BattleLore

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
Ioana

BattleLore

28 Jun 2010, 22:50

Cum nu-l mai jucasem de mai bine de-un an si ultimele sesiuni imi lasasera amintiri placute, BattleLore ajunsese de ceva vreme pe lista de must play. Astfel, ieri l-am pus la loc de cinste pe masa, am facut setup-ul si ne-am apucat de rasfoit reguli. Nu ne-a luat mult si am si-nceput partida.
DSC_8463.jpg
El a jucat cu francezii iar eu cu englezii, scenariul Wizads & Lore. Dupa primele runde mi-a luat 2 flaguri, n-a mai durat mult si mi-a luat alte 2... imi venea sa :cry: si sa-i arunc cat colo pe englezoii mei:

from http://www.boardgamegeek.com/image/665664

Trebuie sa mentionez ca, in scenariul ales, jocul se termina cand o armata cucereste 6 flaguri. Daca mai imi lua 2 eram kaput. Nu voi spune c-am jucat prost la inceput, o sa zic c-am avut ghinion la zaruri iar command card-urile mele erau foooarte slabe.

Dar nu vroiam sa pierd fara sa-i iau macar un flag.. Asa ca mi-am unit fortele (eu cu mine) si zeii zarurilor mi-au zambit. Am stors tot ce se putea din cartile pe care le-aveam si incet incet am devenit periculoasa :D iar jocul tensionant! 4 la 4! Oare cine castiga...?

Am stat amandoi cu sufletul la gura pana in ultima clipa :) cand... zarurile ucigase si-au spus cuvantul. Englezii (eu) i-au batut pe francezi (el) cu 6 la 4. Ce bine! Eu cu englezii tineam :D

End. Fin. Sfarsit.

chrislove

Re: BattleLore

28 Jun 2010, 23:28

ce simpatice sunt steguletele...

Ioana

29 Jun 2010, 08:56

BattleLore e un joc care arata bine :)

adixor

29 Jun 2010, 09:18

arata super, dar din pacate el nu a reusit sa razbune nemtii morti in WW2 ... :( prietenii stiu de ce

Chuckila
King Meeple
King Meeple

29 Jun 2010, 10:14

Ioana + zaruri = don't mess around!

criss

29 Jun 2010, 12:03

Frumos review! Cu suspans. :)

Ioana

29 Jun 2010, 13:42

Chuckila wrote:Ioana + zaruri = don't mess around!
:) la inceputul meciului chiar am dat prost cu zarurile... dar per total jocul a fost echilibrat, amandoi am avut parte si de zaruri bune si de zaruri rele.
adixor wrote:arata super, dar din pacate el nu a reusit sa razbune nemtii morti in WW2 ... :( prietenii stiu de ce
:lol: poate reuseste data viitoare sa-i razbune, dar nu cred ca-l mai prind curand la vreun BattleLore... eventual sa mai jucam intre timp vreo 5 Ticket to Rideuri si 2 Colonia. :)
criss wrote:Frumos review! Cu suspans. :)
multumesc :oops:

adixor

29 Jun 2010, 13:55

adevarul e ca mi-ai facut pofta. mereu am dat la o parte battlelore pentru memoir (si nu sunt convins ca as putea face vreodata invers) dar cel putin as vrea sa mai incerc o data battlelore, cine stie, poate imi place mai mult. Asta in lipsa de Commands & Colours: Ancients.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

29 Jun 2010, 15:46

Chuckila wrote:Ioana + zaruri = don't mess around!
Ioana = die hard, no question about it...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

29 Jun 2010, 17:08

adixor wrote:mereu am dat la o parte battlelore pentru memoir (si nu sunt convins ca as putea face vreodata invers)
Pentru ca-ti place mult mai mult tematica de la Memoir '44, sunt convinsa. :)

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

05 Jul 2010, 10:06

sweet... gg guys.
@adixor: Daca vrei sa castigi in fata Ioanei,joaca BattleLore cat mai des posibil. E un joc de hand-management, mai ales cu regulile de Lore. Pt k daca intri in lupta pe zaruri.....well, am vazut cu totii ce poate Ioanan la Memoir :D.

Really nice review...desi mie mi-ar fi placut sa citesc vreo 2-3 pagini despre sesiunea respectiva dar e super ok si asa .... palpitant si spicy :D

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

adixor

05 Jul 2010, 10:31

intre timp am jucat battlelore cu ioana la intalnirea de sambata si mi-am luat revansa. the sweet revenge :). dar mai vreau.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”