Care este valoare colecției tale pe BGG?

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

Re: Care este valoare colecției tale pe BGG?

10 Mar 2014, 21:30

draga homey.
asa cum am spus primul post nu avea nicio legatura cu tine si kiar nu inteleg de ce te-ai simtit vizat in vreun fel. te rog frumos sa imi scuzi lipsa de educatie de care am dat dovada. de asemenea, te rog sa ii ierti si pe parintii mei ca nu au stiut cum sa ma creasca.

abia astept sa vina caldura sa imi pot scoate motocicleta din garaj pentru ceva iesiri alaturi de "sperietorile" despre care pomeneai. te asigur ca nu am absolut nicio problema legata de modul in care ma exprim indiferent de situatie.

astea fiind zise, acum te rog sa recitesti postul care te-a deranjat. fa-o kiar de vreo 2-3 ori pentru ca de data asta este tot ce am de spus ca si reactie la ceea ce ai scris mai devreme.
HACK OR GET WHACKED!

homey
Wizard Meeple
Wizard Meeple

10 Mar 2014, 21:55

Draga flopo, din moment ce cobori discutia asa de jos (si de urat mirositor), concluzia mea este ca nu se mai poate face nimic pentru tine. Te las inconjurat de acel lucru la care tot faci referire si observ ca iti este atat de drag. Vorba aceea ... De unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Cazul este inchis pentru mine. Mult success.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

10 Mar 2014, 23:27

Cred ca trebuie sa luam o pauza in aceasta discutie, sa lasam apele sa se linisteasca si sa o luam maine de la capăt cu mesaje la subiect.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Locked

Return to “Offtopic - discutii libere”