Intalnire ForumBoardGames.ro la RedGoblin, Cluj - 25.01.2014
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
Intalnire ForumBoardGames.ro la RedGoblin, Cluj - 25.01.2014
Pentru ca mai multa lume si-a exprimat dorinta de a juca ceva sambata, 25/01, va propun sa ne intalnim la Red Goblin pe Paris #21. Programul e de la 12:00 la 20:00, cu extindere pana la 22:00 daca dam telefon sa rezervam de azi.
Eu si Cristi am vrea sa jucam un Battlestar Galactica, si ne-ar mai trebui 3 oameni, incepand cu ora 13:00-14:00. Daca nu ne strangem destui pentru asta, atunci sunt (foarte) dispus sa joc si alte jocuri dintre cele de la RG (Power Grid, Civilization) sau de la mine din colectie. (Copia de Terra Mystica nu e disponibila pentru sambata, restul sunt.) Ca highlight-uri am Tzolk'in cu extensie, Brass, Village cu extensie, Might & Magic Heroes (daca aveti vreo 6-7 ore la dispozitie...), etc.
Eu si Cristi am vrea sa jucam un Battlestar Galactica, si ne-ar mai trebui 3 oameni, incepand cu ora 13:00-14:00. Daca nu ne strangem destui pentru asta, atunci sunt (foarte) dispus sa joc si alte jocuri dintre cele de la RG (Power Grid, Civilization) sau de la mine din colectie. (Copia de Terra Mystica nu e disponibila pentru sambata, restul sunt.) Ca highlight-uri am Tzolk'in cu extensie, Brass, Village cu extensie, Might & Magic Heroes (daca aveti vreo 6-7 ore la dispozitie...), etc.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Intalnire ForumBoardGames.ro la RedGoblin, Cluj - 25.01.
Hai sa sunam si sa cerem sala de joc pana la 22:00. Te ocupi tu Radu? Putem rezerva vreo 3 mese, cred ca o sa ne strangem atatia (poate chiar mai multi).
Eu vin, pot aduce cu mine: Russian Railroads, Agricola, Andean Abyss (daca reusesc sa ii re-citesc regulamentul, poate sa ma uit peste filmuletele de prezentare ale designerului), Vinhos, Troyes, Castles of Burgundy - cu ceva player boards suplimentare, Through the Ages, Trajan, LCG-uri de la FFG (Star Wars, Netrunner, LotR, Call of Cthulhu), Mage Knight, Luna aso aso.
Cred ca e mai usor sa vedeti ce am in colectie si daca vreti ceva, sa imi spuneti. Altfel, ce imi trage cu ochiul sambata dimineata, pun in plasa!
Eu vin, pot aduce cu mine: Russian Railroads, Agricola, Andean Abyss (daca reusesc sa ii re-citesc regulamentul, poate sa ma uit peste filmuletele de prezentare ale designerului), Vinhos, Troyes, Castles of Burgundy - cu ceva player boards suplimentare, Through the Ages, Trajan, LCG-uri de la FFG (Star Wars, Netrunner, LotR, Call of Cthulhu), Mage Knight, Luna aso aso.
Cred ca e mai usor sa vedeti ce am in colectie si daca vreti ceva, sa imi spuneti. Altfel, ce imi trage cu ochiul sambata dimineata, pun in plasa!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mai bine citesti primele 2-3 sectiuni din regulament si treci prin tutorial, e mai usor asa.Chuckila wrote:Andean Abyss (daca reusesc sa ii re-citesc regulamentul, poate sa ma uit peste filmuletele de prezentare ale designerului)
Sau citesti din regulament primele 2-3 sectiuni (ca sa sti cu ce se mananca harta si gameplay-ul), sectiunea despre cartile de joc (ca sa nu ai ambiguitati), sectiunea despre fazele de propaganda si cea despre cum se castiga. Restul citeste fiecare din player aid.
- paka
- King Meeple

Eu vin cu Sylla, League of Six si Masters of Venice, pe care inca nu am reusit sa le pun pe masa. Eventual pot sa aduc si Descent, ce ziceti, Vali, Istvan ?
-
vladV
- King Meeple

- mendocino
- Wizard Meeple

@Paka: dacă se optează pentru Descent mâine după masă, după 15 sunt liber, şi duminica e okay ptr mine, dar tot aşa, după 15 
-
miclossuprem
- Baby Meeple

- Corwin
- King Meeple

Ok, sun eu. Interesati de BSG vad ca tot nu sunt... Cristi, cred ca ne indreptam spre altceva din pacate.Chuckila wrote:Hai sa sunam si sa cerem sala de joc pana la 22:00. Te ocupi tu Radu? Putem rezerva vreo 3 mese, cred ca o sa ne strangem atatia (poate chiar mai multi).
Pentru cei care ati jucat Russian Railroads, cum vi s-a parut? L-as incerca si eu (daca nu ma bag la BSG, evident; sau la Through the Ages!
- cristianf
- King Meeple

Russian Railroads mi se pare foarte.. bun. Vorba lui Tamango 
-
Cristi Popescu
A fost distractiv Russian Railroads.. un pic greu sa-ti formezi o strategie decenta chiar de la inceput, asa ca poate pierzi o tura-doua plasand pioni mai mult sau mai putin aleator, dar devine foarte satisfacator dupa ce incepi sa construiesti ceva solid.
Imi pare rau ca nu sunt doritori de BSG, chiar aveam mare chef.. poate o sa apara maine doritori neanuntati, eu n-as avea nimic impotriva sa jucam 4 cu Cylon leader. Daca nu, sunt si alte jocuri care suna tentant.
Imi pare rau ca nu sunt doritori de BSG, chiar aveam mare chef.. poate o sa apara maine doritori neanuntati, eu n-as avea nimic impotriva sa jucam 4 cu Cylon leader. Daca nu, sunt si alte jocuri care suna tentant.
- Corwin
- King Meeple

Am sunat la RedGoblin sa confirm, va fi ok pana la ora 22:00; doar sa rezistam noi! 
- Corwin
- King Meeple

Apropo, Cristi si eu am zis ca mergem de la 14:00. Mai vine cineva la ora aia?
- Chuckila
- King Meeple

- bvicthor
- Wizard Meeple

Ajungem și noi pe la vreo 16. Ne-ar tenta Through the Ages.