Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
jakkal
Re: Intalnire nationala la munte 2 - data si loc necunoscute
Salutare,
Avand in vedere ca prima intalnire am ratat-o, voi incerca sa ajung la cea de-a doua.
Pentru noi e ok 16-18 iulie. Pe 25 avem o nunta la care trebuie sa ajungem...
Alex
Avand in vedere ca prima intalnire am ratat-o, voi incerca sa ajung la cea de-a doua.
Pentru noi e ok 16-18 iulie. Pe 25 avem o nunta la care trebuie sa ajungem...
Alex
-
adixor
Re: Intalnire nationala la munte 2 - data si loc necunoscute
In urma centralizarii datelor si a unor noi informatii aparute am stabilit weekendul 23-25 ca data pentru intalnirea nationala. Stiu ca unii dintre voi nu pot veni atunci si imi pare rau. DIn pacate, oricare ar fi fost decizia, nu am fi putut fi toti.
Lista cu cei care pot veni pt 23-25 este mai jos. Va rog sa confirmati saptamana viitoare toti de mai jos prezenta (sau sa va anuntati venirea daca nu ati facut-o inca). Chuckila imi va confirma pe 4-5 iulie pentru ca depinde de unele evenimente, dar lunea viitoare (28 iunie) vreau sa avem o idee cat mai buna despre prezenta celorlalti participanti. Confirmati si numarul de nopti! (daca veniti vineri-duminica 2 nopti, altfel 1 noapte; de precizat ca recomand 2 nopti si poate obtinem si un mic discount in acest caz iar rezervarea va avea "greutate" mai mare)
adixor + chrislove - 2 nopti
ioana + dan - 2 nopti
indy + Alina - ? nopti
sebik80 + otilia - 2 nopti
haretel + puf (?)
MandrulDuce + 1(?)
Dang + diana - 2 nopti
Paka - 2 nopti
VickdaReaper - 2 nopti
Chuckila - 2 nopti
text rosu: astept confirmare
text verde: confirmat
Lista cu cei care pot veni pt 23-25 este mai jos. Va rog sa confirmati saptamana viitoare toti de mai jos prezenta (sau sa va anuntati venirea daca nu ati facut-o inca). Chuckila imi va confirma pe 4-5 iulie pentru ca depinde de unele evenimente, dar lunea viitoare (28 iunie) vreau sa avem o idee cat mai buna despre prezenta celorlalti participanti. Confirmati si numarul de nopti! (daca veniti vineri-duminica 2 nopti, altfel 1 noapte; de precizat ca recomand 2 nopti si poate obtinem si un mic discount in acest caz iar rezervarea va avea "greutate" mai mare)
adixor + chrislove - 2 nopti
ioana + dan - 2 nopti
indy + Alina - ? nopti
sebik80 + otilia - 2 nopti
haretel + puf (?)
MandrulDuce + 1(?)
Dang + diana - 2 nopti
Paka - 2 nopti
VickdaReaper - 2 nopti
Chuckila - 2 nopti
text rosu: astept confirmare
text verde: confirmat
-
Dang
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iunie - Moieciu
In principiu nu am nici un motiv sa nu confirm deja prezenta mea. Totusi, as prefera sa dau verdictul final abia dupa ce ma vad "cu sacii in caruta", adica dupa ce voi termina proiectul pentru licenta, voi sti sigur cand sunt programat si am sa pot astfel sa ma gandesc ce fac dupa ce devin inginer.
Asa ca o sa incerc sa va prezint raspunsul meu cat mai curand, dar nu cred k va pica mai devreme de sfarsitul lunii...
Asa ca o sa incerc sa va prezint raspunsul meu cat mai curand, dar nu cred k va pica mai devreme de sfarsitul lunii...
-
Ioana
Adixor, ne poti trece si pe noi cu verde
(2 nopti pentru 23-25 iulie)
- Indy
- Chief Meeple

Eu daca vin voi veni singur, Alina o sa fie plecata din tara.
O sa confirm/infirm mai spre sfarsitul saptamanii...
Ar putea sa ma ia cineva cu masina, sau ar vrea cineva sa vina cu mine ? Ca sa mai tai din costurile transportului
O sa confirm/infirm mai spre sfarsitul saptamanii...
Ar putea sa ma ia cineva cu masina, sau ar vrea cineva sa vina cu mine ? Ca sa mai tai din costurile transportului
-
haretel
1.Indy: daca mergem, te luam cu o conditie: nu platesti nimic 
dc tot merg acolo, mi s-ar parea aiurea sa imi dai bani
2.adixor: 23-25 iunie sau iulie ?
-
Ioana
E Iulie, nu Iunie. Adixor cred ca e cu mintea-n vacanta deja 
-
chrislove
pt ca mai e o luna doar, ar cam trebui sa ne grabim cu rezervarea, sa nu avem surprize 
-
adixor
sunt, suntIoana wrote:E Iulie, nu Iunie. Adixor cred ca e cu mintea-n vacanta deja
corectat
-
adixor
luni deja vom avea 95% din informatii. ramane teoretic doar chuckila (pana luni sper ca primim de la indy si vick confirmari)chrislove wrote:pt ca mai e o luna doar, ar cam trebui sa ne grabim cu rezervarea, sa nu avem surprize
-
adixor
iulieharetel wrote:1.Indy: daca mergem, te luam cu o conditie: nu platesti nimic
mergeti? please?
-
haretel
Re: Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Adi, noi incepem sa ne construim o casa, asa ca o sa avem program in weekenduri si nu numai ...
-
adixor
nasol (adica super pentru voi, nasol pentru intalnire
). intrebarea e daca veniti totusi sa stiu cum va trec. sau daca mai vreti "timp de gandire" 
- Indy
- Chief Meeple

Da, eu vin. Ramane sa ma decid daca de vineri sau de sambata.
Haretel, voi cand va duceti/intoarceti ?
Haretel, voi cand va duceti/intoarceti ?
-
haretel
adixor, Indy: Va anuntam pana la sfarsitul saptamanii daca si cand venim
e ok asa, sau e musai sa dam un raspuns azi ?
e ok asa, sau e musai sa dam un raspuns azi ?
-
adixor
e perfect, sunt mai multi care vor sa anunte pana luni. din acel moment vom mai avea 4 sapt, sper sa fie suficient.
-
haretel
sunt convins ca e; nu se mai inghesuie lumea la vacante pe foamea asta ...
- paka
- King Meeple