TIG loot !
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- cristianf
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Re: TIG loot !
Felicitari pentru achizitii!
Cei de la Jatszma au avut niste preturi fantastice la tablele de Crokinole. De o calitate extraordinara, ma bucur ca au reusit sa vina la TIG. Nu cred ca au plecat cu niciuna acasa!
Cei de la Jatszma au avut niste preturi fantastice la tablele de Crokinole. De o calitate extraordinara, ma bucur ca au reusit sa vina la TIG. Nu cred ca au plecat cu niciuna acasa!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Targul s-a tinut undeva in ...Rusia?! sau nu mai stiu eu sa citesc...
sa le stapanesti cu placere si sa-ti inviti si vecinii...
ce inseamna preturi fantastice, macar asa, sa ne rasucim cutitul?
Ma bucur ca a iesit frumos si ca v-ati simtit bine, felicitari organizatorilor, cred c-a fost ceva nebunie pe-acolo
sa le stapanesti cu placere si sa-ti inviti si vecinii...
ce inseamna preturi fantastice, macar asa, sa ne rasucim cutitul?
Ma bucur ca a iesit frumos si ca v-ati simtit bine, felicitari organizatorilor, cred c-a fost ceva nebunie pe-acolo
- Chuckila
- King Meeple

Au fost preturi mai bune decat la standul Ferti de la Essen. Si aici nici nu trebuie sa punem la socoteala eventuala monstruozitate de cheltuiala cu transportul din Essen pana in Romania26octombrie wrote:ce inseamna preturi fantastice, macar asa, sa ne rasucim cutitul?
- cristianf
- King Meeple

Am reusit dupa vreo 4 zile de perindari pe la standul lor sa negociem la 350 ron cu doua seturi de puluri incluse. Destul de ok zic eu. 
-
Rautz
Felicitari, ma bucur ca apar mai multe Crokinoale in colectii, arata foarte bine tabla, mult mai frumoasa decat cea pe care o am eu. Iar pretul a fost foarte bun.
E marimea standard sau putin mai mica? am vazut ceva mesaje cu concursul de Crokinole cum ca s-ar fi jucat pe o tabla putin mai mica.
E marimea standard sau putin mai mica? am vazut ceva mesaje cu concursul de Crokinole cum ca s-ar fi jucat pe o tabla putin mai mica.
- Chuckila
- King Meeple

Este marimea standard de concurs. Premiul intai a fost o tabla mai micuta, sau echivalentul in credit pentru a achizitiona o tabla standard.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Bineeeeeeeee Cristi!
Stiam eu ca n-o sa rezisti!
Si poate nu ti-ar strica o masa nitel mai mare...cam ca a mea, asa...
Stiam eu ca n-o sa rezisti!
Si poate nu ti-ar strica o masa nitel mai mare...cam ca a mea, asa...
- CostyBGB
- Special Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Ce coincidenta! Cica jucatorii de boardgames nu sunt conectati telepatic...
N-am fost la TIG, dar in weekend mi-am comandat asta:

N-am fost la TIG, dar in weekend mi-am comandat asta:

- cristianf
- King Meeple

@deeug Stii cum intra pe masa mea ? La marele fix
@djdano Aia da tabla ! Felicitari pentru achizitie !
@djdano Aia da tabla ! Felicitari pentru achizitie !
- Chuckila
- King Meeple

Ma bucur sa vad ca lumea ajunge sa isi cumpere aceste table de Crokinole. Grats fiecaruia! 
Am sa pun si eu o poza cu a mea deseara.
Am sa pun si eu o poza cu a mea deseara.
-
tribanp
Eu nu am poza, dar am reusit sa imi iau Shinobi (http://boardgamegeek.com/boardgame/1528 ... bi-wat-aah) dupa ce a tinut Raul de la Red Goblin un demo foarte fain.
-
Rautz
O sa vina acum lumea cu 5 table la Comarnic, sa nu mai fie inghesuiala pe una. Sa vezi atunci campionate.
- AngelEye
- King Meeple

Pai am sa vorbesc cu Eugen sa venim sa vedem exact cum intra pe masa ta pentru ca am senzatia ca ne pacalesticristianf wrote:@deeug Stii cum intra pe masa mea ? La marele fix![]()
Last edited by AngelEye on 26 May 2014, 10:47, edited 1 time in total.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Pai se vede cu ochiul liber ca ne pacaleste...adica, daca voia sa ne faca, mai bine nu punea fotografia!
Si oricat ar incerca el sa sustina ca e de la perspectiva dubioasa a aparatului de fotografiat, mai cunoastem si noi una alta
Totusi, sa nu zici ca-s baiat rau, pana vad cu ochiu' meu...sa zicem ca te cred...pe jumatate.
Si-o sa-l verific si pe Costi, desi el n-a zis nimic de marele fix!
Si oricat ar incerca el sa sustina ca e de la perspectiva dubioasa a aparatului de fotografiat, mai cunoastem si noi una alta
Totusi, sa nu zici ca-s baiat rau, pana vad cu ochiu' meu...sa zicem ca te cred...pe jumatate.
Si-o sa-l verific si pe Costi, desi el n-a zis nimic de marele fix!
-
salieri84
- Chief Meeple

Nici eu nu ma las
. Nu e cea mai reusita poza,iti da impresia de drajeuri colorate asezate pe o felie de parizer,dar in realitate arata bestial
Baietii de la Jatszma chiar au table de foarte buna calitate si la un pret excelent.Sunt super multumit,mai ales ca incet-incet, acest joc(sport)incepe sa devina tot mai indragit in grupul meu.Presimt ca se vor da batalii acerbe de-acum incolo
Baietii de la Jatszma chiar au table de foarte buna calitate si la un pret excelent.Sunt super multumit,mai ales ca incet-incet, acest joc(sport)incepe sa devina tot mai indragit in grupul meu.Presimt ca se vor da batalii acerbe de-acum incolo
- cristianf
- King Meeple

-
salieri84
- Chief Meeple

Iti multumesc mult Cristian.Am uitat sa amintesc faptul ca datorita tie,am reusit sa intru in posesia acestei bijuteriicristianf wrote:O alegere foarte buna ! Sa o stapanesti sanatos !