Vand War of the Ring

Post Reply
meeshoo

Vand War of the Ring

15 Feb 2014, 17:44

Vand War of the Ring, prima editie (luata din state pe vremuri)
Pret 130 RON.

Jocul a fost jucat de multe ori, uzura medie. Piesele sunt toate vopsite in culori pe factiuni (deci nu pictate ca si miniaturi, dar vopsite pentru a se putea distinge mai usor factiunile, initial totul fiind doar rosu si albastru). Asa e mult mai usor de separat piesele la inceputul jocului.
Last edited by meeshoo on 02 Jun 2014, 19:32, edited 5 times in total.

grizzlyface

Re: Vand War of the Ring + Battles of the Third Age

19 Feb 2014, 10:56

Salut!

Am de dat AGoT LCG, Core, Greyjoy si Stark expansiuni mari si 3 pachete de expansiuni mici. Majoritatea sunt noi sau ca noi, doar Stark a fost jucat ca pachet, dar doar in sleeveuri. Core'ul e nefolosit cat tine de piesele de carton si plastic.

Sunt interesat de tot pachetul, dar cred ca un expansion mare (Greyjoy spre exemplu) si Core Set egalizeaza preturile, avand in vedere ca editia a doua de WotR se da cu 315 noua si include o parte din chestiile din Battles.

Sunt deschis la negocieri, desigur.
Contacteaza'ma pe mail, cred ca vorbim mai usor asa:
flat_ovrnout@yahoo.com

Cheers!
Costin Becheanu

meeshoo

19 Feb 2014, 14:45

La ce te referi ca a doua editie contine chestii din battles? Eu nu prea am gasit nimic. Ca sa convertesti de asemenea prima editie la a doua ai nevoie doar de un pachet de carti nou si de regulile noi, nu de piese noi, pe cand battle aduce si piese noi cum ar fi corsarii, entii, balrogul, galadriel si reguli pentru acestea.

http://boardgamegeek.com/thread/738666/ ... comparison aici e o comparatie.

http://boardgamegeek.com/boardgameacces ... pgrade-kit aici e kitul de upgrade, care contine doar carti.

Si pe langa ce aduce extensia in jocul principal, e ea in sine un joc in sine, care se joaca pe doua harti noi, partea cu bataliile. Practic is doua jocuri distincte cu piese comune, mai degraba decat o extensie simpla.

LE: Daca e sa vorbim de preturile la jocurile noi, pe amazon de exemplu mai gasesti astea pe care le am eu noi, impreuna pe la $300. Daca e sa iai jocul al doilea nou impreuna cu extensia veche, tot ajungi pe la $240.
Daca ne uitam la pretul Game of Thrones, jocul de baza e $45 si un expansion mare e $30, iar un expansion mic e $15. Asadar daca tu zici ca ai jocul de baza, doua mari si 3 mici, ar veni un total de $150.

grizzlyface

19 Feb 2014, 18:03

Ma refer la Galadriel, Balrog, Elrond si variante alternative pentru membrii fratiei. Eu am editia a doua intr'o varianta speciala.
Mai mult decat atat, corsarii, entii samd nu pot fi folositi deloc in editia a doua din cauza lipsei de carti sau, mai bine zis, a faptului ca sunt incompatibile ca marimi. Upgrade kit'ul nu contine cartile din Battles. Treebeard si celelalte personaje principale care nu se regasesc in editia a doua apar in expansiunea Lords of Middle Earth care se gaseste cu 28-30$ daca stii unde sa cauti.
Si e contraintuitiv sa folosesti cartile mici, mai greu de citit, la editia a doua doar pentru cateva evenimente care se pot sau nu se pot intampla. Am jucat ambele variante, in ambele moduri, de'asta zic.

Stiu exact cu ce vine editia 1 cat si Battles, pe al carui sistem apare acum un alt joc bazat pe The Hobbit. Deci poti face rost de toate miniaturile, sau, mai bine zis, ceva asemanator, la sub 200$. Si asta daca iei din tara. Din afara e mai ieftin.
Faptul ca se vede uzura jocului (pe cutie) precum si vopseaua de pe piesele din editia 1 (care in cel mai bun caz o sa fie a naibii de curatat cand ma apuc sa le pictez pentru ca nu stiu daca poate fi folosita ca primer) si cutia deteriorata de Battles, trag pretul in jos. Tot ce am eu la AGoT este nou sau ca nou.

Mai mult decat atat, nu poti compara pretul unui joc out of print cu cel al unuia in plin avant.
Astea fiind spuse, sunt interesat de expansiune in principiu.
Dar, dupa cum am spus, pot sa ma despart de tot AGoT'ul fara regrete.

What's it gonna be?

meeshoo

19 Feb 2014, 22:35

Salut,

In principiu deocamdata mai astept o vreme oferte pentru ca as prefera bani mai degraba decat schimb (am o oferta pe extensie sub aceasta forma). Daca in cele din urma nu reusesc nici cum sa le vand, o sa iau in considerare propunerile de schimb si o sa vad atunci, aici sunt deja mai multe oferte si toate sunt foarte tentante, inclusiv a ta :)

grizzlyface

20 Feb 2014, 00:40

Ok, bafta la vanzare, astept un mesaj daca e cazul!

Cheers!

meeshoo

28 Mar 2014, 11:07

Am avut parte de o promisiune de schimb care m-a facut sa le tin o luna, ca pe urma omul sa se faca nevazut si sa nu mai raspunda la mesaje, este vorba de Miţã care mi-a promis niste expansions de Android, foarte urat din partea lui.

In fine, revin cu o scadere de pret, dar schimburi doar pentru Android Netrunner accept, Game of Thrones nu mai doresc :)

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

28 Mar 2014, 12:11

Salut,
Imi pare rau ca nu ti-am raspuns, dar sunt foarte ocupat.
In ceea ce priveste promisiunea sincer nu m-am ocupat sa fac rost de ele.
Imi pare rau pentru inconvenient.
Sincer puteam discuta asta prin mesaje

Vanzare placuta

meeshoo

28 Mar 2014, 12:30

Pai eu am trimis mesaj acum 2 saptamani, n-am primit inca raspuns, motiv pentru care am decis sa scriu pe public si aparent asa ai primit notificare.

meeshoo

05 Apr 2014, 13:34

Update - Am vandut extensia, pret nou pentru joc, detalii in post-ul initial pe care l-am editat.

meeshoo

Re: Vand War of the Ring

16 Apr 2014, 12:58

Update - pret 140 RON + transport.

meeshoo

Re: Vand War of the Ring

02 Jun 2014, 19:33

Up!

Post Reply

Return to “Vanzari”