foarte mare grija de jocurile altora, si in general de lucrurile altora.
Si de lucrurile mele am grija, doar ca nu fac mare caz cand se intampla sa se strice ceva.
Asta inteleg ca difera de la om la om. Indiferent ca unul face scandal si altul nu zice nimic, e vorba de cum isi priveste fiecare jocurile. Eu sunt exemplul extrem: sunt foarte trist cand am o carte indoita in jocul preferat. Nu pun o vina pe cel care a indoit-o, dar in mintea mea jocul e complet distrus si sunt in stare sa-mi cumpar altul. S-a intamplat sa vand un joc si sa-l cumpar din nou pentru ca se uzasera doua carti, sau era cutia frecata. Imi statea pe creier. Si da, as putea sa evit sa joc jocuri din motivul asta, pentru ca o bucata de carton pentru mine costa cat un joc intreg. La Math Trade-uri s-a intamplat sa astept un joc in stare foarte buna si sa primesc unul cu cutia turtita si explicatia "eu m-am straduit", asta dupa ce am dat pe el un joc mult mai valoros, asa ca n-as avea incredere in mai mult de 2-3 oameni pentru schimburi.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

14 Jan 2014, 16:22

suf wrote:Asta inteleg ca difera de la om la om. Indiferent ca unul face scandal si altul nu zice nimic, e vorba de cum isi priveste fiecare jocurile. Eu sunt exemplul extrem: sunt foarte trist cand am o carte indoita in jocul preferat. Nu pun o vina pe cel care a indoit-o, dar in mintea mea jocul e complet distrus si sunt in stare sa-mi cumpar altul. S-a intamplat sa vand un joc si sa-l cumpar din nou pentru ca se uzasera doua carti, sau era cutia frecata. Imi statea pe creier. Si da, as putea sa evit sa joc jocuri din motivul asta, pentru ca o bucata de carton pentru mine costa cat un joc intreg. La Math Trade-uri s-a intamplat sa astept un joc in stare foarte buna si sa primesc unul cu cutia turtita si explicatia "eu m-am straduit", asta dupa ce am dat pe el un joc mult mai valoros, asa ca n-as avea incredere in mai mult de 2-3 oameni pentru schimburi.
ma man suf!
parca am scris eu in paragraful citat..he he...eu chiar mi-am luat inca un joc ca sa nu mai vad o carte indoita...
HACK OR GET WHACKED!

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”