Hegemonic
- mihai
- Special Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Hegemonic
Domnu' Rautz, voiam sa va intreb: dumneavoastra ce interes aveti in Hegemonic sau acest thread?
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Mai bine nu intrebai ... acuma iarasi urmeaza o pagina de offtopic, si threadului asta chiar nu pot sa-i dau ignore.
- DanielIndru
- King Meeple

-
Rautz
Il am in wishlist, ma intereseaza foarte mult.djdano wrote:Domnu' Rautz, voiam sa va intreb: dumneavoastra ce interes aveti in Hegemonic sau acest thread?
- mihai
- Special Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Ah, beneficiul mesajelor ce pot fi editate pentru ca impulsul initial a fost mai puternic decat dicta ratiunea.Rautz wrote: Il am in wishlist, ma intereseaza foarte mult.
-
Rautz
Tocmai ca instinctul de conservare e mai puternic decat ratiunea.djdano wrote:Ah, beneficiul mesajelor ce pot fi editate pentru ca impulsul initial a fost mai puternic decat dicta ratiunea.Rautz wrote: Il am in wishlist, ma intereseaza foarte mult.
Stii si tu foarte bine ca ceea ce am scris e adevarat, dar intr-adevar neplacut de citit.
- adrim
- King Meeple

- mihai
- Special Meeple

@adrim - stai linistit, nici o problema. Sper sa se rezolve cat mai repede (ma uitam ca pledge-ul a fost facut acum un an...).
-
adixor
- Special Meeple

si tuturor ne place, nu-i asa, sa citim tot timpul cat mai multe lucruri neplacute de citit, dar adevarateRautz wrote:Tocmai ca instinctul de conservare e mai puternic decat ratiunea.djdano wrote:Ah, beneficiul mesajelor ce pot fi editate pentru ca impulsul initial a fost mai puternic decat dicta ratiunea.Rautz wrote: Il am in wishlist, ma intereseaza foarte mult.
Stii si tu foarte bine ca ceea ce am scris e adevarat, dar intr-adevar neplacut de citit.
-
Rautz
Nu neaparat, dar a fost o intrebare directa. Djdano stia de ce intreaba si stie ca eu spun adevarul. Am decis de data asta sa trunchez adevarul, dar stiti la ce sa va asteptati de la mine. Reincepem iar conversatii vechi? Daca nu va place adevarul, nu intrebati.adixor wrote:si tuturor ne place, nu-i asa, sa citim tot timpul cat mai multe lucruri neplacute de citit, dar adevarateRautz wrote:Tocmai ca instinctul de conservare e mai puternic decat ratiunea.djdano wrote:Ah, beneficiul mesajelor ce pot fi editate pentru ca impulsul initial a fost mai puternic decat dicta ratiunea.Rautz wrote: Il am in wishlist, ma intereseaza foarte mult.
Nici mie nu-mi plac extrem de multe lucruri care se intampla in prezent in tara, dar le citesc pe toate, ca sa fiu informat.
Ca sa fiu on-topic, KS in general mi se pare (nu in totalitate) o prostie, si daunator industriei, pana acum nu simt ca a adus nimic bun in lumea boardgames, oameni creduli sunt pacaliti, dusi de nas si se profita de pe urma lor(e suficient doar sa ne uitam la statistici, cate jocuri bune au iesit in urma KS, si cate mediocre/tampenii). Nu e problema mea, acest joc chiar pare promitator, dar voi da banii pe el abia cand sunt sigur de achizitie. E foarte posibil ca unii sa-l vanda (orice joc, oricat ar fi de bun, nu e pe placul tuturor) si e pacat ca au investit bani si timp pentru asta, dar din nou, nu e problema mea.
O dorinta frumoasa nu e totuna cu realitatea, eu imi doresc ca cei care risca cu KS sa nu aiba probleme cu timpul de livrare si sa primeasca un joc senzational, dar in realitate aproape mereu vor fi dezamagiti, fie de una, fie de ambele probleme.
Jocul ma intereseaza, si ca in cazul de mai sus ma informez in legatura cu el.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Numai de un an incoace, caci inainte nu ma nascusem inca:Rautz wrote:KS in general mi se pare (nu in totalitate) o prostie, si daunator industriei, pana acum nu simt ca a adus nimic bun in lumea boardgames, oameni creduli sunt pacaliti, dusi de nas si se profita de pe urma lor(e suficient doar sa ne uitam la statistici, cate jocuri bune au iesit in urma KS, si cate mediocre/tampenii).
Fantastiqa
The New Science
Compounded
n-am facut pledge doar pentru ca nu stiam cum se face, insa am dat mult mai mult pe ele imediat dupa ce au aparut (lucru ce nu s-ar fi intamplat daca nu faceau altii pledge
Daca nu ma insel si Glory to Rome a fost tot KS (cred ca stiu si ca a fost o maaare intarziere cu el, sau confund) si e un alt joc nemaipomenit. Sunt sigura ca sunt multe alte titluri unul si unul care s-au nascut acolo.
Eu sunt in dezacord cu tine in privinta KS. Am mai citit si eu si stiu ca au fost probleme la unele jocuri, dar nu exista padure fara uscaturi. Am cumparat joc sigilat si am avut piese lipsa inauntru, asta nu ma face sa nu mai cumpar jocuri. Pana la urma KS e decizia fiecaruia.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
si sa nu-mi spui ca jocurile numite de mine mai sus nu sunt main-stream si n-au nusche rating pe bgg, ca mie mi se rupe de ratinguri. pentru mine sunt jocuri minunate, iar daca cineva zice ca-s tampenii ma simt jignita in gusturile mele. howgh.
- mihai
- Special Meeple

am primit si un raspuns la mailul meu de azi...scurt si la obiect:
"Well that was a mix up for sure, we'll get the other 2 out to you from attacke shortly".
"Well that was a mix up for sure, we'll get the other 2 out to you from attacke shortly".
- VickdaReaper
- Super Moderator

Bine ca nu a trebuit sa asteptati un an pentru raspuns.
Sau o sa treaca un an pana vin jocurile? 
- mihai
- Special Meeple

Shhhhhh....nu cobi!:)VickdaReaper wrote:Bine ca nu a trebuit sa asteptati un an pentru raspuns.Sau o sa treaca un an pana vin jocurile?
- DanielIndru
- King Meeple

Mihai, nu desfaci acel Hegemonic sa vedem ce e inauntru in ce priveste monezile?
Jocul ar trebui sa vina cu "50 metal CAP tokens coins (35 ones, 15 fives)" si cele 50 buc extra probabil sunt parte a celeilalte campanii.
Sunt si in cutie monezi metalice?
Jocul ar trebui sa vina cu "50 metal CAP tokens coins (35 ones, 15 fives)" si cele 50 buc extra probabil sunt parte a celeilalte campanii.
Sunt si in cutie monezi metalice?
- mihai
- Special Meeple

Daca vreti voi sa il desfac din partea mea e ok, dar ziceam sa nu va 'rapesc' aceasta placere...mai bine ma vad cu unul din cei din bucuresti si il predau...
- adrim
- King Meeple