Acum aveti ocazia sa fiti eroi pentru o zi.

Perioada si adresa din afis nu sunt valabile
Pentru mine totul a inceput cand o fosta colega de liceu a avut un accident grav si am fost la donat circa 100 de oameni pentru ea. Din pacate nu am putut sa o salvam. Tragedia m-a marcat si de atunci incerc sa donez regulat. De data aceasta m-am gandit sa va propun si voua sa fiti eroi pentru o zi.
Intre timp putem schimba si cateva idei despre boardgame-uri daca tot vom fi acolo
(Poate chiar incingem un Love Letter pana suntem chemati
Voi merge vineri pe 1 August, ora 7:15 la Centrul de transfuzie sanguina - Bucuresti
Adresa: Str. Constantin Caracas nr. 2, Bucuresti, Sector 1 (Este langa Piata Victoriei)
Localizare pe harta o gasiti aici:
http://ctsbucuresti.ro/contact.html
Pentru cei care nu au mai fost dar totusi sunt interesati va explic in mare care este procedura.
Va prezentati la adresa respectiva, vi se face o fisa daca nu sunteti in baza de date deja(pentru donatorii mai vechi ar trebui sa veniti cu carnetul de donator). Completati cateva date si asteptati sa fiti chemat pt analize de sange. Analizele de sange pot fi ridicate dupa cateva zile, personal si sunt gratuite. Se fac pt a vedea daca aveti probleme de sanatate pt a se putea accepta sangele donat. Se face si un consult medical inainte de analizele de sange. (Trebuie sa fiti odihnit, baut si mancat - altfel riscati sa vi se face rau in timpul donarii). Dupa consult si anlizele de sange se merge la donarea efectiva. Trebuie sa donati toata cantitatea pentru a vi se accepta donarea (450ml).
Mai multe detalii puteti gasi si pe site-ul cu harta de mai sus.
Daca sunteti prezenti la prima ora ar trebui sa terminati in jur de ora 9.
Dupa donare primiti adeverinta pentru a fi invoit de la serviciu in ziua respectiva(preferabil sa vorbiti cu angajatorul sau managerul inainte). Stiu ca se mai dau si reduceri la abonamente RATB si Metrorex 50% valabile 30 de zile si cateva bonuri de masa.
Nu trebuie sa donati pentru cineva anume, ci doar sa donati.
Gestul vostru poate salva o viata.
Conditii pt a fi acceptat: sa nu va fi facut un tatuaj, interventii stomatologice, operatii chirurgicale, raceli sau sa urmati un tratament medical. (Toate acestea sa nu le fi facut/avut in utlimele 6 luni)
Daca sunt doritori sau aveti intrebari suplimentare, va stau la dispozitie.