Intalnire TARABA DE JOCURI 2 - 26 iunie - Cafe Lente
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI 2 - 26 iunie - Cafe Lente
@Dang - nu ma refeream la o sedinta de joc in biserica, dar suna bine. recomandat: Cash N Guns!
- mihai
- Special Meeple

Prima recapitulare cu cine vine, ce aduce fiecare si ce jocuri mai sunt dorite:
- Mihai + Alis – Dixit, Ticket To Ride (Europe,USA,Marklin,Nordic Countries,Card Game), Cash'n'guns, Cuba, Bohnanza Fan Edition, Saboteur, Citadels, Jungle Speed, Ricochet Robots, Colonistii din Catan, Samurai, Carcassonne + 2 extensii
- Sebi + Otlia - Agricola, Puerto Rico, Stone Age, Reteaua Energetica, 1960 MotP, Citadels
- Taticu
- Marian - Smallworld si Warhammer Invasion.
- Mezak
- Dang + Diana
Jocuri ce au ramas inca „pending”: Dominion, Factory Manager, Chicago Express, Jamaica, Endeavor, Memoir , Conflict of heroes, Stronghold, Last Night on Earth: The Zombie Game, Shadow over Camelot
Momentan acestia sunt cei care au confirmat ( 9 persoane ) plus inca 2 persoane din afara forumului.
Se va updata la fiecare persoana care doreste sa vina - cu ce jocuri vine si ce jocuri ar dori sa joace.
- Mihai + Alis – Dixit, Ticket To Ride (Europe,USA,Marklin,Nordic Countries,Card Game), Cash'n'guns, Cuba, Bohnanza Fan Edition, Saboteur, Citadels, Jungle Speed, Ricochet Robots, Colonistii din Catan, Samurai, Carcassonne + 2 extensii
- Sebi + Otlia - Agricola, Puerto Rico, Stone Age, Reteaua Energetica, 1960 MotP, Citadels
- Taticu
- Marian - Smallworld si Warhammer Invasion.
- Mezak
- Dang + Diana
Jocuri ce au ramas inca „pending”: Dominion, Factory Manager, Chicago Express, Jamaica, Endeavor, Memoir , Conflict of heroes, Stronghold, Last Night on Earth: The Zombie Game, Shadow over Camelot
Momentan acestia sunt cei care au confirmat ( 9 persoane ) plus inca 2 persoane din afara forumului.
Se va updata la fiecare persoana care doreste sa vina - cu ce jocuri vine si ce jocuri ar dori sa joace.
-
taticu
eu vreau sa vad cum arata ticket to ride nordic countries si marklin. si pot sa aduc dominion sa il incercam
- VickdaReaper
- Super Moderator

S-ar putea sa pot si yo! sa ajung, dar va confirm pe marti sau miercuri. Momentan sunt 35% sanse... 
- mihai
- Special Meeple

@taticu - marklin si nordic, check!
@ vickdareaper - asteptam raspunsul tau.
@ vickdareaper - asteptam raspunsul tau.
-
Dang
E cineva interesat sambata sa joace ceva din : Through the Ages, Tikal, Agricola, Mystery of the Abbey?
Noi am vrea sa jucam ceva din astea.
- mihai
- Special Meeple

@ Dang - eu as fi interresat de Mystery of the Abbey si Tikal. Le poti aduce tu?
- mihai
- Special Meeple

atunci adu-le, ca sigur se gasesc amatori. plus ca ziua e lunga 
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
@Dang - eu sunt extrem de interesat de Through the Ages - daca nu sa-l joc macar sa-l vad si eu cum arata in "carne si oase"Dang wrote:E cineva interesat sambata sa joace ceva din : Through the Ages, Tikal, Agricola, Mystery of the Abbey?
-
Dang
Nu vom veni cu masina, sper sa pot veni cu 3 jocuri.
Daca vrei sa-l si joci, ar fi ideal sa citesti inainte regulamentul, e destul de stufos si o sa-mi ia destul de mult sa ti-l explic de la 0.
Regulamentul il gasesti pe BGG la files
Daca vrei sa-l si joci, ar fi ideal sa citesti inainte regulamentul, e destul de stufos si o sa-mi ia destul de mult sa ti-l explic de la 0.
Regulamentul il gasesti pe BGG la files
- sebik80
- King Meeple

In ce zona stai ca poate te "salt" de undeva?
Am vazut mai multe review-uri insa o sa incerc sa acopar cat mai mult din regulement pana sambata. Deja l-am printat
Am vazut mai multe review-uri insa o sa incerc sa acopar cat mai mult din regulement pana sambata. Deja l-am printat
-
Dang
In Militari.
Dar nu e nevoie, ma descurc cu 2-3 jocuri (sper)
Dar nu e nevoie, ma descurc cu 2-3 jocuri (sper)
- sebik80
- King Meeple

Insist
poti sa-mi dai pm cu o adresa sau cu o zona de unde sa te luam 
-
marian
Din pacate eu nu mai pot ajunge pe 26
puteti sa ma taiati de pe lista.
- mihai
- Special Meeple

- mihai
- Special Meeple

@ Sebi - am si eu o rugaminte: poti sa aduci si Bohnanza? ca eu am o Bohnanza Fan Edition si pentru incepatori e un pic mai greu sa invete...
- sebik80
- King Meeple

Sigur ca da - nicio problema
Sunt si eu curios de Fan Edition 
- mihai
- Special Meeple

e extrem de haios, am ras o groaza cand l-am desfacut.
sunt foarte misto facute "fasolili"
sunt foarte misto facute "fasolili"
-
suras333
Si eu as vrea sa ajung, insa stiu sigur cel mai tarziu vineri.